Kritiske kapaciteter til mobil besøgende-oplevelse

I det følgende udtalelsesstykke diskuterer livestylet de kritiske muligheder for at opnå den bedst mulige mobile fanerfaring i verden og fremhæve de vigtigste funktioner og funktionaliteter.

Hos Livestyled er vores vision at ‘skabe en bedre besøgendeoplevelse.’ Fra at arbejde med en lang række spillesteder har vi samlet data og indsigt i, hvad vores brugere og klienter virkelig ønsker fra vores produkt.

Nedenfor fremhæver vi de vigtigste funktioner og funktionalitet, som vi har fundet at være vigtige for at gøre mobile apps vellykkede for arena -spillesteder.

Personalisering og adaptiv brugeroplevelse (UX) baseret på at forstå ventilatorens kontekst

Se “Kontekstbevidst blog”.

Vores klients spillesteder er vært for mange forskellige typer begivenheder, derfor spænder de besøgende, der kommer gennem døre, meget fra begivenhed til begivenhed. Dette betyder, at personalisering er et centralt krav til at levere en fremragende mobil kundeoplevelse.

Det er vigtigt at have evnen til at præsentere en brugergrænseflade til hver person, der er relevant, ikke kun med hensyn til det indhold, der vises (f.eks til brugeren. For at arbejde problemfrit i-tredje, i betragtning af den hurtige karakter af live-begivenhedsmiljøer, skal den rigtige funktion være på brugerens fingerspidser på alle tidspunkter. Hvis de skal søge gennem appen eller klikke flere gange for at finde, hvad de har brug for, vil de have en tendens til at give op.

At levere dette i den virkelige verden kræver en underliggende dataplatform, der reagerer på alt, hvad vi ved om ventilatoren i realtid, hvilket gør det muligt for hele den mobile brugergrænseflade at ændre sig baseret på følgende oplysninger om ventilatoren:

Billetkøb og billettype

Beliggenhed

Demografi

Community Scoring / Network Analysis

Og alt andet, vi ved om dem

Denne personalisering bør også udvide til at skubbe meddelelser, så brugere modtager beskeder, der passer til deres nuværende kontekst.

Hver begivenhed er unik Barcelona Trøje med hensyn til indholdet, de involverede kommercielle partnere og endda lokalitetslayout eller konfiguration. Den mobile kundeoplevelse skal være lige så fleksibel såvel som selve bygningen og de operationelle teams, der leverer liveoplevelsen.

Mobil bestilling

Se “LivePaper Food & Beverage”.

Mobilbestilling er vigtig Tysklands fodboldlandshold Trøje for at levere afkastet på investeringer, som vores kunder ønsker. De vigtigste overvejelser til mobilbestilling inkluderer:

Unified Basket – gør det muligt for brugere at købe F&B, merchandise, premium -opgraderinger, parkering og eventuelle andre indtægtsstrømme, du vil køre, derefter opdeler midlerne automatisk og sende det passende beløb til de rigtige bankkonti (cateringfirmaer, merchandisers, spillested osv.) .

Prioritering af relevante produkter baseret på placering og købsadfærd – ved hjælp af en forståelse af kundeadfærd inklusive deres billettype, de indrømmelser, der er mest praktiske for dem, de mennesker, der deltager i deres gruppe (deres “netværk”) og de produkter, som andre lignende brugere har købt. Tilbud kan også være tidsbaseret og begrænset til specifikke grupper af fans, for at tilskynde folk til at ankomme tidligere og kun tilbyde rabatter, hvor det vil have en positiv indflydelse på bundlinjen.

Fleksibilitet i operationel implementering – understøtter forskellige modeller til forskellige dele af lokalet, herunder Click & Collect, mobile barer, virtuel kø, plus sæde- og suite levering til premium -områder.

EPOS -integration – Synkroniseringsprodukter fra EPO’erne og afsendelse af ordrer tilbage til EPOS for forsoning og rapportering.

Inkorporering af Wayfinding & Navigation i F & B -rejsen – simpelthen & let at vise brugeren, hvordan man kommer fra deres nuværende placering til det rigtige indsamlingspunkt.

Loyalitet

Mange spillesteder ser et gennemsnit på mindre end 2 besøg pr. Ventilator pr. År. Dette betyder, at enhver loyalitetsordning skal maksimere ventilatorens udgifter til hvert eneste besøg, og endda en beskeden stigning i gentagen besøgendefrekvens kan have en stor indflydelse. De værktøjer, vi bruger til at opnå dette, er:

Virtuel valuta-Aktivering af belønninger og brugeropgaver i form af kredit, der kan bruges på alt, hvad der er tilgængeligt til at købe via den samlede kurv. Disse “kreditkampagner” kan finansieres af sponsorer og bruges til at incitamere kunderne til at bruge mere.

Loyalitetsgrupper – Identificering af grupper af kunder (f.eks. Sæsonbilletindehavere, Suite -billetindehavere osv.) Og præsenterer eksklusivt indhold og tilbud til dem. Dette er et godt værktøj til sponsorer, Atletico Mineiro Trøje men det giver dig også mulighed for at oprette dine egne loyalitetsordninger til at pleje dine bedste kunder.

Udløsede belønninger – sæt triggere baseret på hvor mange gange ventilatoren deltager i lokalet, hvilke dele af bygningen de besøger, det beløb, de bruger enten i en enkelt rækkefølge eller over deres kundeliv, og enhver anden adfærd, du vil incitamere.

Grafik, høflighed: livestylet

Livestylednull

NCAA åbner foråret bud på lacrosse, tennis samt FCS-fodbold

NCAA har åbnet op til bud på ekstra forårsmesterskabsbegivenheder, der blev omplanlagt siden af de covid-19-pandemi, inklusive foreløbige runder til 2021 Football Championship Subdivision-slutspil .

Division I Football Oversight Committee vil afgøre så meget som 16 potentielle besiddelser såvel som derefter vælge otte første runde-greb fra de forudgående steder. Kvartfinalen såvel som semifinalholdssteder ville ligeledes blive valgt fra de forudgående Real Sociedad Trøje Newcastle United Trøje steder baseret på sammensætningen af beslaget.

Division I Football Championship Committee’s teknik til at vælge 16 potentielle besiddelser, før banen er valgt, såvel som spil afholdes den 24. april er, at det mindsker faren Manchester City Trøje for, at en institution kan vælges til at holde et spil, uden at sit hold deltager. Denne teknik leverer udvalgets alsidighed, når man vælger opholdssteder.

Finalen af FCS -mesterskabet vil være på Toyota Stadium i Frisco, Texas, den 16. maj.

De andre tilbudte sportsgrene er mænds såvel som kvinders lacrosse, ud over mænds såvel som kvinders tennis, i alle afdelinger. Budveje er åben på ncaa.org/bids såvel som destinationer har indtil 5. april for at indsende ansøgninger. Holds vil blive afsløret den 16. april. Info vedrørende baseball såvel som softball vil ligeledes offentliggøre i de kommende uger.

Der var planer om at tildele foreløbige runder til forudbestemte g.

Division I -mænds såvel som kvinders fodboldmesterskaber afholdes begge på et centraliseret sted i Cary, North Carolina, i foråret. University of North Carolina afholder Division I Field Hockey Championship.

Med den nylige citatcyklus til begivenheder med 2025–2026 afsluttet i oktober, vil denne budproces give byer, der muligvis har gået glip af begivenheder en anden chance, eller dem, der aldrig har citeret før muligheden for at se, hvad oplevelsen handler om. Den hurtige vending på budprocessen er at prøve såvel som at lindre ændringer af COVID-19-forhold i destinationer.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail