Cleveland Cavaliers såvel som Aramark introducerer mobilbestilling på Q

Cleveland Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena har i dag endt med at være det allerførste NBA-team såvel som Arena til at tilbyde nye sædeforsendelsestjeneste ved hjælp af Apple Company Snak.

Cavaliers såvel som Aramark – fødevarer såvel som drikkevareleverandør til Quicken Loans Arena (Q) – har i dag afsløret, at fans i udpegede sektioner under Cavs såvel som Cleveland Monsters (AHL) -spil er i stand til at bruge Apple Company Chat til Placeringsordrer, der bruger deres iPhone’s beskeder -app til at have menuprodukterne leveret direkte til deres sæder.

Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena er det allerførste NBA -team såvel som Arena til at pilotere tjenesten.

Apple Company Chat gør det muligt for fans at bruge hastigheden, enkelheden såvel som fordelen ved tekstbeskeder at købe såvel som at betale for menuprodukter uden at downloade en speciel app. Testningen af denne service på Q er det seneste eksempel på Aramarks forpligtelse til at bestemme nye såvel som geniale metoder til at udnytte nutidig innovation til at forestille sig forskellige elementer i fødevarer i Arena såvel som drikkevarer. Tjenesten tilbydes for resten af Cavs såvel som Monsters 2018-19 House Schedle.

Med enkelheden i en tekstbesked, kan Cavs såvel som monstre -fans, der sidder i den nedre skål på arenaen, være i stand til at købe valg af drikkevarer (øl såvel som vand) fra komforten i deres sæder ved hjælp af deres iPhone. Pilotprogrammet kører med slutningen af hvert holds sæson.

Bestilling er enkel*:

Åbn iPhone -videokamera -appen

Scan QR -koden på sædet tilbage

Følg anvisningerne på meddelelseskærmen til placering til placeringsordre

Komplet aftale med Apple Pay

Nyd spillet, mens køb leveres til sædeplacering

*For at bruge tjenesten kræves iOS 11.3 eller højere samt en Apple Pay -konto.

Aramark var den allerførste sportskoncessionær til Paris Saint-Germain Trøje at pilotere denne moderne mobilbestillingstjeneste ved hjælp af Apple Company -chat, da den eksperimenterede med innovationen i baseball -sæsonen 2018.

Cleveland Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena har endt med at være det allerførste NBA-team såvel som Arena til at tilbyde nye sædets forsendelsestjeneste ved hjælp af Apple Company Chat

Nic Barlage, Cavs såvel som Quicken Loans Arena President for Company Operations, sagde:

Krydset mellem teknologi, service såvel som fordele inspirerer os fortsat, såvel som vi er glade for at samarbejde med vores partnere Inter Milan Trøje på Aramark om denne geniale metode til bestilling. At opdage en metode til at tilbyde en forbedret spiloplevelse med meget enklere såvel som hurtigere bestillingsevne for vores fans tilføjer en mere praktisk funktion på Q, at vi er glade for at pilotere resten af Cavs såvel som Monsters -sæsonen.

Kevin Kearney, distriktschef, Aramarks sport og hjemmeunderholdningsafdeling, sagde:

Vi er glade for at pilotere denne nye tjeneste, der leverer på Quicken Loans Arena. Med meget flere mennesker, der bruger Portugals fodboldlandshold Trøje deres mobile gadgets til daglige transaktioner, søger vi konstant efter geniale metoder til at integrere digital innovation i fødevarer såvel som drikkevarer. Integrationen af Apple Company-chat med bestillingsprocessen er ikke kun fanvenlig såvel som hurtigt tilgængelig, det afspejler fansens ændrede forventninger såvel som adfærd såvel som vi ser frem til Cavs såvel som Monsters-fans, der giver det et forsøg.

Aramark er en levering af sponsorpartner for ALSD International, Europas førende seminar såvel som udstilling for premiumsædet såvel som gæstfrihedssektor, vedrørende Dublins Croke Park Stadium i oktober, 28-29.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Nashville -borgmesteren accepterer at Fairgrounds Speedway Revitalization Plan

NASCAR, der vendte tilbage til Nashville -markedet den sidste sæson med sit første Cup Series -løb på Nashville Superspeedway, kan oprette potentialet for et andet spor i destinationen for at få et Future Cup Series weekend.

Et forslag fra Bristol Motor Speedway om at genoplive Nashville Fairgrounds Speedway blev aftalt af Nashville -borgmesteren John Cooper tirsdag og satte scenen for lokalet til potentielt at være vært for en NASCAR -begivenhed så snart 2023.

En udgivelse fra borgmesterens kontor sagde “Partnerskabet vil resultere i et moderniseret spor, der opfylder NASCAR-seriens standarder og omdanner Fairgrounds Speedway til et ægte multifunktionelt sted, der også kan være vært for ikke-racing, indtægtsgenererende begivenheder.” Det tilføjede ”En skifer af NASCAR-serien og andre større løb, ud over en udvidet kalender med indtægtsproducerende, ikke-motorsports-begivenheder ville generere omkring $ 100 millioner årligt i økonomisk aktivitet gennem besøgende udgifter på hoteller, restauranter og andre lokale attraktioner, Ifølge en analyse fra turistøkonomi, en afdeling af Oxford -økonomi. ”

Sporet 0,596 mile, der stammer fra 1904, var vært for mindst et cupløb fra 1958–1984. Xfinity-serien kørte sidst på spillestedet i 2000. Nashville Superspeedway er vært for NASCAR Camping World Truck Series (24. juni), Xfinity Series (25. juni) og Cup Series (26. juni) i 2022 i det andet år i en fireårig år Aftale Nashville Superspeedway har med NASCAR.

Forslaget siger, at Bristol Motor Speedway ville styre og betjene sporet i en 30-årig periode, mens Metro Sports Authority vil udstede 30-årige indkomstobligationer til finansiering af ombygninger, herunder en genopbygget tribune til 30.000 fans og lydbegrænsende komponenter. Sporudlejningen vil blive reduceret til 20 dage om Valencia Trøje året med indkomststrømme for at betale for sporets ombygning, herunder huslejebetalinger, brugergebyrer og skatter, der er betalt af lånere af spillestedet, sponsoraftaler og begivenhedsindtægter.

”Når ombygningerne er afsluttet, vil Nashville Fairgrounds Speedway være en ny destination for motorsport og underholdning,” sagde Bristol Motor Speedway Executive Vice President og General Manager Jerry Caldwell. ”Vi vil operere for at maksimere mulighederne Wolverhampton Wanderers Trøje for begivenheder, mens vi mindsker indvirkningen på beboerne i området. Vores mål er at skabe noget, som Nashville og det omkringliggende samfund kan være glade for. ”

I henhold til aftalen vil en uafhængig sportsfinansieringsspecialist gennemgå de foreslåede økonomiske rammer. burde det godkendes, planen vil blive forelagt Board of Fair Commissioners til godkendelse og derefter forelagt Sports Authority og Metropolitan Council. Fairgrounds-webstedet vil også være placeringen for en ny fodboldspecifik stadionåbning i 2022 for Nashville SC.

”I overensstemmelse med den nationale profil, at Nashville Soccer Club bringer til messeområdet i 2022, vil dette innovative partnerskab bringe vores historiske Speedway tilbage til livet som en kronjuvel i verden af motorsport,” sagde Cooper. ”At have professionel fodbold og NASCAR side om side vil gøre vores messeområder til en familiedestination for Nashvilles fremtid. Jeg ser frem til at samarbejde FC Utrecht Trøje med Bristol, staten Tennessee, Fair Board, Sports Authority og Rådet for dette forslag. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

5 Metoder Praktikanter kan meget bedre håndtere spiltid

Ekstrem spil blandt unge mennesker ender med at blive et gradvis enormt problem. Gamingafhængighed er endda blevet klassificeret som en mental sundhed og wellness -tilstand af Verdenssundheds- og wellness -organisationen. Derfor er det vigtigt, at unge mennesker er bevidste om den vanedannende karakter af spil samt leveres metoder til at bekæmpe disse ugunstige effekter. Så lige her er vores fem gør såvel som ikke at spille for unge mennesker …

Book Smart Phone Administration Trainee Workshop

Gør: I alt dit arbejde først

Forskning har vist, at praktikantspillere bruger 30% mindre tid på at læse såvel som 34% mindre tid på deres hjemmearbejde. Derfor er det vigtigt, at trainee -spillere opretter sunde rutiner, hvor de kun gør det muligt for sig at spille spil, når de har Athletic Bilbao Trøje afsluttet det nødvendige arbejde. Det kan være, at praktikanter såvel som deres forældre opretter en kontrakt, hvor spil er forbudt såvel som kun brugt som belønning, når praktikanten har undersøgt i en bestemt periode eller afsluttet et bestemt stykke arbejde.

Ikke: mister søvn over det

Mange unge vælger at fortsætte med at spille videospil sent på natten, med undersøgelser, der viser, at 24% af unge spiller efter kl. 21. Gaming sent på natten er blevet forbundet med højere niveauer af søvnighed om dagen samt et løft i den tid, der tager efterårss søvn, især hvis spil er voldelige. Dette er Flamengo Trøje problematisk, da søvnmangel kan forårsage en lang række problemer, således at det kan forårsage et fald i hukommelsen såvel som koncentrationsniveauer, ud over at udløse et øget fokus på ugunstige aspekter.

Gør: Indstil en tidsbegrænsning

Studerendes krav om at håndtere deres tid for at sikre, at de ikke koster hele deres tidsspil. En metode, hvor praktikanter kan håndtere deres tid med succes, er ved at oprette en tidsplan, hvor de rutineres i, hvad de gerne vil opnå i den kommende uge. Når man opsætter dette, kræver praktikanter imidlertid at huske, at det er sandsynligt, at de vil undervurdere den tid, der er nødvendig for at totale opgaver; Derfor skal de prøve såvel som at huske nøjagtigt, hvor lang tid lignende opgaver tog for at gøre deres skøn meget mere nøjagtige.

Må ikke: Brug så godt meget tid alene i dit rumspil

Studerendes krav om at sikre, at spil ikke isolerer dem såvel som at have en ugunstig effekt på deres sociale færdigheder eller den høje kvalitet af deres forbindelser med deres jævnaldrende såvel som forældre. Praktikanter krav om at huske, at sociale interaktioner såvel som at have venner såvel som husholdninger omkring dem er afgørende, da de kan tilbyde vigtig støtte, støtte såvel som kammeratskab i tider med behov.

Det kan være, at forældre ikke må gøre det muligt for deres børn at spille i deres rum såvel som i stedet holde spil i et fælles rum, hvor de kan meget bedre screen -spilrutiner samt motivere husstanden til at interagere såvel som at spille sammen.

Gør: Få træning

Det er vigtigt, at praktikanter ikke bringer spil til træningsomkostningerne, da forskningsundersøgelsen har vist øvelse for at give en lang række fordele. NHS antyder, at det at være aktiv er en fantastisk metode til at forbedre dit velbefindende, med undersøgelser, der opdager, at øvelse ligeledes kan forbedre dit humør samt forbedre din selvtillid. Rutinemæssig træning kan ligeledes hjælpe praktikanter akademisk, således at forskningsundersøgelser opdagede koncentrationsniveauer for at være 21% højere, Sevilla FC Trøje når enkeltpersoner afsluttede en 45 minutters træning ved frokosttid.

Endelig tanke

Det er vigtigt, at praktikanter har metoder til at holde på toppen af ​​deres spilrutiner samt sørge for, at de stadig tildeler den nødvendige tid til deres akademiske studier, socialt samvær og fysisk aktivitet. Ligesom en masse ting udføres spil sandsynligvis finest i moderation. For meget flere ideer såvel som ressourcer, skal du inspicere vores guide til elektronikadministration for studerende.

Ridestillid Video 5: Håndtering af Preshow Jitters

Håndtering af Preshow Jitters

Mental coach, Dr. Patrick Cohn fra Peak Performance Sports hjælper ridende atleter på alle niveauer med at forbedre deres mentale spil og performance. I denne video diskuterer Dr. Cohn, hvordan man kan klare Preshow Jitters og fokusere på, hvad der er vigtigt for rytteratleter. Han besvarer spørgsmål fra ryttere om pres, pregame jitters, over analyse, perfektionisme og andre mentale spiludfordringer. Dr. Cohn besvarer et spørgsmål om, hvordan man blokerer for distraktionerne og fokuserer på opgaven.

Besøg ridningstillid og download sin gratis rapport: “8 dyre fejltagelser, som ridningstager begår med deres mentale forberedelse.”

I denne korte video, lær:

Tips til mental forberedelse til rytter.

Hvordan man kan klare sig bedre med pre-show jitters

Forskellen mellem positive og negative jitters.

Hvorfor du ikke kan blokere for distraktioner.

httpvh: //www.youtube.com/watch? v = zhngl0r0_n8

Se andre videoer i denne serie:

Se hestekonfidensvideo 1

Se hestekonfidensvideo 2

Se hestekonfidensvideo 3

Se hestekonfidensvideo 4

Download vores gratis rapport og lyd mp3 på peaksports.com

“8 ‘dyre’ fejl, ryttere begår med mental forberedelse før show!”

Besøg:

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år og op, overvinde mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for ultimativ selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller coach, der ønsker at opdage velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres drastisk opbygge selvtillid og forbedre sportspræstation.

Lær mere om et af vores mest populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: En 14-dages plan for ultimativ selvtillid

Tjek alle produkterne i den selvsikre atlet -serie!

Hvad siger kunder?
”Jeg købte først den selvsikre atlet for at se, hvordan programmet gik og straks så resultater. Derefter købte jeg resten af ​​den selvsikre atlet -serie og har bemærket en dramatisk forbedring af mit niveau af spil, eller skulle jeg sige konsistens. Jeg spiller i øjeblikket NCAA Division 1 baseball for Lamar University, og endda mine trænere har bemærket en ændring i den måde, jeg nærmer mig spillet. Min holdning og selvtillid på pladen. ”
~ Tylor Prudhomme (Lyt til hans succeshistorie)

”Jeg er en ASP World -kvalificerende professionel surfer, og efter at have startet den” den selvsikre atlet ”havde jeg en næsten øjeblikkelig holdningsændring om min egen surfingevne og min tankegang, der gik i konkurrence. Ved at bruge de selvsikre atletstrategier har min selvtillid gjort en komplet 180 grader. Jeg vandt Atletico Madrid Trøje en lokal pro/er et par uger tilbage, og havde bare mit bedste resultat af året i en af ​​de sidste store begivenheder på verdenskredsløbet denne sidste uge i Brasilien! Det er mit hemmelige våben! ”
~ Shaun Burrell, Professional Surfer (Lyt til hans succeshistorie)

For unge atleter og forældre Real Sociedad Trøje – lær mere om, hvordan man hjælper børn med at forbedre tilliden hurtigt!

Vi har et godt program til dig kaldet “The Confast Sports Kid: A 7-dages plan for at opbygge ultimativ selvtillid.”

Det selvsikre sportsbarn er et 7-dages program for sportsforældre og børn til at øge den unge atletes præstation, lykke og succes … inden for sport og liv!

Det selvsikre sportsbarn er to programmer i et. Kawasaki Frontale Trøje Der er en manuel og cd til forældre/coaches og en arbejdsbog/cd til unge atleter.

Pakket med mentale strategier, som du og dine børn kan begynde med at bruge straks, lærer dette program dine atleter, hvordan man identificerer tillidsbustere, proaktivt beskæftiger sig med dem, styrer forventningerne, der undergraver tilliden og mentalt forbereder sig på at forblive selvsikker, når de står over for modgang.

Hvad mere er, voresnull

Den skæggede Long Trail Runner

Navn: Phil Lacroix

Familie: kone, Morgen Lacroix; søn, James (8); datter, Hazel (3); Kat, Zack

Alder: 35 fra: Bolton

Beskæftigelse: bilmekaniker

Primær: løb, skateboarding, mountainbiking

Efter at have mistet syv venner i de sidste tre år for at opiere overdoser, valgte Phil Lacroix at gøre en ting, han vidste, hvordan man skulle gøre for at bringe forandring: løb. Fra den 24. august forsøger bilmekanikeren fra Bolton at køre den lange sti på ti dage. Stien er 273 miles lang. Hans mål er at samle $ 50.000 til støtte for Vermont Foundation of Recovery og Vermont Recovery Network gennem hans nok er nok VT -initiativ. Du kan bidrage til hans kampagne på: www.gofundme.com/vfyef-enough-is-nough

I 2019 samarbejdede filmskabere Bob Wagner, Nate Steinbauer og Al Teodosio for at skabe en kort dokumentarfilm om Phils rejse på den lange sti og opioidkrisen i Vermont, kaldet “No Easy Mile.” Han afsluttede med succes turen om 10 dage i sommeren 2018. Filmpremiererne på Arts Riot i Burlington den 2. oktober 2019 kl. Indtægterne til gavn for, at den nok er tilstrækkelig gendannelsesfond.

Hvordan vil du beskrive dig selv som en løber?

Jeg kan godt lide at kalde mig selv en elite midtpakker. Jeg elsker at fortælle folk det. De tror, ​​at ultra-maratonere alle er hurtige. Jeg er ikke. Jeg tror, ​​jeg har potentialet til at være hurtigere, men det er OK. Jeg er en far.

For eksempel planlagde jeg at løbe hjem til West Bolton efter at have kørt Catamount Ultra 50K. Men min partner og børn forbløffet mig over målstregen. De havde aldrig set mig afslutte et løb før, og da min tre år gamle datter løb ud for at møde mig for den sidste strækning, valgte jeg, at jeg hellere ville gå hjem med dem.

Hvorfor valgte du at køre den lange sti for opiatafhængighed?

Min partner og jeg har mistet syv venner i de sidste tre år for at opiatafhængighed. De mennesker, vi mistede, var Vermonters, og alle af dem havde været gennem behandling og rehabilitering. De havde ikke et rent sted at gå bagefter. Da jeg voksede op i Essex, hørte du aldrig om nogen, der gennemgik dette. Min partner og jeg tænkte, vi er nødt til at gøre noget for at lade folk vide, hvor stort et problem dette er. Dette var det eneste, jeg kunne tænke på at gøre for at skaffe nogle penge. Jeg tror, ​​det vil henlede opmærksomheden på problemet, fordi ikke mange mennesker er skøre nok til at prøve at køre den lange sti om en halv uge.

Har du nogensinde gjort noget lignende før?

Jeg har aldrig gjort noget lignende – 274 miles er en lang, lang vej. Jeg forventedes at løbe mit første løb på 100 km i sommer, men det fungerede ikke. Den længste enkelt dags løb, jeg nogensinde har gjort, var 45 miles i løbet af Vermont 50. Til denne rejse løber jeg cirka 27 miles om dagen i 10 dage.

Hvordan valgte du Vermont Recovery Network og Vermont Foundation of Recovery?

Jeg kom med ideen, efter at min kammerat overdoserede i 2016. Han var gået til rehabilitering et par gange, men blev stadig bedst tilbage i den samme gruppe mennesker, han havde brugt med. Han havde ikke en ren gruppe mennesker til at støtte ham, eller et sted, hvor han kunne bo og stole på, at der ikke var nogen stoffer og alkohol.

I begge tilfælde med vores venner kunne overgangsboliger have hjulpet dem. En masse forsikring dækker kun et par dages behandling. Den store ting er, at folk, der kæmper med afhængighed, ikke behøver at blive låst op – de har brug for et hus for at gå til, der føles normalt og sikkert. De indsamlede midler vil blive delt jævnt mellem de to organisationer. Jeg valgte $ 50.000, fordi det er omtrent omkostningerne ved at etablere et sober, der bor hjem for fire til fem personer gennem Vermont Foundation of Recovery.

Hvordan kom du i gang?

Jeg var aldrig en løber før efter gymnasiet, men jeg havde gjort en masse langrends mountainbike racing og skateboarding. Jeg kastede diskus og skød og troede, at opvarmning af en kilometer, jeg var nødt til at gøre hver dag på øvelsen, var det værste nogensinde.

Derefter, i 2012, blev jeg diagnosticeret med cøliaki. På det tidspunkt vejede jeg 235 pund og havde røget cigaretter i nogen tid. Min læge fortalte mig, at jeg var nødt til at tabe sig. Jeg regnede med, at løb ville være den bedste måde at gøre det på, fordi det er, hvad alle Camerouns fodboldlandshold Trøje andre gør, ikke? Så jeg tilmeldte mig Essex Half Marathon og fortalte min partner, at jeg skulle gøre det.

Hvordan overgik du fra at være en løber til at være en ultra løber?

Det tog omkring tre år for mig at gå fra ikke at løbe overhovedet i mit voksne liv til at køre ultra -afstande.

Jeg ville have været tilfreds med Half Marathons, men i RB Leipzig Trøje 2013 blev min gode ven Andy “A-Dog” Williams diagnosticeret med akut myeloide leukæmi. Da han blev syg, valgte jeg, at jeg ville løbe Vermont City Polens fodboldlandshold Trøje Marathon i 2014 til leukæmi og Lymfomasamfunds hold i træning. Jeg rejste en god smule penge til forskning. Han døde dagen efter jul i 2013 og fik aldrig se mig afslutte. Jeg kan godt lide at fortælle folk, at han var den slags mand, du kunne ringe til, og han ville komme når som helst og hvor som helst for at give dig ti dollars til at lægge din bil til gas, hvis du sad fast et eller andet sted.

Han gik gennem et par knoglermarronull

Rays Ballpark Financial Plan in Works in Tampa Bay

Finansielle planer for et nyt baseballstadion i Tampa Bay for at være vært for strålerne i halvdelen af ​​hver store liga baseball -sæson er taget et kig på byen Tampa, borgmester Jane Castor fortalte Tampa Bay Times i sidste uge.

Rays ‘lejekontrakt på Tropicana Field i Skt. Petersborg udløber efter 2027 -sæsonen, og holdet har forsøgt at finde et nyt stadion i flere sæsoner nu. Dens “søsterby” -plan som foreslået er at spille spil i Tampa Bay tidligere i sæsonen, hvor vejret vil være mildere, før han flytter til Montreal for at afslutte sæsonen, efter at den canadiske forårstø er afsluttet. En salgsfremmende kampagne, der blev planlagt af holdet, var planlagt til at starte under MLB -slutspil, men blev senere indgivet.

Hillsborough County og Tampa Sports Authority ville finansiere en 27.000-kapacitet ballpark til at være vært for forårstræning og halvdelen af ​​den ordinære sæson, hvor holdet spiller den anden halvdel på en ny Montreal Ballpark. Strålerne har sagt, at de Ecuadors fodboldlandshold Trøje ville betale halvdelen af ​​de anslåede omkostninger på $ 700 millioner i Florida. Eventuelle planer med split-sæson skulle stadig godkendes af Major League Baseball.

”Intet er væk fra bordet med undtagelse af borgerens fodrømmer for stadionet,” Valencia Trøje sagde Castor til The Times. ”Alt er stadig muligt som en finansieringsmekanisme. … Manchester United Trøje Jeg kan forestille mig meget mere end et forslag, der blev præsenteret for strålerne. ”
Hvad angår Montreal Stadium, ville Quebec være klar til at subsidiere sin konstruktion, hvis det viser sig at generere tilstrækkelige skattemæssige overskud for provinsen, sagde Premier François Legault i marts. Montreal har været uden et baseballhold i betragtning af, at Expos tilbage til Washington efter sæsonen 2004.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

AC Milano samt FC Internazionale Milano afslører to nye stadionideer

AC Milano samt FC Internazionale Milano har afsløret to nye koncepter, udviklet af befolket såvel som Urawa Red Diamonds Trøje Manica/Sportium, til reconversionen af ​​den nuværende Giuseppe Meazza Stadium og udviklingen af ​​en sport samt hjemmeunderholdningsdistrikt i San Siro -området.

AC Milano såvel som FC Internazionale Milano (Inter Milan) har forelagt Milanos kommune en forberedende fil til gennemførlighedsjob Siro -område.

De to nye forslag er resultatet af en konstruktiv dialog med kommunen såvel som er blevet fastlagt i henhold til de 16 betingelser, der tilbydes af kommunen såvel som byrådet i november 2019.

De nye ideer, der er udviklet af befolkede såvel som Manica/Sportium -tilbud til tilbageholdelse af en del af den nuværende Giuseppe Meazza Stadium inden for et nyt detailhandel såvel som sportsdistrikt, der kan bruges 365 dage om året, inklusive ca. 106.000 kvadratmeter ECO -Ventligt område (næsten det dobbelte af de nuværende 56.000 kvadratmeter miljøvenlige område på det nuværende sted).

De nye ideer, der er udviklet af befolkede såvel som Manica/Sportium -tilbud til tilbageholdelse af en del af den nuværende Giuseppe Meazza Stadium inden for et nyt detailhandel Frankrigs fodboldlandshold Trøje såvel som sportsdistrikt, der kan bruges 365 dage om året, inklusive ca. 106.000 kvadratmeter ECO -Jørlig plads

Det vil være et knudepunkt, der er viet detailhandel, sport, kulturel såvel som fritidsaktiviteter både udendørs såvel som indendørs, herunder en løbende bane, en cykelsti, et eksternt fitnesscenter, en skateboardpark, også en fem-a-side-bane Som sportsmuseum: Mange af sportstjenesterne vil blive tilbudt helt fri for gebyr til Milanese såvel som borgere i de omkringliggende områder.

Begge ideer ville give et genialt distrikt, der er afsat til den næste generation, banebrydende for sin lave miljøeffekt såvel som høj bæredygtighed, hvilket producerer et nyt tilfredsstillende sted for sociale såvel som rekreative aktiviteter i nabolaget.

AC Milano såvel som FC Internazionale Milano Tottenham Hotspur Trøje mener, at det er vigtigt, især på grund af det nuværende øjeblik, at påbegynde et job, der repræsenterer meget mere end en milliard euro af personlige investeringer, som vil producere utallige nye opgaver samt tjene som hjørnesten for Den fremtidige fremskridt i byen Milano såvel som italiensk fodbold.

Fremskridt vil være et knudepunkt, der er afsat til detailhandel, sport, kulturel såvel som fritidsaktiviteter, udendørs såvel som indendørs, inklusive en løbende bane, en cykelsti, et udvendigt fitnesscenter, en skateboardpark, en fem-a-side-bane som godt som sportsmuseum

Kilde og billeder, høflighed: acmilan.com

#Acmilan #intermilan #football #footballclubs #seriea #sportsbiz #sportsindustry #stadia #stadium

ALSD Worldwide-Europas førende begivenhed for Premium Seat & Sports Hospitality Industry-der finder sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober, 12-13, vil analysere nøjagtigt, hvordan man øger indkomsten med nye builds, renoveringer, serviceudvidelser såvel som det seneste Teknologi såvel som nøjagtigt hvordan man inddriver mistet indkomstpublicering Covid-19.

Den næste udgave af ALSD International-arrangeret af ALSD såvel som sportsstedforretning-fungerer en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de seneste produkter, tjenester og løsninger, ture fra Anfield, Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena såvel som forskellige netværksbegivenheder, hvilket sikrer optimerede chancer for viden-del, netværk såvel som forretning.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren

#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

PHF introducerer Montreal Growth -franchise for sæsonen 2022–2023

Den førende Hockey Federation vil tilføje sit syvende ligateam i 2022–2023, der repræsenterer Montreal, Quebec, der markerer ligaens anden indgang til Canada, når det fortsætter med at udvide sig.

Premier Hockey Federation oplyste, at holdet vil træne i Center 21.02 i Verdun, lige uden for Montreal’s centrum, mens holdet spiller spil i rutinemæssig sæson i hele Quebec for at hæve ligaens profil. Montreals officielle teamnavn såvel som logo vil blive afsløret i de kommende uger. PHF-rutinen 2022-23 skal stadig annonceres med detaljer, der vedrører Montreals husspil samt steder at følge.

Relaterede historier

Phil Andrews: Fremtiden for USA Hegnbegivenheder

U.S. kvindes fodboldhold til at håndtere Tyskland i Florida, New Jersey

Oplev Kissimmee navngivet officiel rejsedestination for NFL London -spil

Analyse: IOC spiller et forsinkelsesspil for 2030 Wintertime Games vært

Tilknyttede avancerede hoteller over hele verden faner Dan Meisler som verdensomspændende salgsdirektør

”Dette er et Santos Laguna Trøje ekstremt interessant tidspunkt for PHF såvel som væksten af ​​ekspertkvinders hockey,” sagde PHF -kommissær Reagan Carey. ”Byen Montreal såvel som provinsen Quebec har en rig hockeyhistorie, som PHF er glad for at officielt være en del af. Vækst er en afgørende del af PHF’s forpligtelse til at vokse spillet ved at give højere chancer for meget mere ekspertatleter at etablere såvel som at konkurrere, samtidig med TSG 1899 Hoffenheim Trøje at den næste generation inspirerer til at gå efter deres egne drømme i sporten. Indførelsen af ​​et nyt PHF-team i 2022-23 vil hjælpe os med at udvikle et solidt såvel som bæredygtig fremtid, et skridt ad gangen. Vi vil fortsætte med at undersøge ekstra vækstchancer i Nordamerika ud over næste sæson. ”

Montreal -franchisen vil være den tredje vækst i PHF -historien i betragtning af at ligaen startede i 2015 med hold i Boston, Buffalo, Connecticut samt New York; Minnesota såvel som Toronto har overvejet, at det sluttede sig til ligaen.

Montreals ekspert kvinders hockeyhistorie inkluderer Montreal-stjernerne, der blev oprettet i 2007, samt genmærket Les Canadiennes de Montreal i 2015. De konkurrerede i den canadiske kvindes hockeyliga samt vandt fire Clarkson Cup mesterskaber mellem 2009 samt 2019. I december 2015 var Canadiennes såvel som Boston Pride i den allerførste uden for kvindespil som en del af 2016 NHL Wintertime traditionelle festligheder. Lederskab for den nye organisation inkluderer præsident Kevin Raphaël såvel som vicepræsident Emmanuel Anderson med en instruktør, der skal udnævnes på et senere tidspunkt.

”Professionel kvinders hockey er tilbage i Montreal såvel som Emmanuel såvel som jeg er ekstremt ekstatiske over for at arbejde med PHF for at hjælpe med at vokse kvindernes spil over hele provinsen Quebec,” sagde Raphaël. ”Vi ser frem til at opbygge et team med stærke kvarterspartnerskaber såvel som dygtige atleter, der er parate til at gøre en ægte forskel på såvel som fra isen. Forenede Stater fodboldlandshold Trøje Dette er bare begyndelsen på, hvad der bliver en ekstremt speciel sæson for alle. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Sådan håndteres fejl som denne pro

at give slip på fejl i konkurrence

Hver atlet laver fejl … det er en del af sport.

Tænk på, hvor mange gange du har set en elite figurskøjteløb over deres egen skøjte, under-rotat på et let spring eller glemme deres program?

Eller en veteran baseballspiller bliver fanget med at tage en fastball lige over pladen med baserne indlæst, blive plukket ud ved første base eller glemme, hvor mange outs der var midt i en inning?

Eller en NBA -spiller, der kaster en bold på tribunen på et let pas, går glip af en dunk eller træder ud af grænserne ved et uheld?

Hver baseballspiller har begået en fejl … hver basketballspiller har vendt bolden om.

Du er ikke alene om at begå fejl … og bare fordi du begår en fejl, betyder det ikke, at du ikke kan få succes i en anden del af dit spil.

Tag følgende eksempler som bevis …

James Harden fra Houston Rockets har revet NBA op i scoringen, i gennemsnit 36,2 point pr. Kamp … gennemsnit 5,5 FC Tokyo Trøje omsætninger pr. Kamp.

Catcher Yadier Molina, der har tjent ni MLB Gold Glove Awards … har også tilladt 82 bestået bolde i sin karriere.

Nashville Predator-målmand Pekka Rinne vandt Vezina Trophy 2017-18 for bedste goaltender i NHL, men opgav også 17 mål i en fire-spilspænd i januar 2019.

Det, der adskiller topatleter fra resten af pakken, er, at topatleter ikke tillader fejl at tage dem ud af spillet mentalt.

Top atleter er i stand til hurtigt at rebound, når de konkurrerer.

Top atleter genoplever ikke deres fejl igen og igen.

Top atleter berøres ikke mundtligt.

Top atleter fokuserer ikke på, hvad der er gjort, men hvad de kan gøre nu.

Lad os henvise tilbage til James Harden fra Houston Rockets og hans syn på at lave fejl.

I et spil, hvor Rockets næsten gav væk et spil til Toronto Raptors, var Rockets i stand til at overvinde nogle fejl og trække en smal 121-119-sejr.

Houston tilladte Raptors tilbage i spillet efter at have haft en 11 -punkts føring med 1:14 tilbage i spillet.

Efter spillet talte Harden om holdets evne til at overvinde fejl og få sejren.

Harden: ”Alle vil begå fejl, men din energi og din indsats udgør disse fejl. I aften er jeg sikker på, at vi begik en masse fejl, men den måde, vi roterede og boksede ud og bevogtede basketballen, kompenserede for mange af dem. ”

Det er sandt … Hver atlet begår fejl.

Jo før du kan acceptere denne kendsgerning, kan du lære at fokusere igen efter en fejltagelse i stedet for at dvæle ved fejlen.

Den mentale dygtighed ved fokusering giver dig mulighed for at koncentrere dig, rebound hurtigere og bidrage til det næste skuespil.

At give slip på fejl under konkurrence:

Udvikle en fokuserende signal.

En fokusering af signal er noget, der bevæger din opmærksomhed væk fra fejlen og hjælper dig med at fokusere på at udføre dit bedste i øjeblikket.

En fokusering af signal kan være så enkel som en sætning, såsom “Det er i fortiden” eller fastgørelse af dit udstyr.

Prøv dette til fokusering: -ladt det go.-fokus på det næste spil.-Nej er det perfekte. Gå videre. Tiltrækkende det næste skuespil betyder noget.

Med en fokuseringserklæring på plads vil du være mere parat til at flytte forbi fejl i konkurrence.

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Hvis du er en topudøver under øvelse, men Sanfrecce Hiroshima Trøje finder dig selv underpresterende i konkurrence, er den mest sandsynlige skyldige, der holder dig tilbage, dit mentale spil. Faktisk kæmper mange atleter med det samme problem….

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Mød os via Skype, telefon, FaceTime eller Goto -møde. Med dagens videoteknologi er Rangers FC Trøje vi i stand til at komme i kontakt med atleter og træner over hele kloden.

Mental sejhed coaching hjælper seriøse atleter som dig med at afsløre troen og holdningerne, der forhindrer dig i at optræde til dit potentiale. Du lærer mentale spilstrategier at udføre på dit højdepunkt oftere, overvinde præstationsplateauer og manglende konsistens

Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. Mange tak. ”~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

”Efter din session havde Mason et spil. Han havde det bedste spil indtil videre! Han trængte, skød, ingen mål, men to assists, men han var cool med det, fordi hans fokus var på at skyde og ikke scorede (endelig), forsvarede godt med sine hænder – endelig satte det hele sammen. Det var sjovt at se, og du kunne fortælle, at han følte sig rigtig god til det. ”~ Kelly, lacrosse mor

“PeakSports.com -webstedet er så spændende. Jeg undersøgte dem alle og uden tvivlnull

Aspire Lounge åbner på St. Mary’s Stadium

beliggende i Itchen Stand, er den nye Aspire Lounge det seneste gæstfrihedsjob, KSS har oprettet i partnerskab med Southampton Football Club på St. Mary’s Stadium. Stilen trækker på stilprincipperne for arv, lokalitet såvel som ånd, som KSS etablerede for klubben forud for deres allerførste job sammen i 2019.

Inden for Aspire er disse principper integreret i en livlig såvel som ofte stærk måde fra de rustikke skove såvel som forvitrede metaller til den jordiske farvekombination såvel som Heritage Chalk Board -menuer.

Fremhævdet detaljer om rebtrimler såvel som industriel belysning påvirkes af den maritime lokalitet, såvel som stilen er løftet med brand -berøringer af rødt såvel som historiefortællingskunster med Southampton FC -striber, der er integreret for at garantere, at Boca Juniors Trøje resultatet fanger Saint’s Spirit.

Loungen leverer personlige spiseborde parret med en overbærende menu, der viser Hampshires fineste hjemmevoksede komponenter såvel som den langvarige opfattelse er en lounge, der både er indbydende såvel som uforglemmelig for deres gæster såvel som fans.

Anthony Cole-Johnson, salgsdirektør samt placeringsoplevelse på Southampton Football Club, sagde:

Som altid har det været en glæde at arbejde med KSS om genoplivning af vores nyeste lounge. Ved at vedtage deres ideer har vi omformet identiteten af området såvel som produceret en fantastisk lounge med baren nu udsagnsfunktionen.

Debbie Power, partnerdirektør, KSS såvel som Nick Marshall, direktør, KSS, var blandt de 40+ markedspersonale, der delte indsigt under ALSD Worldwide Seminar & Exhibition, som blev afholdt i KSS-designet primær stand på Liverpool Football Club’s Anfield Stadium tidligere denne måned. Duoen sluttede sig til panelsessioner og talte om “fremtidens stadioner” samt “ændringen af Manchester City Trøje Anfield”.

Prisgevinst
KSS vandt guld for ‘bedste ekspert servicevirksomhed, der betjener fodbold’ ved det nylige fodboldselskab Awards 2021.

Accolade er praksisens fjerde sejr ved disse prestigefyldte priser samt styrker KSS ’tilstand som førende sportsdesignere såvel som designere, der lytter såvel som arbejder med deres klienter for at producere spillesteder, der tilbyder intense såvel som dynamisk sportsgrene såvel som tilskuer erfaringer.

Nick Marshall, direktør, KSS, sagde:

Da vi fejrer 30 år i 2021, er vi glade for at have fortsat denne klientfokuserede service i hele pandemien. Vi afsluttede større træningscenter -fremskridt for Leicester City FC såvel som Liverpool FC sammen med at fremskridt Crystal Palace FC Academy såvel som Baltic Sports Village. I Stadia afsluttede vi AFC Wimbledons Plough Lane såvel som Ahmed bin Ali Stadium i Al Rayyan til FIFA World Cup Qatar 2022, mens vi beskyttede planlægningen af Anfield Road Stand -vækst Southampton FC Trøje for Liverpool FC.

KSS -direktør Nick Marshall såvel som partnerdirektører Ed Atkins såvel som Geoff Taylor gik til begivenheden på bryggeriet i London.

Ed sagde efter ceremonien:

Vi er glade for at vinde denne pris, når de igen er privilegerede at arbejde med så fantastiske klienter, hvoraf mange ligeledes fejrer succeser i aften, så vi kan arbejde på så gode job fra Stadia såvel som gæstfrihed til træningscentre.

Fodboldselskabets priser er i deres niende udgave efter en pause sidste år samt anerkender de væsentlige funktionsklubber såvel som virksomheder spiller for at gøre det muligt for spillet at være en succes på såvel som uden for banen.

Billeder, høflighed: KSS

KSS er en langvarig VIP -sponsor for Sports Location Company (SVB) samt udstiller sponsor på ALSD Worldwide Seminar & Exhibition. Klik på billedet nedenfor … for meget mere info om KSS’s brancheførende sportsdesign samt stiltjenester.

ALSD Worldwide tilbyder året rundt indsigt såvel som erfaringer omkring forbedring af indkomst med nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, innovation samt genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den nyeste udgave af ALSD Worldwide blev afholdt af Liverpool Football Club 6-7 september 2021, samt indeholdt et seminar på højt niveau med 40+ marked for høj kaliber, en udstillingshall, der viser produkter og tjenester, ud over netværksbegivenheder i Evertons Goodison Park såvel som M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel