2018 NFL Draft producerer rekordøkonomisk indvirkning

En økonomisk konsekvensrapport udarbejdet af Check Out Dallas har estimeret, at NFL -udkastet i 2018 producerede $ 125,2 millioner i økonomisk indvirkning for Dallas -regionen og 74 millioner dollars i direkte udgifter. Tallene blev udarbejdet ved hjælp af Destination Internationals økonomiske konsekvensberegner.

2018 -udkastet, der blev iscenesat på AT&T Stadium i Arlington, Texas, var det første NFL -udkast, der blev afholdt i et NFL -stadion. Estimatet er den største indflydelse for ethvert NFL -udkast og antages at være første gang, at begivenheden har produceret meget mere end 100 millioner dollars i økonomisk indvirkning for Hold -regionen.

”Udkastet i Dallas øgede endnu en gang baren Wales fodboldlandshold Trøje for at holde byer i det, der er blevet en af ​​årets mest forventede sportsbegivenheder,” sagde Peter O’Reilly, NFL Senior Vice President for Events og Club Company Development. ”Vi er taknemmelige over for Dallas Cowboys, Dallas Sports Sanfrecce Hiroshima Trøje Commission og alle vores partnere for at hjælpe med at skabe en sådan uforglemmelig begivenhed for vores fans, klubber, indgående spillere og medier.”

En rekordmængde på meget mere end 100.000 fans gik til åbningsdagen for udkastet og NFL Draft-oplevelsen den 26. april. Meget mere end 200.000 fans gik til i det mindste en del af den Racing Club de Avellaneda Trøje tre-dages begivenhed.

”Når vi afholder en større begivenhed, engagerer vi alle vores region for at garantere virkningen af ​​begivenheden virkelig føles i mange år fremover,” sagde Charlotte Jones Anderson, chef for brand officer for Dallas Cowboys. ”Vi mener, at NFL -udkastet har været en af ​​vores mange succesrige begivenheder, specifikt fra et samfundsinteraktionsmæssigt synspunkt. Ikke kun modtog nyhedsdækningen af ​​Community Outreach meget mere end 1 milliard medieindtryk alene, men udkastet rørte ved meget flere mennesker end nogensinde før. NFL -udkastet leverer en af ​​de største platforme for en region til at engagere hele skoledistrikter, partnere og kvarterer, da det er en begivenhed, der gennem spillet ud over marken kan gøre alle drømme til virkelighed. ”

Data udarbejdet fra deltagerens undersøgelser på stedet viste også, at 60,5 procent af alle udkast til gæster fløj til North Texas for begivenhederne, og at den lokale andel af dagsbesøgende var 85,3 procent. Meget mere end 463.000 fans fra alle 50 specificerer registreret for en mulighed for at modtage helt gratis billetter til en af ​​de tre dage af begivenheden.

”Dallas har en fantastisk historie med at afholde premierte sportsbegivenheder, og vi blev beæret over at samarbejde med NFL og Dallas Cowboys for at tilbyde denne mulighed for vores samfund,” sagde Monica Paul, administrerende direktør for Dallas Sports Commission. “Fra udkastet til biograf inde i AT&T Stadium til NFL Draft -oplevelsen udenfor, til samfundsengagementet, det var en uforglemmelig begivenhed for fodboldfans fra hele landet.”

NFL -udkastet i 2019 finder sted den 25. -27. April i Nashville, Tennessee.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Golf Podcast: Omfavne nerver inden konkurrencedygtige runder

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologiekspert og forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, lærer amatør at rejse professionelle golfspillere, hvordan man forbedrer deres mentale golfspil.

I denne uges golfpsykologisession hjælper Mental Game of Golf Expert, Dr. Cohn, sportsforælder, hvis datter kæmper med nerver og under før og under konkurrencedygtige runder. Talrige golfspillere bliver nervøse eller ængstelige, når det er tid til at konkurrere. Lyt til denne podcast, og lær, hvordan man håndterer nerver og udfører med golftillid.

*Download podcasten Golf Psychology #160 (højreklik og “Gem som” til din computer)

Abonner på Golf Psychology -podcasten gennem iTunes

*Få en helt gratis golftillidsrapport for at forbedre dine Preshot -rutiner.

*Lær meget mere om Dr. Cohns golfpsykologiprogrammer.

*Tjek golfspillerens mentale kant -cd og arbejdsbogprogram

Lær beviste teknikker til at udføre med selvtillid!

Lider du af delikat selvtillid efter ubesvarede hits, spiller med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og afviklet på banen?

Hvis du Cruz Azul Trøje lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence, så vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg afslutter med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at øge deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for den øverste tillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Real Sociedad Trøje Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den lette spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores helt gratis golftillidsrapport!

Her lærer du de øverste mentale spilteknikker, som din Preshot -rutine skal omfatte, 6 måder, din mentale rutine nedbryder, hvorfor ubeslutsomhed er din værste fjende inden for golf og mere!

6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Hvad siger kunder?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret, fordi den allerførste gang jeg ankom til Peaksports.com! Du gav mig lige nok Club Tijuana Trøje information til at forbedre dig med det samme! Derefter var det en ren ikke-brainer at blive en topsports-abonnent! Tak for at hjælpe mig med at forbedre mit spil og glæde – selv natten over! Du er bedst på! ”
~ Randall Estes

Øg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at udføre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian