Bud Light bliver officiel øl af Overwatch League

The Overwatch League har udnævnt AB InBev Esports League’s officielle ølpartner. Som en del af aftalen vil Bud Light fungere som ligaens officielle ølpartner såvel som vil aktivere på fan watch -fejringer over hele verden, eksklusive Kina.

Partnerskabet var en del af ligaens embedsmand, der introducerede på sine holds markeder i weekenden den 27. -28. April, som omfattede en online -begivenhed i Allen, Texas, der fungerede som en huskamp for Dallas -brændstoffet. Fra 2020 begynder ligaens 20 hold at spille inden for deres husmarkeder. Spil er i øjeblikket iscenesat på Blizzard Arena i Burbank, Californien.

ABI såvel som Bud Light vil ligeledes aktivere deres sponsorering på Overwatch League’s Grand Sao Paulo FC Trøje Finals 2019, hvoraf det sted såvel som datoen forventes at blive afsløret snart.

”Samarbejde med et brand som Bud Light såvel som AB InBev -husholdningen af ​​mærker gør det muligt for os at fortsætte med at nå fans på nye såvel som interessante måder,” sagde Brandon Snow, Chief Revenue Policeman of Activision Blizzard Esports Leagues. ”Vi er meget glade for at arbejde med en virksomhed, der Marokkos fodboldlandshold Trøje opdager værdi ved at bringe fans sammen for at fejre det ekstremt fineste inden for konkurrencedygtig underholdning.”

”Vores forretning har en lang historie med at tilpasse os med fantastiske sportspartnere såvel som Overwatch League passer bestemt til den regning,” sagde João Chueiri, senior vicepræsident for forbrugerforbindelser, der reklamerer i AB InBev. ”Bud Camerouns fodboldlandshold Trøje Light var en af ​​de tidlige adoptører af eSports med vores Bud Light Esports All-Stars-program år tilbage såvel som vi er glade for at udvide vores fodaftryk med Premier Esports-bolig- eller erhvervsejendom i Overwatch League. Dette partnerskab giver os en chance for at engagere os i en ny sektion af juridisk-drik-aldersfans samt opstille vores mærker med en af ​​de mest interessante eSports-egenskaber, der er tilgængelige lige nu. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Tennis Podcast: Genoprettillid efter at have tabt

øget tillid til tennis

I denne uges Tennis Psychology -podcast, Mental Game of Tennis Expert, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra en tennisinstruktør, der siger:

”Jeg har et problem med min 14 år datter. Hun mistede sin tillid efter at have mistet dårligt i en tennisturnering. Hun spillede lige en anden kamp, ​​og hun var oppe i det første sæt 5-3 end endte med at være 5-5, og hun var oppe i Tie Brake 6-2 og tabte 10-8 og i det andet sæt. Hun kæmpede ikke og mistede 6-2. Hvad kan jeg gøre for at give hende tilbage hendes selvtillid? ”

Dr. Cohn leverer mentale spiltips til nøjagtigt, hvordan man øger tilliden til tennis.
Lyt til denne måneds tennispsykologipodcast for at opdage nøjagtigt, hvordan du forbedrer din præstation i tennis og andre mentale spilbarrierer, der begrænser din præstation.

Download en gratis tennispsykologirapport for at forbedre din tennis tankegang mellem punkterne.

Forbedre din mentale sejhed til tennis hurtigt med Dr. Cohns nye tennis tillids lydprogram

Abonner på Tennis Psychology -podcasten på iTunes!

Lær velprøvede mentale spilstrategier for at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din evne i konkurrence?

Bringer du dit fineste og mest selvsikre spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan de skal optræde med ultimativ tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed og udføre med ultimativ selvtillid i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilstrategier, der har hjulpet ekspertatleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere

Hvad siger Mental Game -klienter?
”Tak for al den viden, værktøjer, materiale og vejledning, du har givet mig i hele dette kursus. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til praktikanter i klubben, men bringer også denne vidunderlige uddannelse udenfor til atleter, der virkelig er engagerede, og sigter mod at nå deres toppræstation. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver Leeds United Trøje en eller flere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit fineste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En strategi, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du kræver for at mestre for at øge din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik lige her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Danielle Watford FC Trøje gjorde det virkelig godt med at kontrollere hendes følelser under kampene i dag. Vi var ekstremt stolte af hende for ikke at have vist hendes frustrationer under kampen; Jeg tror, ​​det var en stor præstation. Hun kiggede virkelig på at styre sine følelser, selv når hun dobbelt skyldte eller begik fejl. De ændringer, vi så US Sassuolo Trøje på Danielle’s opførsel på mindre end 24 timer, var fantastiske! Sig tak til dig for din vejledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforælder

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coaching -praktikanter?
”Maggie havde en så fantastisk weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også opdaget at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Capital One Arena flytter til All-Digital Ticketing

Hjemmet til Washington Capitals og Washington Wizards vil fjerne papirbilletter og gå alt-digitale til sportsbegivenheder samt koncerter og andre underholdningsbegivenheder.

Ændringen træder i kraft den Costa Ricas fodboldlandshold Trøje 1. januar 2020 for alle ikke-sportslige begivenheder på Capital One Arena. For Capitals Corinthians Paulista Trøje and Wizards -fans vil billetterne være alle digitale for dem, der er sæsonbilletindehavere i starten af ​​slutspillet for begge ligaer, annoncerede Monumental Sports & Entertainment.

Sæsonbilletmedlemmer har adgang til et udvalg af tutorials inden starten af ​​sæsonen 2020–2021 for at fungere som en opdatering om, hvordan man får adgang til mobile billetter. Den eneste måde for fans af hovedstæder, troldmænd og WNBAs mystik at have en papirbillet til spil vil være at købe en på billetkontoret; Billetkøb af enkelt spil, der er foretaget online, er blevet leveret digitalt i de sidste tre sæsoner.

”Hos Monumental har vi haft en meget stærk mobil tilstedeværelse i de sidste fire år med det store flertal af vores fans, der i øjeblikket drager fordel af fordelene ved at bruge digitale billetter til indrejse i hovedstæder og Wizards -spil på Capital One Arena,” sagde Jim Van Stone, MS & E’s præsident for forretningsdrift og chef for kommerciel officer. ”Vi er fokuseret på at gøre hele vores billetproces så strømlinet som muligt, mens vi sikrer, at vores fans er fuldt uddannet og forberedt på, hvordan man bedst styrer deres billetter.”

Capital One Arena vil bruge Ticketmaster -tilstedeværelse til at håndtere den digitale billet til begivenheder.

”Mobil billettering på Capital One Arena vil give fans en mere praktisk oplevelse og styrke større sikkerhed for vores gæster,” sagde David Touhey, Kashiwa Reysol Trøje præsident for spillesteder hos MS&E. “Monumental fortsætter med at bane vejen ved at bruge ny teknologi til at levere en førsteklasses fanoplevelse.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

El Paso valgt til indvielsesforøgelse af cyklingbegivenhed

USA -crits og destination El Paso har afsløret, at El Paso, Texas, er blevet valgt som holdbyen for den indledende stigning i 2019 – Cykling -færdighedsidentifikation Integrat & Symposium. Arrangementet, en del af en flerårig aftale, anslås at skabe 10 millioner dollars i det regionale økonomiske klima over fem år.

Multidsstigningsbegivenheden vil være en chance for høje institutionens praktikanter såvel som college-bundne praktikatatleter til at vise sig selv foran coaches, administratorer såvel som sportsdirektører fra Collegiate, Club, Elite National såvel som verdensomspændende hold til valg også Som stipendiepriser. Det øgede cykelsymposium forventes at trække meget mere end 2.500 deltagere ind. Programmet inkluderer ydeevne såvel som mental test, Australiens fodboldlandshold Trøje akademiske seminarer, hovedpræsentationer, Fluminense Trøje peer-to-peer-interaktion, geniale paneldiskussioner samt en Brands Expo.

”Rise giver atleter en fantastisk chance for at finde sammen på et sted at teste deres færdigheder, bestemme fremtidig dygtighed i sporten ud over en vej til livslang interaktion i wellness såvel som den udholdenheds livsstil, alt sammen med at opleve geniale akademiske programmer,” sagde Ravi Rajcoomar, skaberen af ​​begivenheden. ”Det er et stort øjeblik for området såvel som vi tror en væsentlig del af dens fremtid.”

El Paso -embedsmænd sagde, at begivenheden var en ideel pasform. ”Dette var snarere et interessant forslag om at orkestrere såvel som vi er glade for at AS Roma Trøje blive valgt som holdbyen,” sagde Bryan Crowe, general manager for destination El Paso. ”Vores partnerskaber med University of Texas ved El Pasos College of Health and Wellness Sciences samt Texas Tech University Health and Wellness Science Center’s sportsmedicinske stipendium tilbyder et omfattende regionalt organisationsudvalg samt et solidt fundament at holde samt vokse stigning . Det, der endnu er meget mere interessant, er, at stigning vil gøre El Paso til sit hus i de næste fem år. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Illinois åbner første curlingfacilitet

Det første dedikerede curlingsted i Illinois er officielt åbnet i Rental Property Park, Illinois, for Yokohama F. Marinos Trøje at give Windy City Curling Club et permanent hjem.

Klubben på 100 medlemmer har været aktiv i betragtning af at 2014, men ikke havde sin egen facilitet i DuPage County før denne måned. Centret inkluderer tre curlingark, omklædningsrum og drikkevarer. Det vil tilbyde ligaspil, offentlige læring-til-krøller begivenheder og virksomhedsudflugter.

”Vi værdsætter den utrolige støtte fra Rental Property Park og DuPage Sports Commission,” Englands fodboldlandshold Trøje sagde Matt Galas, et af klubbens grundlæggende medlemmer. ”Det er en sand afspejling af visionen for dette nye center, som er” det er meget mere end curling; Det er samfund. ‘”

Centrets første Bonspiel, den officielle betegnelse for en curling -turnering, finder sted 18. – 21. juli med 32 hold, der deltager. En af de deltagende vil være Tyler George, der vandt en guldmedalje på Wintertime Games 2018 i Gangneung, Sydkorea.

”Jeg er begejstret over at tjekke Windy City Curling Center i juli, især at være placeret så tæt på Chicago,” Kashima Antlers Trøje sagde George. “Curlers i regionen og i hele landet vil være i ekstase at høre, at Windy City Curling Club fremmer sporten i området med denne facilitet og introducerer sporten for meget flere mennesker.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

4 tegn på en komfortzone i tennis

komfortzoner i tennis

En komfortzone for tennisspillere kan holde deres tennisspil tilbage.

Hvad er komfortzoner?
Komfortzoner er forventninger til, hvordan du tror, ​​du skal udføre. Komfortzoner kan være baseret på din statistik, din rekord mod en bestemt spiller eller score under en kamp.

Din største udfordring med en komfortzone er, når du spiller bedre end forventet. Mange spillere har en tendens til at sikre deres føring i sættet eller matchen, når de begrænser sig med en komfortzone.

Her er et eksempel fra en junior tennisspiller …
Han sagde:

”Jeg var oppe med fire kampe, optrådte på mit højdepunkt. Derefter tog jeg en beslutning om at lette lidt, og derefter blev hele mit spil kastet af. Min modstander var i stand til at få fire lige kampe fra mig og endte med at vinde det ene sæt kamp. Men efter AS Monaco Trøje det fjerde spil var jeg bange for, at jeg var bange for at bruge vinklerne, så jeg for det meste samlede point ud, men i stedet for at få min modstander til at løbe rundt, var jeg den, der spillede i mine modstandere. ”

Tennisspillere, der spiller inden for deres komfortzone, spiller ofte foreløbigt og prøver at undgå at lave fejl. Du fokuserer på ikke at ødelægge snarere end på, hvordan du vil konstruere pointen til din fordel.

Du kan også tro, at du allerede har vundet kampen og kysten. Du tror måske, at du kan lette op og bare få bolden i retten til at vinde kampen. Begge tankesæt er skadelige for din præstation.

Hvordan ved du, om du spiller inden for din komfortzone?
Her er 4 tegn på, at du spiller inden for din tennis komfortzone:

Du er nervøs eller ængstelig, når du spiller bedre end forventet

Du begynder at miste tilliden, Sydkoreas fodboldlandshold Trøje når du spiller bedre end forventet

Du sikrer din føring og spiller forsigtigt, når du har en stor føring

Du er bange for at begå fejl, når du er oppe i sættet

Når du ved, at du spiller inden for en komfortzone, er det næste trin at lære at skubbe ud over din komfortzone. Du vil fokusere på processen i stedet for at tænke på scoringen eller hvem der er oppe i kampen.

Du skal stræbe efter at spille hvert spil, som om det er starten på kampen, med den samme intensitet. På den måde tænker du ikke på, hvem der er op eller nede i kampen.

Du vil også fortsætte med at spille aggressivt. Vælg dine skud. Prøv at undgå bare at få bolden tilbage i retten.

Når du spiller inden for Schweiz fodboldlandshold Trøje en komfortzone, begynder du at give op og spille defensivt. En aggressiv spillestil holder dit momentum i gang og hjælper dig med at afslutte kampen.

Lær beviste mentale spilmetoder til at gøre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og en masse selvsikker spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man gør med største tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og gøre med den største selvværd i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at forbedre din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilmetoder, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Tak for al den viden, værktøjer, materiale og support, du har givet mig i hele dette kursus. Det var virkelig en stor oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til studerende i klubben, men også bringe denne fantastiske uddannelse udenfor til atleter, der virkelig er engageret, og stræber mod at nå deres højdepræstationer. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En metode, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at forbedre din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Danielle gjorde det virkelig godt med at kontrollere hendes følelser under kampene i dag. Vi var meget tilfredse med hende for ikke at have vist hendes frustrationer under kampen; Jeg tror, ​​det var en stor præstation. Hun så virkelig kontrol over sine følelser, selv når hun dobbelt skyldte eller begik fejl. De ændringer, vi så på Danielle’s opførsel på mindre end 24 timer, var fantastiske! Tak for din vejledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforælder

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at få Rnull

Perfektionisme gør ondt atleter under konkurrence

nøjagtigt hvordan man udfører funktionelt, ikke helt

Er perfektionisme nyttig eller skadelig for din præstation? Ser du perfektionisme som en nøgle til din succes?

Mange top atleter spillere telefon kalder sig selv perfektionister. Du ser på disse spillere med beundring såvel som at indpakke, at perfektionisme er metoden til at gå for at nå Bologna FC 1909 Trøje din fulde potentielle inden for sport.

Perfektionisme har fjernet fordele … det kan dog holde dig tilbage fra at opnå din potentielle, når al metoden i alt så godt som det er tid til at konkurrere.

Denne atlet var en typisk perfektionist med alle de traditionelle tegn …

Alt sammen med sit unge liv stillede hans forældre ekstreme krav til ham. Hans forældres ultimative mål var at skubbe ham til højere højder, et hæderligt mål.

For at gøre det accepterede hans forældre aldrig noget mindre end perfektion. I skolen var en B+ ikke stor nok. Hans forældre sagde: “Hvorfor fik du ikke en A?”

I konkurrence, hvis hans modstander skabte en fantastisk redning, ville hans forældre se afvist på ham for ikke at score.

Til sidst håndterede den unge atlet perfektion som sit mål. Han ønskede desperat at behage sine forældre såvel som træner.

Efter konkurrence ville denne atlet psykologisk afspille enhver fejl, han lavede af det sidste spil. Han ville blive så ængstelig såvel som bange for at begå en fejl, at han ville begå endnu flere fejl … såvel som cyklussen fortsatte efter konkurrence.

Dette er perfektionscyklus så godt som det aldrig bringer det allerbedste ud af atleter, vi arbejder med! Perfektion er en umulig grundlæggende for enhver form for atlet …

De vanskeligheder, der er forbundet med perfektionisme:

Urealistiske forventninger.
Let frustreret over fejl.
Frygt for fiasko såvel som angst.
Udfører såvel som risikofri eller forsigtigt.
Bekymre dig om, hvad andre synes.
Kravet om at blive set som en stor atlet.
Underprestation i konkurrence.

Uanset hvad andre måtte sige, er perfektionisme ikke vejen FC Tokyo Trøje til at udføre din fineste under konkurrence!

Kan perfektionisme hjælpe dig med at master færdigheder? Ja helt sikkert. Det er en fantastisk metodetankegang. såvel som de fleste perfektionister kan lide at træne såvel som at forbedre deres færdigheder!

Hvis du opdager at udføre funktionelt, frigør du dig selv til at spille spillet intuitivt såvel som bedre til dit potentiale.

Sådan håndteres perfektionisme i Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje konkurrence:

Først skal du spille funktionelt, ikke perfekt. Dette betyder, at det at få opgaven udført såvel som ikke at bekymre sig om at se så godt ud som at føle sig perfekt.

For det andet skal du acceptere, at der forekommer fejl i sport. Har ikke målet at lave nulfejl i spillet. samt acceptere dem, når du laver dem.

Derefter skal du arbejde med at styre dine urealistiske forventninger samt erstatte dem med mere brugbare mål.

Lær magtfulde tillidsfremmende mentale strategier!

Er du frustreret over at øve hårdere i din sport kun for at få din indsats fortrydt af dit mentale spil under konkurrencen?

Føler du, at din mave er i en sfære af knob så godt som du ikke kan tro klart, da du er så ængstelig og anspændt at træde på marken, domstolen, kurset eller sporet?

Tjek vores program, den frygtløse atlet!

Den frygtløse atlet-cd såvel som arbejdsbogprogrammet er en 14-dages plan for uovertruffen tillid. Dette program er perfekt til enhver form for atlet eller coach, der ønsker at finde magtfulde mentale strategier til at overvinde frygt, perfektionisme samt udføre med tillid.

Lær mere om et af vores mest fremtrædende CD -programmer i den positive atlet -serie …

Den frygtløse atlet

Hvad siger klienter?

”De positive atlet -arbejdsbogprogrammer har arbejdet helt utroligt for mig! Den høje kvalitet af mine skud har forbedret 1.000 procent, såvel som mine scoringer er langt lavere, langt! Jeg har også en følelse af fred såvel som glæde af høj kvalitet af spillet, der havde været hårdt savnet. Jeg kan lide det! Fantastisk arbejde Dr. Cohn! Sig tak til dig! ” ~ Randy, golfspiller

”Min søn afsluttede hele positive atletprogrammet. CD -programmet hjalp enormt. Han brugte det til at holde positive tanker flyder. Han var i stand til at fokusere på sin kamp i stedet for på sine ugunstige tanker. Han kæmpede på sit ekstremt bedste. Vi er taknemmelige for Gud for at føre os til dit websted. Den positive atlet var perfekt. ”~ Wanda, sportsforælder

”Jeg har lige afsluttet” den positive atlet såvel som de fokuserede atlet ”-programmer. Hvilken stor forskel dine programmer har gjort mig. Jeg troede, at jeg ikke var stor tilstrækkelig såvel som næsten leverede spillet op. Dit websted blev foreslået for mig af en mere atlet (en skydespil) såvel som det allerbedste, der opstod for mit mentale spil. Jeg begyndte at blive begejstret for første gang i lang tid, såvel som programmet var så sjovt at gøre. Disse programmer fungerer virkelig så godt, som jeg ikke ville tøve med at anbefale dem til nogen, (selvom jeg ikke ønsker, at mine kolleger konkurrenter skal forstå om dem). ” Sig tak til dig så ekstremt meget for Provnull

2026 Cross Country World Championships på vej til Tallahassee; Tokyo til at afholde 2025 World Athletics Championships

World Athletics Council har valgt Tallahassee, Florida, til at afholde 2026 World Athletics Cross Country Championships, mens de også vælger Tokyos olympiske stadion til at afholde 2025 World Athletics Championships samt tildele de at tildele den 2025 verdensmesterskaber på langrend til Kroatien.

Erklæringen blev afgivet under det 228. verdens atletikråd, der tilfredsstiller i Oregon forud for verdensmesterskabet i 2022, der vil være i Eugene fra fredag.

Relaterede historier

Verdens atletik indendørs mesterskaber Nanjing 2023 forsinket til 2025

Logo afsløret for 2023 World Athletics Championships

Louisville skal afholde 2023 ACC indendørs spor såvel som feltmesterskaber

NAIA annoncerer Indiana Wesleyan som Hold for Outside Track & Field Championships

2026 Cross Country World Championships på vej til Tallahassee; Tokyo til at afholde 2025 World Athletics Championships

Iscenesættelsen af ​​de 46. langrendsmesterskaber i Tallahassee i 2026 tilføjer listen over verdensbegivenheder, der er arrangeret for De Forenede Stater såvel som er en del af World Athletics ‘Aspiration to ended med at være en top fem sport i USA i 2028, året året, året af Los Angeles -spil. Arrangementet var sidst i USA i 1992, da Boston holdt løbet; New York iscenesatte begivenheden i 1984.

”Tallahassee, Florida, er uden ekstatisk at være blevet valgt til at afholde 2026 World Athletics Cross Country Championships,” sagde Go til Tallahassee administrerende direktør Kerri Post. ”Over 10 år tilbage begyndte vi at udvikle en førende langrendsfacilitet samt producere en ny begivenheds grundlæggende for at drive meget mere atletdeltagelse, tegne meget flere tilskuere såvel som fans samt udvide eksponeringen også Som levedygtighed i langrendssporten. World Athletics Cross Country Championships i Tallahassee Nagoya Grampus Trøje vil konkurrere med de største atletikkonkurrencer rundt om i verden samt efterlade et vedvarende fodaftryk på sporten. Vi er hædret såvel som taknemmelige over for World Athletics for chancen for at afholde OGC Nice Trøje denne prestigefyldte begivenhed samt se fremad for at byde verden velkommen til Florida. ”

Verdens atletikmesterskaber i 2025 vil se sporten vende Yokohama F. Marinos Trøje tilbage til det sted, der afholdt sidste års olympiske lege, i det år, hvor den japanske forening af atletikforbund fejrer sit hundredeårsår. I 2025 vil Tokyo have chancen for at udfylde sit stadion med fans, der blev afvist chancen for at gå til Tokyo 2020 olympiske lege på grund af pandemiske begrænsninger.

”Vi er meget tilfredse med, at verdens atletik har demonstreret sin selvtillid såvel som afhænger af i Japan for at afholde verdensmesterskabet i 2025 atletik,” sagde Jaaf -præsident Mitsugi Ogata. ”Sammen med World Athletics som et hold vil vi drage fordel af denne chance for at vise den allerbedste mulige verdensomspændende begivenhed for at vokse vores sport til et højere niveau. Historien har vist, at vi har evnen såvel som energi til at holde verdens bedste atleter såvel som at påvirke verdensomspændende publikum. Vi lover, at det olympiske stadion i Tokyo vil være fuld af fans til at ende med at blive en uforglemmelig oplevelse for atleterne såvel som alle involverede. ”

De andre kandidater var Nairobi, Schlesien såvel som Singapore. Tokyo scorede den største af de fire kandidater i citatundersøgelsen på tværs af fire fokuserede områder: det potentielle for en magtfuld fortælling; fortjeneste, der genererer chancer for verdens atletik; en destination, der vil forbedre sportens verdensomspændende profil; såvel som ordentlig klima.

”Inden for et meget stærkt felt af kandidater til at afholde verdensmesterskabet for atletik 2025 brugte Tokyo et overbevisende bud,” sagde verdens atletikpræsident Sebastian Coe. ”Jeg håber, at dette vil være et lysende lys for Japan, da de fejrer 100 år af den japanske forening af atletikforbund i 2025 ved at bringe atletik i verdensklasse tilbage til folket i Tokyo.”

Kroatien i 2024 vil have Medulin såvel som Pula som co-hosts til verdensmesterskabet i landet.

”Vi er taknemmelige over for verdens atletik for de afhænge af vist såvel som nu er det lige så meget som os i de næste 18 måneder at præsentere Kroatien, Istrien, Medulin såvel som Pula, samt verdensmesterskabet i langrend, på Størst muligt niveau, ”sagde kroatisk atletikforbund præsident Ivan Vestic. ”I 2002 løb de allerbedste europæere i Medulin såvel som nu, i 2024, vil verdens fineste atleter køre på det mest smukke tværspor i verden.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail