El Paso valgt til indvielsesforøgelse af cyklingbegivenhed

USA -crits og destination El Paso har afsløret, at El Paso, Texas, er blevet valgt som holdbyen for den indledende stigning i 2019 – Cykling -færdighedsidentifikation Integrat & Symposium. Arrangementet, en del af en flerårig aftale, anslås at skabe 10 millioner dollars i det regionale økonomiske klima over fem år.

Multidsstigningsbegivenheden vil være en chance for høje institutionens praktikanter såvel som college-bundne praktikatatleter til at vise sig selv foran coaches, administratorer såvel som sportsdirektører fra Collegiate, Club, Elite National såvel som verdensomspændende hold til valg også Som stipendiepriser. Det øgede cykelsymposium forventes at trække meget mere end 2.500 deltagere ind. Programmet inkluderer ydeevne såvel som mental test, Australiens fodboldlandshold Trøje akademiske seminarer, hovedpræsentationer, Fluminense Trøje peer-to-peer-interaktion, geniale paneldiskussioner samt en Brands Expo.

”Rise giver atleter en fantastisk chance for at finde sammen på et sted at teste deres færdigheder, bestemme fremtidig dygtighed i sporten ud over en vej til livslang interaktion i wellness såvel som den udholdenheds livsstil, alt sammen med at opleve geniale akademiske programmer,” sagde Ravi Rajcoomar, skaberen af ​​begivenheden. ”Det er et stort øjeblik for området såvel som vi tror en væsentlig del af dens fremtid.”

El Paso -embedsmænd sagde, at begivenheden var en ideel pasform. ”Dette var snarere et interessant forslag om at orkestrere såvel som vi er glade for at AS Roma Trøje blive valgt som holdbyen,” sagde Bryan Crowe, general manager for destination El Paso. ”Vores partnerskaber med University of Texas ved El Pasos College of Health and Wellness Sciences samt Texas Tech University Health and Wellness Science Center’s sportsmedicinske stipendium tilbyder et omfattende regionalt organisationsudvalg samt et solidt fundament at holde samt vokse stigning . Det, der endnu er meget mere interessant, er, at stigning vil gøre El Paso til sit hus i de næste fem år. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.