USL -navne vil Kuhns som SVP for kommunikation

United Sydkoreas fodboldlandshold Trøje Soccer League har ansat Will Kuhns som sin senior vicepræsident for kommunikation og public relations, der anklager ham US Sassuolo Trøje for at opbygge og opretholde forhold til nationale, lokale og internationale medier samt skabe og udførelse af kommunikationsinitiativer til at fremme USL og dets medlemsklubber.

Som medlem af USLs udøvende team vil Kuhns levere beregnet support på tværs af alle ejendomme og afdelinger. Meget for nylig som konsulent førte Kuhns kommunikation på Austin FC i to måneder af klubbens åbningssæson, inklusive dens første syv store liga -fodboldkampe, flere internationale begivenheder og spiller-, partner- og samfundsmeddelelser.

”Vi er glade for at byde Kuhns velkommen til vores lederteam, når vi går ind i et spændende kapitel i USLs historie,” sagde United Soccer League -præsident Jake Edwards. ”Wills oplevelse og track record i amerikansk fodbold er fantastiske, og vi forventer øget synlighed for alle vores ligaer under hans ledelse.”

Kuhns begyndte sin besættelse som journalist og redaktør hos publikationer som Washington Post og Soccer America. Han tilbragte en masse af 2005 rapportering og skrivning fra Buenos Aires som en del af Fulbright U.S. Student Program. I 2006 sluttede han sig til Major League Soccer, hvor han splittede næsten 15 år mellem dens kommunikations- og indholdsafdelinger.

”Dette er en fantastisk mulighed for at fortsætte med at vokse med den sport, jeg elsker mest,” sagde Kuhns. ”Gennem fodbold samler USL hundreder af samfund over hele landet og vokser hurtigt. Det positive momentum for lokal fodbold er smitsom, inspirerende og fuld af store, menneskelige historier. Jeg er meget taknemmelig for denne West Ham United Trøje chance for at hjælpe alle, der er forbundet med USL, og dens klubber med at opnå endnu mere ekstraordinære ting. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.