Monumental Sports & Neasing and Ticketmaster Ink Extension til Tech-Forward Partnership

Monumental Sports & Needing (MSE), ejerskabsgruppen for NHLs Washington Capitals, NBA’s Washington Wizards, WNBAs Washington Mystics and Capital One Arena og Ticketmaster, Den globale leder inden for avancerede billetteknologier har annonceret en udvidelse af deres næsten årti lange partnerskab for at opbygge meget mere innovative, fordybende fanoplevelser.

Som Monumental Sports & Entertainment’s officielle billetpartner vil Ticketmaster lette billet til alle monumentale sportsgrene og nydelsessteder, herunder Capital One Arena, Eaglebank Arena, MedStar Capital IcePlex og MedStar Health Performance Center samt billetter på tværs af alle MSE -hold, herunder Hovedstæder , Wizards, Mystics og NBA G League Affiliate, SC Braga Trøje Capital City Go-Go.

Monumental Sports har konsekvent brugt Ticketmaster’s førende teknologi til at forbedre fanoplevelsen. Som en teknisk fremadrettet virksomhed var Monumental blandt de første, der migrerede mod mobilindgang i 2016, og virksomhedens ledelse i den tidlige vedtagelse af de mest fordybende, sømløse teknologier skabte den bedste positionering for dem at udnytte Ticketmaster’s platform til at hæve hvert trin i ventilatoren Rejse fra salg til begivenhedsdagen.

Jim Van Stone, præsident, Service Operations & Chief Commercial Officer, Monumental Sports & Entertainment, sagde:

Vi har altid troet på teknologiens magt til at omdanne fanoplevelsen. I det forløbne år er dette blevet endnu mere nødvendigt, da vi brugte digitale værktøjer til at låse op for kontaktløse kapaciteter, der hjalp med at holde fans i sikkerhed. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab med Ticketmaster og arbejde sammen for at skabe fremskridt, når nye muligheder opstår.

Ticketmaster leverer monumental sport og nydelse De branchens førende værktøjer, der er nødvendige for at operere og tilpasse sig behovene i spil, koncerter og andre begivenheder på deres fire spillesteder. MSE omfavnede i samarbejde med Ticketmaster nye mobile billetteknologier og veletablerede praksis, der nu betragtes som konventionel service på tværs af professionelle sportsgrene.

Problemfri oplevelse
Ticketmaster’s Digital Ticketing leverer fans en let, problemfri oplevelse på tværs af deres billet, der får rejse fra købets øjeblik hele vejen igennem til at komme ind i lokalet, herunder at bruge fans funktioner som øjeblikkelig billetlevering og overførsel ideal fra din mobile enhed.

MSE er fortsat førende inden for udvikling af nye måder at bruge mobile billetter til at forbedre fanoplevelsen gennem brug ved indrømmelser, parkering, detailhandel og specielle begivenheder. Yderligere højdepunkter inkluderer Ticketmaster’s ‘Virtual Venue’, hvor fans kan se en 3D -visning af hvert sæde for at “prøve, før de køber”, og begivenhedsteknologi, der administrerer strømmen af fans ind i lokalet på spildagen for at sikre en Kashiwa Reysol Trøje glat, problemfri indgang.

MSE vil fortsat bruge Ticketmaster -data sammen med sin integration med Liveanalytics til at drive bedre segmentering og erfaring for fans. Ticketmaster vil fortsætte med at fokusere på at udvikle og integrere funktioner, der hjælper med at forbedre hvert trin i fan -rejsen, hvilket giver øget forbindelse for fans til at tilpasse deres oplevelse før, under og efter spillet eller showet.

Kurt Schwartzkopf, Executive Vice President, Sports, Ticketmaster, sagde:

Ted Leonsis og teamet hos Monumental er spændende partnere at arbejde med, fordi de altid er på banebrydende og vedtager den aktuelle teknologi. Dette stemmer godt overens med vores ønske om konstant at innovere billetoplevelsen, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde sammen.

ALSD International leverer året rundt indsigt og erfaringer omkring øget overskud gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, teknologi og genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den mest aktuelle udgave af ALSD International blev vært af Liverpool Football Club 6-7 september 2021, og indeholdt en konference på højt niveau med 40+ professionelle højttalere i høj kaliber, en udstillingshall, der viser produkter og tjenester, samt netværksbegivenheder Manchester City Trøje på begivenheder på Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Ledende markedet for premium sæde i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

En begyndervejledning til neurodiversitet

Idéen om neurodiversitet har endt med at blive mere almindeligt forstået i de sidste 20 år, med en ud af syv mennesker, der antages at blive diagnosticeret med en neurologisk tilstand, der er knyttet til den.

Men hvad betyder det præcist at være “neurodivergent”? Lad os se et bedre kig …

Book Rosenshines principper CPD Workshop

Hvad er neurodiversitet?

Udtrykket “neurodiversitet” blev først foreslået i 1998 af den australske sociolog Judy Singer, der bestemte sig selv som “et sted langs det autistiske spektrum”. Neurodiversitet er ideen om, at hjerner såvel som neurokognitive evner (dvs. læring, opmærksomhed, omhyggelighed såvel som humør) adskiller sig fra person til person. I det væsentlige bør personer med neurologiske lidelser (det neurologiske mindretal) som autisme ikke betragtes som “unormale”, mens de med neurotype hjerner (neurologisk flertal) som “normal”. I stedet bør disse neurologiske forskelle bare betragtes som naturlige variationer Tysklands fodboldlandshold Trøje af den menneskelige hjerne.

Dette begreb om at være ”neurodivergent” blev først taget op af kvarteret Autism for at flytte publikums tro væk fra konceptet om, at autisme var noget, der skulle behandles såvel som mere mod at acceptere såvel som at imødekomme disse mennesker i samfundet. Da Canadas fodboldlandshold Trøje den neurodiversitetsbevægelse fik mere momentum, blev det senere omfavnet af individer med andre neurologiske tilstande, såsom ADHD, dysleksi, OCD, samt Tourettes syndrom.

Den medicinske design kontra den sociale model

Det medicinske design specificerer, at individer med neurologiske forskelle såsom autisme såvel som dysleksi har en slags neurologisk mangel, der kan forhindres, hvis de behandles såvel som hærdes. Målet med denne tilgang er at gøre disse personer så “normale” som muligt. Forskningsundersøgelse viser, at de fleste mennesker, der går ind for det medicinske design, gør det, så personer, der er ekstremt nedsat af deres autisme eller ADHD, kan online uden sådanne vanskeligheder.

På den anden side er den sociale designtilgang til neurologiske lidelser, at en person kun er deaktiveret, når den atmosfære, de er i, ikke anerkender, så godt som Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje passer til deres behov i overensstemmelse hermed. Ligesom for fysiske handicap, hvor elevatorer såvel som ramper gør det muligt for kørestolsindivider at gøre daglige ting uden hjælp eller taktile fortove for dem med hørselsnedsættelser for at hjælpe dem, skal der ligeledes være en lige chance for dem med neurologiske svækkelser. Dette betyder at give dem den støtte, de kræver for at føre typiske liv.

Går ind for tilgængelighed

Dette koncept, at neurotypisk såvel som neurodivergent mennesker alle ligger langs et enkelt kontinuum, har betydelige fordele for praktikanter med at opdage såvel som at tro på “vanskeligheder” især. Dette hjælper med at understrege de positive sider af neurodivergente mennesker, som normalt er forbundet med ugunstige etiketter. Ikke kun kan dette gavne deres selvværd såvel som selvtillid, det kan ligeledes øge deres motivation til at lære.

Ved at øge forståelsen af neurodiversitetsbevægelsen er praktikanter mindre tilbøjelige til at blive stigmatiseret af andre såvel som at føle, at noget er “forkert” med dem, der skal rettes. At eliminere at opdage barrierer såvel som at bruge forskellige strategier er den allerbedste metode til at give alle studerende, uanset om de er neurotype eller neurodivergent, chancen for at få succes såvel som at udføre deres potentiale.

Imidlertid…

Det er vigtigt at bemærke, at der er en forskel mellem overvægt af handicap såvel som at anerkende handicap. Selvom det er vigtigt at genkende forskelle, kan det at genkende handicap ligeledes have sine fordele, da det giver disse praktikanter mulighed for at få den hjælp, de har brug for. Lige her i Storbritannien kan disse praktikanter sikres under handicaprettigheder, der anerkendes i ligestillingsloven 2010.

Disse rettigheder beskytter ikke kun Neurodiverse -praktikanter mod ting som forskelsbehandling såvel som chikane, men giver dem ligeledes mulighed for effektivt at deltage i akademiske aktiviteter. At erkende, at Neurodiverse -praktikanter kan kræve mere hjælp eller tid til specifikke opgaver, gør det også muligt for institutioner at sikre, at disse studerendes behov såvel som vanskeligheder ikke overses eller afskediges som ”normale”.

Sidste tanker

Neurodiversitetsbevægelsen i sin kerne handler om at revurdere, hvad der er, betyder at definere noget som “normalt”. I stedet for at kategorisere mennesker i typiske såvel som unormale klassifikationer baseret på deres neurologiske forskelle, bør vi acceptere, at der ikke er nogen “rigtig” metode til at opfatte verden omkring os.

Selvom det er vigtigt at genkende neurologiske forskelle, er det nødvendigt med mere for at sikre, at disse praktikanter får den støtte, de kræver i skolen. I del to af denne tredelte serie tjekker vi nøjagtigt, hvordan institutioner kan støtte deres neurodivergent praktikanter – så hold dig opdateret.

Ugens Job: Senior Stadium Manager – FIFA

Vi er begejstrede for at være i stand til at bringe dig detaljer om denne uges fremhævede ‘ugens job’ (JOTW), drevet af Globalsportsjobs, som er til en Senior Stadium Manager – FIFA.

Job beskrivelse
Har du det, der skal til for at hjælpe de nye turneringer i Turneringer og begivenheder med at arrangere fodboldturneringer i hele verden? For at støtte sin infrastrukturstyringsafdeling inden for operationerne underafdeling søger FIFA at rekruttere en erfaren og fleksibel Senior Stadium Manager.

Dine pligter

Ledelse og koordinering af alle stadionoperatører og stadionledere, der deltager i FIFA -turneringer

Forfining, gældskonsolidering og integration af eventuelle tværfunktionelle krav med fokus på stadionoperationer

Udvikling, planlægning og levering af stadionoperatørworkshops, guider og bedste praksis

At sikre, at eventuelle specifikationer, rum- og områdets tildelinger samt byggeplaner er udviklet i overensstemmelse med gældende koder, vedtægter og Sydkoreas fodboldlandshold Trøje FIFA -kravskataloger

Udvikling af egen metode til at forbinde stadionoperatørernes oplevelser og stadionkonstruktionsindustrien

Håndtering af arbejdspladser til stadioner og begivenhedssteder

Udvikling af serviceniveauer i henhold til FIFA Project Management and Knowledge Management Standards

FIFAs krav

Universitetsgrad i økonomi, elektroteknik eller civilingeniør

5-8 års velprøvede erfaring med stadionoperationer eller i en klient/kunde rolle inden for et stadionmiljø; Beviste færdigheder i stadionrelevante tjenester såsom elektrisk, mekanisk, lyd & video, VVAC, vandtekniske systemer samt tonehøjdeforvaltning

Erfaring med at styre og organisere fodboldkampe og andre begivenheder i et stadionmiljø

Computerlitteratur på højt niveau: MS Office, AutoCAD (eller lignende planlægningsværktøjer), projektstyring inkl. MS -projekt krævet

Flydende i service Engelsk, yderligere sprogfærdigheder foretrukket

Beviste færdigheder inden for projekt, konstruktion og kontraktstyring samt oplevelse af indkøbsprocesser; god forståelse af bygningskoder og konstruktionskriterier; Affinitet til ny stadionteknologi og innovationer; Evne til at læse kort og byggeprojektplaner

Færdigheder inden for metode og planlægning såvel som i budgettering og udvikling af økonomiske gennemførlighedsundersøgelser; Evne til at arbejde på Southampton FC Trøje tværs af alle funktioner og på nogen måde niveauer i organisationen, herunder FIFAs eksterne partnere, servicevirksomheder og stadionejere/repræsentanter; Evne til at opretholde streng fortrolighed og stærk opmærksomhed på detaljer

Fremragende holdspiller -holdning, tilpasningsevne til multikulturelt miljø; Interpersonel på Irans fodboldlandshold Trøje højt niveau, lederskab og relationsopbygning; Stærke forhandlings- og præsentationsevner

FIFA

Fédération Internationale de Football Association (FIFA) er det internationale styrende organ for foreningsfodbold, futsal og strandfodbold.

For den fulde jobbeskrivelse og detaljer om, hvordan man ansøger, skal du gå til:

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Bundesliga godkender Virtual Advertising LED-teknologi

Tysklands Bundesliga har taget et stort skridt i retning af vedtagelsen af Live In-Game Virtual Advertising Technology, efter DFL (German Football League) godkendelse af den virtuelle hybrid LED-løsning udviklet af Supponor og Adi.

Virtual Hybrid LED gør det muligt at praktisk talt erstatte omkredsindholdet, der ses af forskellige internationale publikum, der ser den samme kamp, uden at påvirke den synlige LED set af indenlandske fans.

Lagardère Sports, tysk fodbolds største medierrettighedsbureau, vil være den første til at implementere teknologien, efter at have investeret i et nyt ADI -virtuelt hybrid -system for at gøre det muligt for klubber at kommercialisere i spilområdet medierum flere gange over.

Milestone -godkendelsen følger en række live -matchtest, der overvåges af Sportscast, organisationen, der er ansvarlig for at levere Bundesligas udsendelsesoutput, og afsluttes med kampen mellem Borussia Dortmund og FC Augsburg den 26. februar. Et virtuelt hybridsystem blev installeret til spillet for at skabe et tilpasset verdensfeed, der blev sendt live til alle ikke-tysk talende territorier.

I 27 år har ADI leveret tekniske kommercielle løsninger til nogle af Europas største sports- og underholdningsbegivenheder. Det virtuelle hybridsystem udnytter denne oplevelse for at kombinere ADIs branche førende omkredsledet teknologi, der bruges af flere britiske klubber end nogen anden, med Supponors banebrydende augmented reality -løsning.

Virtuel hybrid Digiboard hyldes som en spiludveksler i kommerciel brand-aktivering, hvilket gør det muligt for sponsorer at lokalisere deres budskab til fans, der ser rundt Corinthians Paulista Trøje om i verden, mens de bevarer den dynamiske LED-oplevelse for fans på stadion.

Adi CEO, Geraint Williams, kommenterede:

Det er utroligt spændende at se den kommercielle implementering af virtuel hybrid Digiboard efter mange års udvikling.

Lagardère Sports er tydeligt i vejen for, at den første til kommercielt implementerer Barcelona Trøje teknologien til international udsendelse, men ADI har nu fremstillet seks nye perimeter -LED -systemer til brug i engelsk og tysk fodbold, som enten fungerer fuldt ud virtuelle hybridsystemer, eller har de Evne til let at blive opgraderet, hvilket betyder, at den bredere adoptions virtuel udskiftning LED -teknologi hurtigt bliver en realitet.

Vores løsning går længere end blot at fremstille LED -systemet – vi tilbyder den komplette arbejdsgang i ende til ende. Vores højhastighedsfibernetværk, der forbinder Stadia og tv -selskaber til vores European Operations Center, giver os mulighed for fjernt at oprette modificerede matchfeeds ved hjælp af Supponors teknologi, før vi leverer dem til tv -stationer.

Supponors administrerende direktør, Charlie Marshall, tilføjede:

DFLs godkendelse af Supponor og ADIs virtuelle hybridteknologi til implementering i Bundesliga er første gang, enhver føderation har godkendt brugen af LED -integreret virtuel udskiftningsteknologi. Milepælen er resultatet af et årti med teknologi Ghanas fodboldlandshold Trøje og produktoplevelse, og vi er glade for, at vi har bestået de strenge standarder for DFL.

Dette føles som et rigtigt spil, der skifter øjeblik i den måde klubber, rettighedsejere, tv -stationer, medieejere, såsom Lagardère Sports og selvfølgelig, sponsorer kan skabe værdi fra deres kommercielle rettigheder, og vi er glade for at forme det nye kommercielle landskab .

Kilde og billeder: ADI

Se SVBs videointerview med ADI CEO, Geraint Williams, filmet på sidste års Soccerex -konvention i Manchester, ved blot at klikke på billedet herunder.

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Arena Racing Business Gallops foran takket være digital forbedring

Storbritanniens største racerbane-gruppe, Arena Racing Company, har valgt en klog placeringsplatform, livestylet, til at drive ny race-goer-mobilapp til alle seksten af sine britiske racercourses.

Arena Racing Business (ARC) går i gang med en rejse med digital transformation. Efter at have installeret Wi-Fi på alle sine racecourses i løbet af 2019, har Storbritanniens største racerbane-gruppe valgt Sport såvel som nydelsesinnovationsspecialister, Livestyled, til at udvikle såvel som at drive den nye mobilapp til deres seksten britiske racecourses.

Udover at levere nødvendig info såvel som det materiale, som racegoers har brug for ved hånden, endte Livestyled med at blive en kerne del af ARCs digitale infrastruktur, med integrationer i de afgørende systemer, som besøgende interagerer med på race-dagen. Dette vil give fans mulighed for at glæde sig i en meget bedre racingoplevelse – fra mobil billettering på portene til at købe premium -opgraderinger såvel som mad og drikke til hurtig service på tværs af racerbane.

Derudover vil ARC udnytte alsidigheden af Livestyles teknologi. I betragtning af at enhver racerbane i gruppen har sit eget brand, vil evnen SSC Napoli Trøje til at vise materiale såvel som Athletic Bilbao Trøje ydeevne, der er passende for brugerens West Ham United Trøje regionale racecourse, være central for den nye apps succes.

Endvidere vil premium -kabinetsklienter, der drager fordel af den forbedrede gæstfrihed ved hjælp af tilbudt på tværs af Arc’s Racecourses, have en appoplevelse, der matcher deres VIP -status.

Tony Clare, direktør for innovation såvel som væddemål i Arena Racing Company, kommenterede:

Forbindelsen med livestylet er et afgørende skridt i vores rejse for at producere en meget mere digitalt forbundet oplevelse for racegoers. Deres velprøvede track record på tværs af førende sportsgrene såvel som nydelsessteder gjorde dem til den åbenlyse mulighed for os.

Det er vigtigt at forstå, hvad racegoers ønsker, såvel som den app, der er drevet af livestylet, vil levere dyb, realtidsindsigt i områder af oplevelsen, som ikke med succes kan bestemmes baseret udelukkende på klientkommentarer eller anekdotiske beviser. Disse data spiller en vigtig funktion i vores evne til at innovere gennem de kommende år.

Livestyled CCO, Harry Samuel, sagde:

Det er ekstremt interessant at byde Arena Racing -forretning velkommen til den livestylede platform. Den digitale forbedring, der tager placering inden for deres spillesteder, vil sætte et nyt benchmark for, hvad racegoers vil forvente på et løbsmøde. Vi ser frem til at arbejde omhyggeligt med dem for at levere både en meget bedre oplevelse for racingfans.

Appen er i øjeblikket i fremme af såvel som organiseret til udgivelse i løbet af sommeren 2019.

Livestyled var en sponsor for 2018 -udgaven af ALSD Worldwide – Europas førende seminar & udstilling til markedet for premium sæde og gæstfrihed – som indeholdt 60+ professionelle talere samt velkomne 251 registrerede deltagere. 2019-udgaven af denne branche-førende begivenhed afholdes på Croke Park Stadium i Dublin i oktober 28-29. Gæster drager fordel af en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de nuværende produkter, tjenester og løsninger, en række netværksbegivenheder, ud over udflugter bag kulisserne af ikke kun værtsstedet, men ligeledes 3arena såvel som Aviva Stadium , Der sikrer uovertruffen videndeling såvel som netværksmuligheder.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Spørgsmål, der tilskynder til en væksttankegang

lærere har længe kæmpet med, hvordan de får deres studerende til at blive meget mere modstandsdygtige og forbedre deres tankegang.

Book Growth Mindset Teacher Workshop

En populær teori, banebrydende af Carol Dweck, professor i psykologi ved Stanford University, er ideen om væksttankegang. Dweck diskuterer, at nogle studerende mener, at evnen er formbar og kan forbedres (et væksttankegang), mens andre mener, at det er sat i sten, valgte sandsynligvis ved fødslen (et fast tankegang). Bevis tyder på, at de med en væksttankegang søger feedback om, hvordan man bliver bedre, fortsætter med at arbejde længere og klare sig bedre med forandring – alle holdninger, lærere ønsker at udvikle sig i deres unge anklager.

Hvordan kan lærere tilskynde til en væksttankegang?

Når man arbejder med unge, skal du vælge, hvilken adfærd at rose, der kan have en dybtgående indflydelse. I en undersøgelse var børn i alderen en til tre år gamle, der blev rost for deres indsats, langt meget mere tilbøjelige til at udvikle et væksttankegang fem år senere (PDF). Dette skyldes, at rossindsats tilbyder en designskabelon, som små børn kan følge, mens rosevne ikke giver dem nogen guide til, hvordan man opfører sig næste gang.

Ud over at tænke på den feedback, du tilbyder din klasse, er der visse spørgsmål, du kan stille for at få dem til at tænke på deres egen tankegang:

“Er indsatsen i dag værd at belønne i morgen?”

Få studerende til at bruge et par minutter på at skrive ned, hvordan det at gøre det godt i skolen kan hjælpe dem med at nå fremtidige mål. Kombiner dette med at lære dem, at deres evne kan forbedres, og du har en stærk kombination.

Dette får de studerende til at placere meget mere antydende og værdi på, hvad de lærer, samt forbedre deres tro på, at de kan blive bedre. Det Crystal Palace FC Trøje fører til, at studerende lægger meget mere kræfter og opmærksomhed i deres studier.

En nylig undersøgelse af denne metode viste en signifikant forbedring af studerendes kvaliteter (PDF). Interessant nok fandt det, at de studerende, der gav mest fordel, var dem, der var i fare for at droppe ud af skolen.

“Føler Arsenal FC Trøje du dig truet af succesrige mennesker?”

Nogle studerende ser prøver som en chance for at undersøge, hvor meget de har lært. Andre bruger det som en chance for at sammenligne sig selv med deres klassekammerater. Psykologer har fundet, at kontinuerligt at sammenligne dig selv med andre kan have en negativ indflydelse på din selvtillid, motivation, selvledelse og akademisk præstation.

I stedet for at føle sig truet af andre menneskers succes, er en meget mere sund metode at ønske at lære af dem. Hvordan gør de, hvad de gør? Hvordan er deres tankegang? Bed eleverne om at vælge nogen, de beundrer – for eksempel Larry Page, administrerende direktør for Google, Michael Jordan eller JK Rowling – og opfordre dem til at undersøge deres tankegang.

Dette kan være et let weekendprojekt. Bed eleverne om at undersøge, hvilke hindringer de har været nødt til at erobre eller deres mening om at arbejde hårdt for at maksimere deres talent. Mandag morgen, lad dine studerende præsentere deres fund i klassen.

“Bruger du meget mere tid på at stille spørgsmålstegn ved den feedback, du får eller griber ind?”

Nogle mennesker bruger meget mere tid på at stille spørgsmålstegn ved den feedback, de får, i stedet for at svare på den. Dette skyldes, at det, de virkelig ønsker, er ros, så når de får negativ feedback, føler de sig personligt angrebet. Men at lære at forbedre dig fra dine fejl er en væsentlig livsevne og er central for at udvikle et vellykket tankesæt.

Dette indebærer ikke, at lærere burde anvende en Simon Cowell -metode til brutal ærlighed; Imidlertid vil guide studerende til at være komfortable med at modtage feedback og give dem selvtillid til at handle på det, at de tjener dem godt. Dette gøres typisk bedst privat på individuelt grundlag, da det vil fjerne den bekymring, som nogle studerende har for at blive dømt offentligt.

“Du har haft et tilbageslag. Hvad ville du gøre anderledes næste gang?”

Dette spørgsmål undgår enhver dom Rangers FC Trøje over den studerendes evne. Det kan også forhindre dem i at dvæle ved fortiden, fordi det giver dem mulighed for at have en følelse af kontrol over situationen.

Psykologer bruger udtrykket “metakognition” til at beskrive at være opmærksom og i kontrol over din egen tankeproces. At spørge, hvad du ville gøre anderledes, er et fantastisk eksempel på dette; Det hjælper studerende med at analysere og reflektere over deres tankeproces. Udvikling af metakognitive færdigheder har vist sig at være en af de mest effektive måder at hjælpe studerende med at forbedre deres karakterer.

Dette er en effektiv teknik, da det hjælper studerende med at forbedre, hvordan de planlægger, overvåger og analyserer deres tanker og adfærd. Studerende, der har stærk metakognition, har typisk en væksttankegang og høje niveauer af modstandsdygtighed.

Der findes mange andre spørgsmål, der vil hjælpe studerende med at udvikle både deres metakognition og tankegang. Disse inkluderer: Hvem kan jeg bede om hjælp? Hvad kunne jeg have gjort bedre?

En sidste tanke

Den voksende forskning i væksttankegang er en spændende udvikling inden for uddannelse. Men vi arbejder stadig på, hvad der er den bedste måde at hjælpe studerende på. Letter en vækst sindsenull

Hvordan (og hvorfor) for at få dit barn til at læse meget mere

skal du læse mere.

I det mindste er det, hvad forskningen siger.

Læsning er en vigtig færdighed, der bidrager til udviklingen af færdigheder i læsefærdighedsforståelser, kommunikationsevner og den samlede akademiske præstation.

Imidlertid læser unge i dag færre bøger til glæde sammenlignet med tidligere generationer. Nogle lærere foreslår, at dette skyldes et øget pres for at læse bøger, som studerende typisk ikke vælger sig selv i skolen.

Forskning antyder, at forældre spiller en afgørende rolle i deres barns læseudvikling, men kun 2% rapporterer at læse til deres børn hver dag. På grund af dens indflydelse på læring og børns udvikling er her meget mere indsigt i forskningen såvel som ideer til at gøre selv den mest tilbageholdende læser til en bogorm.

Book Parent Growth Mindset Workshop

Hvad forskningen siger

En storskala -undersøgelse fulgte livet for meget mere end 17.000 mennesker fra fødslen til voksen alder og dokumenterede deres læserutiner og akademiske præstationer. Deres rutiner blev derefter sammenlignet med andre børn og tog højde for socioøkonomisk status og kognitive testresultater.

De fandt, at børn, der ofte læste for glæde i en alder af 10 år, og meget mere end en gang om ugen, da de var 16 år gamle, gjort væsentligt bedre akademisk end dem, der ikke læste så meget. Uafhængig læsning viste sig også at fremme en meget mere proaktiv teknik til læring.

Imidlertid var ikke kun at læse knyttet til bedre færdigheder i læsefærdigheder, men også bedre matematisk præstation. Faktisk var læsning ofte fire gange meget mere effektive på matematisk evne end at have forældre med graders grader.

Forskerne konkluderede, at læsning introducerede unge studerende til nye ord, nye ideer, og hjalp med at udvikle deres forståelse af, hvordan man behandler nye koncepter eller information i klasseværelset.

Bedre læseforståelse hos børn resulterer også i:

Bedre empatievner

Forbedret kognitiv udvikling

Højere niveauer af fantasi og kreativitet

En bedre forståelse af verden omkring dem

En evne til at skabe forbindelser mellem sandhed og fiktion

Større koncentration

Forbedret akademisk succes

Hvordan kan jeg opfordre mit barn til at læse?

At tilskynde vores børn til at læse kan være en udfordring, især hvis de ikke har en naturlig kærlighed til at læse. Inter Milan Trøje Så her er 8 ideer til at gøre læsning meget mere tilfredsstillende og udvikle bedre læsningsrutiner hos dit barn:

1. dedikere tid til læsning
Lav læsning af normen i dit hus ved at dedikere 30 minutter til 1 timer for bare at læse en bog hver dag. På den måde ser det ikke ud til at være en så fremmed opgave for dine børn. Du kan endda lave et dedikeret læseområde ved hjælp af dine børn, såsom en bønne posestol, masser af bøger og finurlige lidt tilbehør, så det er et sted, de ønsker at bo i.

2. Vær en rollemodel
Dine børn skal læse, men det skal du også. Det er ikke nye oplysninger, som børn lærer ved at observere andre menneskers adfærd og kopiere den. Hvis dit barn ser, at du også læser en bog eller magasin eller endda en avis, viser det dem, at det er både afgørende og en livslang færdighed.

Brug måske endda tiden som en måde at binde til dit barn ved at spørge, om de vil have dig til at læse deres bog til dem, eller om de vil have dig til at læse sammen i stilhed. Forskning viser, at læsning for et barn mellem 4 og 5 år gammel 6 til 7 dage om ugen har den samme effekt på deres kognitive udvikling som et år ældre.

3. Læs og nyd derefter eller omvendt
En måde at tilskynde til selv den mest tilbageholdende med læsere er at få den involverede TSG 1899 Hoffenheim Trøje filmversion involveret. Vælg en klassiker som Charlie og Chocolate Factory, BFG eller Harry Potter, og læs enten bogen sammen for yngre børn eller opfordrer ældre børn Portugals fodboldlandshold Trøje til at læse den på egen hånd.

Når de er færdige med at læse en bog, skal du sammensætte en familie -filmaften, hvor du alle kan nyde filmversionen. På den måde bringer det figurerne til live og giver dem mulighed for at sammenligne begge versioner og tilskynde til en meget mere reflekterende læringsstil.

4. Har et belønningssystem
Forskning viser, at for at tilskynde til yderligere læsning skal forældre sætte et belønningssystem på plads. For eksempel for hver 10 bøger, der læses og opsummeres, kan dit barn få en lille belønning, såsom at vælge, hvad de vil til middag eller få en godbid fra butikken.

5. ‘Book Fairy’
Dette er meget mere for de yngre børn, men en effektiv måde at få børn til at sætte sig ned og læse er ved at tilføje et element af magi til opgaven. At blive tjekket ud af bogen Fairy, når de skriver en anmeldelse eller opfører sig godt, vil tilskynde børnene til at læse meget mere og levere et sjovt syn på, hvad nogle ville betragte som en kedelig opgave.

Hvordan børn får en check -out fra bogen Fairy er op til dig. Et eksempel på implementering af dette derhjemme er, når dit barn skriver en gennemgang af en bog, de lige er færdige, de kan skrive et brev til bogen fe om, hvilken bog de gerne vil genannonce næste.

6. Tilskynde til at læse til deres søskende
Ældre søskende, der læser til yngre søskende og vice versa, kan have en betydelig indflydelse på læseforståelsesevner. Det kan også forårsage en stærkere bånd mellem søskende.

Dette tilskynder ikke kun en følelse af ansvar i ældre søskende og giver dem mulighed for at øve sig på at læse højt i en ikke-dømmende ramme, men det kan også være nyttigt for de yngre søskende. Det kan hjælpe med at forbedre deres selvtillid, viden om ordforråd, udtale og sprogflugt.

7. Lad dem vælge bogen
Forskning viser, at læsning af glæde er meget afgørende for uddannelsesmæssig succes og personlig udvikling. Antallet af børn, der læser i disse dage, falder på grund af at blive tvunget til at læse en tekst, de ikke nyder; Imidlertid rapporterer 73% af studerende, at hvis de var i stand til at finde en bog, de kunne lide, ville de læse mere.

Så selvom det er fint at komme med forslag, skal du ikke tvinge dine børn til at læse bøger, som de ikke ønsker – især hvis de er tilbageholdende læsere. Når dit barn er færdig med den valgte bog, skal du stille dem spørgsmål om, hvad de kunne lide eller ikke kunne lide ved bogen og bede dem om at skrive en kort gennemgang. Dette vil ikke kun udvikle dit barns detaljerede færdigheder, men det vil hjælpe dem (og dig) med at finde ud af, hvilke typer bøger de kan lide.

8. Brug teknologi
Teknologi bliver en hæfteklammer del af vores børns liv og ændrer den måde, de udsættes for information på. Så hvorfor ikke bruge det til læsning? På denne måde kan børn udsættes for bøger på en måde, de kender og giver hurtig adgang til millioner af historier – hvoraf den ene er sikker på at inspirere selv de mest tilbageholdende for læsere.

E-læsere som Kindles forsyner også børn med indlæringsvanskeligheder eller synshandicap en mulighed for at føle fordelene ved at læse. For eksempel. Skrifttypen kan gøres større eller endda ændres, så de passer til dem, der kæmper med dysleksi. Det giver også børn mulighed for at være ansvarlig for deres egen læring, styrke deres læseevner ved at læse i deres eget tempo, have en bedre følelse af autonomi og generel glæde.

Sidste tanker

Værdien af læsning må ikke ignoreres. Ikke kun kan det gavne unges sociale og kognitive udvikling, men også deres uddannelse. Forældre spiller en vigtig rolle i at udvikle deres barns læsefærdigheder, så det er vigtigt at fremme et hjemmemiljø, hvor læsning opmuntres.

Hvis dit barn ikke kan lide at læse, er det vigtigt at finde ud af, hvorfor du kan løse problemet. Når børn ikke kan lide at læse, når de er yngre, er det usandsynligt, at de vil være motiverede til at læse, når de er ældre.

Tving dog ikke dit barn til at læse ting, de ikke ønsker. Bøger skal bære dine børn ind i imaginære verdener, hvilket får dem til at smile eller grine eller endda græde, når de bliver investeret i historien. Det burde ikke være en opgave – gør det ikke en.