Monumental Sports & Neasing and Ticketmaster Ink Extension til Tech-Forward Partnership

Monumental Sports & Needing (MSE), ejerskabsgruppen for NHLs Washington Capitals, NBA’s Washington Wizards, WNBAs Washington Mystics and Capital One Arena og Ticketmaster, Den globale leder inden for avancerede billetteknologier har annonceret en udvidelse af deres næsten årti lange partnerskab for at opbygge meget mere innovative, fordybende fanoplevelser.

Som Monumental Sports & Entertainment’s officielle billetpartner vil Ticketmaster lette billet til alle monumentale sportsgrene og nydelsessteder, herunder Capital One Arena, Eaglebank Arena, MedStar Capital IcePlex og MedStar Health Performance Center samt billetter på tværs af alle MSE -hold, herunder Hovedstæder , Wizards, Mystics og NBA G League Affiliate, SC Braga Trøje Capital City Go-Go.

Monumental Sports har konsekvent brugt Ticketmaster’s førende teknologi til at forbedre fanoplevelsen. Som en teknisk fremadrettet virksomhed var Monumental blandt de første, der migrerede mod mobilindgang i 2016, og virksomhedens ledelse i den tidlige vedtagelse af de mest fordybende, sømløse teknologier skabte den bedste positionering for dem at udnytte Ticketmaster’s platform til at hæve hvert trin i ventilatoren Rejse fra salg til begivenhedsdagen.

Jim Van Stone, præsident, Service Operations & Chief Commercial Officer, Monumental Sports & Entertainment, sagde:

Vi har altid troet på teknologiens magt til at omdanne fanoplevelsen. I det forløbne år er dette blevet endnu mere nødvendigt, da vi brugte digitale værktøjer til at låse op for kontaktløse kapaciteter, der hjalp med at holde fans i sikkerhed. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab med Ticketmaster og arbejde sammen for at skabe fremskridt, når nye muligheder opstår.

Ticketmaster leverer monumental sport og nydelse De branchens førende værktøjer, der er nødvendige for at operere og tilpasse sig behovene i spil, koncerter og andre begivenheder på deres fire spillesteder. MSE omfavnede i samarbejde med Ticketmaster nye mobile billetteknologier og veletablerede praksis, der nu betragtes som konventionel service på tværs af professionelle sportsgrene.

Problemfri oplevelse
Ticketmaster’s Digital Ticketing leverer fans en let, problemfri oplevelse på tværs af deres billet, der får rejse fra købets øjeblik hele vejen igennem til at komme ind i lokalet, herunder at bruge fans funktioner som øjeblikkelig billetlevering og overførsel ideal fra din mobile enhed.

MSE er fortsat førende inden for udvikling af nye måder at bruge mobile billetter til at forbedre fanoplevelsen gennem brug ved indrømmelser, parkering, detailhandel og specielle begivenheder. Yderligere højdepunkter inkluderer Ticketmaster’s ‘Virtual Venue’, hvor fans kan se en 3D -visning af hvert sæde for at “prøve, før de køber”, og begivenhedsteknologi, der administrerer strømmen af fans ind i lokalet på spildagen for at sikre en Kashiwa Reysol Trøje glat, problemfri indgang.

MSE vil fortsat bruge Ticketmaster -data sammen med sin integration med Liveanalytics til at drive bedre segmentering og erfaring for fans. Ticketmaster vil fortsætte med at fokusere på at udvikle og integrere funktioner, der hjælper med at forbedre hvert trin i fan -rejsen, hvilket giver øget forbindelse for fans til at tilpasse deres oplevelse før, under og efter spillet eller showet.

Kurt Schwartzkopf, Executive Vice President, Sports, Ticketmaster, sagde:

Ted Leonsis og teamet hos Monumental er spændende partnere at arbejde med, fordi de altid er på banebrydende og vedtager den aktuelle teknologi. Dette stemmer godt overens med vores ønske om konstant at innovere billetoplevelsen, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde sammen.

ALSD International leverer året rundt indsigt og erfaringer omkring øget overskud gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, teknologi og genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den mest aktuelle udgave af ALSD International blev vært af Liverpool Football Club 6-7 september 2021, og indeholdt en konference på højt niveau med 40+ professionelle højttalere i høj kaliber, en udstillingshall, der viser produkter og tjenester, samt netværksbegivenheder Manchester City Trøje på begivenheder på Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Ledende markedet for premium sæde i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.