Ved 81 sætter Flo Meiler World Records

af Elliot Burg

Flo Meiler fra Shelburne er 81, en bedstemor og en atlet i verdensklasse. Barbara Jordan fra South Burlington bliver 80 år i oktober, også en bedstemor og en atlet i verdensklasse. I juli var de to blandt 49 Vermonters, der rejste til Minnesota for at konkurrere i National Senior Games.

De konkurrerede ikke kun, de knuste det, vandt 13 medaljer mellem dem og satte en række amerikanske og verdensrekorder for deres aldersgrupper.

Konkurrenceplanen var intens. De to, i de grønne og guld -singlets med Vermont State -farverne kunne ses at trække en lille kuffert fra den ene begivenhed til Kawasaki Frontale Trøje den næste.

Omkring dem sprintede mænd og kvinder i 70’erne, 80’erne og 90’erne til båndet i 50- til 1500 meter strejker, stang hvælvede, kastede og kastede skud, javelins og hammere, alt sammen i trodse over alder og tyngdekraft. To mænd over 100 kom endda til den sidste runde af spydet.

I alt konkurrerede Meiler i 10 begivenheder, inklusive de høje, lange og tredobbelte spring; Polhvelv, diskuss, hammerkast, spyd, 50- og 100 meter strejker og 4 x 100 meter stafetten. Jordan konkurrerede i seks: de tre spring, to bindestreger og stafetten. Ved afslutningen af ​​konkurrencen havde Meiler vundet fem guldmedaljer, vandt alle tre spring (og satte en ny rekord i tredobbelt), stanghvelvet og relæet og tjente sølv i diskos. Jordan vandt to løbende løb, placeret som nummer to i hammeren og tredje i alle tre spring.

Dette var sportsgrene, som hverken kvinde nogensinde havde en chance for at gøre på gymnasiet eller college – det var før afsnit IX. Men de har gjort op for det ved at træne i over 20 år.

Flo Meiler, en skiløber og konkurrencedygtig vandkderier og tennisspiller, var 60 år gammel, da hendes ven Barbara Jordan kom hen til sit hus og spurgte, om hun ville prøve og markere. Meiler havde planlagt at konkurrere i de seniorspil i tennis med sin mand, men som hun siger: “Jeg kiggede op til Barb hele tiden, hun er sådan en go-getter.” Så hun prøvede det.

”Jeg blev forelsket i langhoppet,” siger hun. I sine første kampe placerede hun fjerde ud af 25 og sagde til sig selv: “Wow, hvis jeg kan gøre det nu, må jeg få lidt træning.” Så tog hun højdehoppet op. og stanghvelvet.

Polhvelvet er en hård begivenhed at lære på egen hånd. Det kræver overkropsstyrke og et komplekst sæt bevægelser. Som Meiler siger dog: ”Jeg er en gammel gårdgal. Fra 10 -årsalderen betjente jeg en høvogn. ” For at lære teknikken nød hun en video og arbejdede derefter med trænere på Middlebury College og University of Vermont. Hendes træningsregime er krævende: Om vinteren sporer hun praksis mandag, onsdag og fredag ​​og derefter vægte og tennis tirsdag og torsdag. Hendes mål: Konkurrer i Heptathlon, en syv-begivenhedskonkurrence denne måned på World Masters Athletics Outdoor Championships i Lyon, Frankrig, 4-16 august.

Meilers træningskammerat, Barbara Jordan har været en atlet hele sit liv. Da han voksede op i New Jersey, blev Jordan en Drum Majorette. Hun sluttede sig senere til en cirkusklub, coachede gymnastik og underviste derefter i fysisk træningskurser på University of Vermont og nu også hos Wake Robin Wellness Care.

I 1980’erne hjalp Jordan med at koordinere en undersøgelse ved UVM om virkningerne af fysisk træning på forhold, der spænder fra insulinresistens til aldring. To af deltagerne i undersøgelsen konkurrerede i de seniorspil. Jordan, derefter i 50’erne, husker at tænke: “Når jeg bliver din alder, vil jeg også gøre det.” Og det gjorde hun, vandt sine første seniorkampe i højdehoppet og blev en regelmæssig på det internationale kredsløb. I 1993 og igen i 2001 blev hun udnævnt til Vermonts kvindelige atlet i året, og i 2003 var jeg dækket af Sports Illustrated’s “Faces in the Publikum”.

Derefter opdagede Jordan i 2013, at hun havde bryst- og lungekræft. Hun havde en del af en lunge fjernet, hvilket gjorde det sværere for hende at trække vejret. Det stoppede ikke hende: Hun har ikke gået glip af et nationalt seniorspil og har simpelthen fokuseret meget mere på spring og strejker snarere end på lange løb. Jordan er klar over sportens rolle i sit liv: ”For dit helbred er der ikke noget bedre, som du kan gøre. Plus, det er sjovt. ”

En del af det sjove for Jordan AS Roma Trøje har trænet med meilere. Men i Minnesota, da de indså, at de begge kom gennem kvalificerende heats og ville kæmpe mod hinanden i finalen i 100-meter-strejken, var ingen af ​​dem parate til at trække nogen slag. De to boltede fra starten og løb derefter skridt til skridt ned ad banen i en død varme til føringen, hvor belastningen er åbenlyst i deres ansigter. De krydsede målstregen kl. Den sidste Lean af begge AS Monaco Trøje atleter lignede noget ud af en olympisk højdepunkter Reel: Jordan havde vundet, Meiler fik sølvet.

Ingen af ​​kvinderne er klar til at hænge sine sporsko op. Meiler peger på Dottie Gray, en Missouri-kvinde, der vandt hver løbende begivenhed fra 50 til 1500 meter i alderen 90-94null

Albany -regionens sportskompensation produceret i New York

Albany -regionens sportskompensation vil forgrene sig fra Find Albany, Specific Capitol i New York.

Sportskompensationen ville fungere i takt med den nyligt rebrandede MVP-arena såvel som regionens andre spillesteder til sikre nye tjenester samt sørge for, at organisationen kan bruge ressourcer på passende måde. Den nye betegnelse af en sportskompensation vil gøre det muligt for et officielt punkt at komme i kontakt med for at gøre planlægning af sportsbegivenheder meget lettere for tjenester såvel som gør det muligt for Destination Administration & Advertising Association at maksimere den økonomiske indvirkning.

”Discover Albany værdsætter den fortsatte støtte fra regionens direktør Daniel P. McCoy, formand Andrew Joyce såvel som hele Albany -regionen lovgiver,” sagde Find Albany præsident såvel som administrerende direktør Jill Delaney. “Formalisering vil gøre det muligt for os at meget bedre arbejde sammen med partnere, brand vores destination for disse visse målgrupper samt land med ny service, der vil Real Madrid Trøje drive økonomisk vækst for regionen.”

Sportskompensationen vil fortsætte med at føre service til regionale hoteller, restauranter, butikker såvel som andre afgørende ferieattraktioner. Nyheden kommer efter, at byen har NCAA Division I -mænds ishockey -regionale.

”Hvert år byder Albany -regionen såvel som MVP -arenaen det største niveau af collegiale sportsgrene sammen med vores hushold for titusinder af utallige fans,” sagde McCoy. ”Jeg er sikker på, at vi går videre, vil vi se endnu flere fordele i den nærmeste fremtid i den type meget mere fremtrædende sportsbegivenheder, som regionale beboere kan blive i ekstase over.”

Andre sportsbegivenheder, der driver turisme ind Santos Laguna Trøje i området, inkluderer Albany Firewolves, Albany Empire, Siena Saints samt andre regionale sportshold, som alle vil drage fordel af sportskommissionens reklamestrategier. Det største mål med sportskompensationen er at målrette sportsmarkedet samt fremvise Albany -regionen som et knudepunkt for sportsassocierede begivenheder såvel som aktiviteter, samtidig med at det bringer område, regionale såvel som nationale sportsbegivenheder til Albany County.

”At arbejde med Find Albany har gjort det muligt for Wales fodboldlandshold Trøje universitetet at maksimere chancerne for at bruge vores faciliteter, tegne meget mere uden for begivenheder samt promovere Ualbany -mærket,” sagde universitet ved Albany direktør for atletik Mark Benson. “Ved at komme sammen som en sportskompensation, som jeg har set i mange andre destinationer, kan sportsfacilitetsledere fra hele regionen arbejde sammen for at byde meget flere sportsbegivenheder velkommen, hvilket forbedrer den høje livskvalitet for alle i vores region.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Atleter, der er selvkritiske

hvordan man vokser din selvtillid uden overdreven selvkritik

Er du tilfreds med, hvor du er med dit spil?

De fleste atleter svarede “nej”, fordi de ønsker at opnå mere.

Når alt kommer til alt er målet for enhver atlet at opnå så meget af deres atletiske potentiale som muligt.

Nogle atleter synes, Kashiwa Reysol Trøje at den bedste måde at forbedre sig på er at aldrig være tilfredse med en forestilling.

Disse atleter engagerer sig i konstant selvkritik for at forsøge at øge deres spil.

Dette er et udfordrende område for adskillige atleter at navigere.

Selvkritik fører sjældent til selvforbedring.

Ja, du vil lære af dine fiaskoer, men selvkritik fører til lavere selvtillid og mindre produktivitet.

Et godt tilfælde af selvkritik og selvforbedring er Ivana Jeremic, der er i sit tredje år på Arizona State University’s volleyballhold.

ASU -holdet er på vej til en af ​​sine bedste starter, og meget af kreditrapporten går Jeremic, der er en af ​​de statistiske ledere på holdet.

Alligevel kan Jerems søgen efter at afsløre hendes potentiale og køre til selvforbedring til tider være lidt overdreven.

Jeremic: ”Jeg er virkelig selvkritisk. Jeg tror altid, at jeg kan gøre det bedre. Selv hvis jeg havde en fantastisk aften, kommer jeg ud og tænker ‘Jeg kan gøre dette bedre.’ Jeg vil aldrig sige, at jeg klarer mig godt; Jeg vil altid sige, at jeg kan gøre det bedre. ”

Denne erklæring giver til en vis grad mening. Hvorfor skulle nogen atlet arbejde for deres nuværende spilniveau?

Hvis du vil være dit bedste, skal du ikke altid prøve at være bedre?

Der er et problem med den “gode er aldrig god nok” tankegang.

Denne tro ligger ofte til grund for perfektionisme, hvor ydeevnen enten er ideel eller fiasko … og fordi perfektion er umulig, føles atleten altid som om de mislykkedes.

Perfektionisme undergraver din selvtillid, fordi du muligvis ikke accepterer kreditrapport for de ting, du gør godt.

Den dårlige opvejer altid de gode dele af ydeevnen.

Selvkritik bliver en destruktiv praksis, der til sidst blokerer for en atlet fra hendes potentiale.

Selvkritik bliver den mest skadelige, når den finder sted midt i konkurrencen.

Selvkritik midt i en konkurrence gør fejl live i en atletes sind og fjerner deres fokus på det næste skuespil.

Hvordan man stopper selvkritiske tanker med denne NLP-tankegang

ASU Volleyball hovedtræner, Sanja Real Sociedad Trøje Tomasevic, forstår, hvordan forfølgelsen af ​​perfektion kan være den største fjende, ikke kun for Jeremic, men enhver atlet.

Tomasevic: ”[Jeremic] er hendes mest markante kritiker, og det var derfor, det tog hende så længe [at spille så godt som hun spiller]. Hun er en rigtig god spiller. Hun kommer ind i sit eget hoved, og når hun begynder at kritisere sig selv, (og) ved hun ikke, hvordan hun kommer ud af det … du kom til at flytte på og stoppe med at slå dig selv op. ”

Overdreven selvkritik holder dig tilbage fra at træde dit spil op til det næste niveau.

For at vokse din selvtillid vil du give slip på stræben efter perfektion og se ud til at være bedst hver eneste kamp.

Denne “være-din-bedste” tankegang omfatter både selvforbedring og giver dig selv kreditrapport for dine succeser.

Med din selvtillid intakt vil du være i den bedste position til at forbedre og tage dit spil til det næste niveau.

Forbedring uden overdreven selvkritik:

1. Der er et tidspunkt og sted for alt. Under en konkurrence burde du fokusere på din spilteknik for at forblive i nuet.

Gå videre efter en fejltagelse. Undgå at dømme dit spil øjeblik til øjeblik.

2. Brug objektiv TSG 1899 Hoffenheim Trøje feedback snarere end negativ kritik. At være objektiv kræver, at du ser på din målbare statistik og beslutter, hvad du skal understrege under den næste praksis.

Vær meget mere objektiv og fokus på forbedring, ikke fiaskoer. Oprethold en balance mellem at forbedre dit spil og være venligere for dig selv.

Øg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
”Siden du sidst arbejdede med AJ i begyndelsen af ​​september, er hans nationale placering forbedret fra 349 til 148. Hans turneringsrekord på et tidspunkt, fordi det var 17-4 at tale med dig, med 3 af de 4 i tredje sæt eller tiebreakers og 2 Af disse kampe er den samme spiller, som han har, fordi han blev slået (du kan huske, at han var på en 0-9 tabende række, da vi kontaktede dig). Hans uafgjort-rekord er mindst 90% gennem sidste weekend, da han vandt 18S District Tournament med en semi- og sidste match-tiebreak-gevinst. Din hjælp har bestemt forbedret AJs resultater, og hans opførsel på banen er forbedret betydeligt. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mor

”Jeg vil gerne takke dig for det store arbejde, du laver med TY. Han ser ud til at skyhøje mednull

Caerau Ely AFC afslører planer for New Stand, Clubhouse and Training Pitch

Welsh Football League Club, Caerau Ely AFC, har afsløret planer om at bygge et nyt 150-personers stativ på Cardiff Home.

Caerau Ely AFC, der plejer sin handel i det andet niveau af walisisk fodbold, ønsker også at opbygge en træningsbane og et nyt klubhus – som alle vil hjælpe med at sikre, at det overholder ligareglerne.

Kunstnerens indtryk af, hvordan det nye stand på klubbens jord-jord-jord kan se ud, er også blevet offentliggjort, se ovenfor og nedenfor.

Caerau Ely AFC var vindere af Division 1 tilbage i 2014-15, men deres faciliteter var ikke af den konventionelle krævede for at træde op til den øverste flyvning.

Formand Mark Rees sagde, at klubben havde ambitioner om at Portugals fodboldlandshold Trøje bringe den walisiske Premier League -fodbold til Western Cardiff, men tilføjede, at Caerau Ely AFC også var nødt til at opfylde kriterierne, der blev introduceret næste sæson for deres nuværende liga i niveau to.

Rees sagde:

Det er et krav for West Ham United Trøje næste sæson for os at have 250 pladser på Welsh Football League Division Sanfrecce Hiroshima Trøje One -niveau. Stativet er et behov for os, og der er også et krav til minimumsstørrelse for omklædningsrummet.

Jeg er ivrig efter, at vi får de bedste faciliteter til vores samfund.

Han tilføjede, at udviklingen ville blive hjulpet af en walisisk fodbold afhængig af grundforbedringsstipend.

En designerklæring, der blev indsendt som en del af applikationen, sagde:

Kernemålet er at skabe en moderne udvikling, der positivt engagerer sig i det omkringliggende område, der anvender design af høj kvalitet.

Ordningen er opmærksom på arten af stedets placering og søger at sikre, at kvaliteten af levevis og privatliv for fremtidige beboere og eksisterende tilstødende besættere.

Omfanget af ordningen [er] fundet ud af de behov, der i øjeblikket er udtrykt i Caerau Ely AFC.

Ud over udvidelsen til klubhuset ville ordningen se installationen af en ny 60 m 40m træningsbane.

Sagen vil blive overvejet på et planlægningsudvalgsmøde i Vale of Glamorgan Council, under hvis jurisdiktion klubbens grund falder.

Design gengivelse, der viser, hvordan det nye stand kan se ud

Kilde: Walesonline.co.uk

#Sportsvenuebusiness

Del denne artikel

Den franske Ligue 1-side, Montpellier, udsætter planerne for det nye € 150 mio. Stadium

Montpellier Hérault Sport Club’s planer om at træde ind i et helt nyt stadion på 30.000 pladser senest 2021 er blevet afsløret.

Borgmester i Montepellier, Philippe Laurel, bekræftede til AFP, at regionale myndigheder “arbejder på jobbet med et nyt fodboldstadion”, der vil blive forberedt i 2020 eller 2021.

Det organiserede stadion, som vil være flertal, har af den regionale regering, der har en forventet budgetplan på omkring € 150 mio .

Stade de la Mosson

Det vil erstatte klubbens nuværende 32.900-kapacitet Stade de la Mosson (billedet ovenfor), der åbnede i 1972 såvel som blev genopbygget for at afholde seks kampe i løbet af FIFA World Cup France ™ i 1998. Det blev ligeledes brugt som et sted til gruppespillet kampe i 2007 Rugby World Cup.

Banebrydende på den nye Stade Louis Nicollin er klar til juni næste år, foran Frankrigs iscenesættelse af FIFA Women’s World Cup ™ i 2019, med anlægget, der er beregnet til at åbne foran sæsonen 2022/23.

Borgmester i Montpellier, Philippe Saurel, sagde ifølge den franske avis L’équipe:

Fordi Louis Nicollin var en af forløberne for kvinders fodbold (vi har fremsat) et uovertruffen partnerskab mellem offentligheden såvel som personlig for administreret finansiering.

Jobbet vil have en samlet udgift på € 200 mio., Med en arena ligeledes etableret på stedet for at holde byens håndbold Brighton & Hove Albion FC Trøje såvel som basketballklubber, BLMA. Et areal på 20.000 kvm vil blive brugt til restauranter, detail/kommerciel såvel som boliger, hvor et casino ligeledes bliver muset.

Byen Montpellier såvel som den bredere region vil udgøre 30 procent af jobomkostningerne, hvor Nicollin -gruppen såvel FC Tokyo Trøje som Montpellier HSC bidrager med opholdssummen.

Laurent Nicollin, præsident for Sevilla FC Trøje Montpellier HSC, tilføjede ifølge Frankrigs Infos -websted:

Vi er glade for at deltage i såvel som at investere i et så fantastisk projekt, såvel som det er specifikt, at dette websted vil give os ønsket såvel som viljen til at forblive i top 10, samt at deltage i Europæisk konkurrence.

Billeder, høflighed: Montpellier HSC/MHSC

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Dunklee renser op på House Turf ved Biathlon National Championships

Den sidste weekend i marts, gik U.S. Biathlon -holdet til Jericho for at kæmpe i Giathlon National Championships. Her er hvad der skete.

Det var en enorm weekend for Vermonter Susan Dunklee i Jericho.

Barton-lokale såvel som to-gangs Olympian ryddet op ved U.S. Biathlon National Championships i 2019, der blev afholdt på Ethan Allen-skyde-sorten fra 28. til 30. marts. Hun tog hus tre guldmedaljer.

2019 Biathlon National Championships startede den 29. marts med Sprint -løb for både fyr såvel som kvinder. To-gangs Olympian Susan Dunklee fra Barton, vt. Vendte tilbage til sit hus specificerer såvel Atletico Mineiro Trøje som tog det øverste område i kvindernes 7,5k sprint med en tid på 23 minutter, 10,3 sekunder-bare tre tiendedele af Ajax Trøje et andet hurtigere end andet- Sted efterbehandler samt kollega U.S. Biathlon -teammedlem Clare Egan fra Cape Elizabeth, Maine. Dunklee pådrog sig tre skyde -sanktioner, mens Egan kun havde en. Kelsey Dickonson fra Winthrop, Wash. Tog tredjepladsen.

I herrenes 10k Sprint, der ligeledes afholdt 29. marts, var Fjern Victor Jake Brown fra Saint Paul, Minn. Brown afsluttet med en tid på 26: 55.6 samt to sanktioner. Sean Doherty fra, Center Conway, N.H., en stigende stjerne på herrenes verdensomspændende kredsløb, der havde en række stærke afslutninger i verdensmesterskabet denne vinter, tog anden placering med kun 5,8 sekunder med en straf. U.S. Biathlon -teammedlem Leif Nordgren fra Marine, Minn. Tog tredje placering såvel som afsluttet 13 sekunder bag Brown.

I forfølgelsen, der blev afholdt 30. marts, sluttede Doherty på det allerførste sted for fyren med en tid på 34: 24.9, overholdt omhyggeligt af Jake Brown, der afsluttede i 34: 41.9 såvel som af holdkammerat Max Durtschi på 35: 41.9.

I kvindernes forfølgelse dominerede Dunklee marken og tog det allerførste sted med en tid på 34: 38,7. Stratton Mountain Institution Graduate Hallie Grossman fra South Burlington, Vt. Tog anden placering med en tid på 38: 45.3. U.S. Biathlon -teammedlem Kelsey Dickinson tog tredje placering med en tid på 39: 19.7.

Susan Dunklee tager objektivt i U.S. Biathlon National Championships 2019. Billede af John Lazenby
For selve sprinten, der blev afholdt 30. marts, indtog Doherty det første på 14: 47.6. Cody Johnson fra U.S. National Guard Biathlon -holdet såvel som Fort Kent, Maine, tog Frankrigs fodboldlandshold Trøje anden placering med en tid på 15.13.7, overholdt af Travis Cooper fra National Guard Biathlon -teamet såvel som Kenai, A.K.

I kvindernes meget sprint tog Dunklee det første placering med en tid på 16: 08.1 i et tæt løb med Clare Egan (anden placering med en tid på 16: 22.0) samt kollega Vermonter samt olympian Emily Dreissigacker fra Morrisville, Vt. (Tredje placering med en tid på 16: 51.5).

For de fulde resultater, inklusive Saturday Citizen’s Race, gå til Ethan Allen Biathlon Club -hjemmesiden her.

Fremhævet billedtekst: Susan Dunklee konkurrerer i kvindernes sprint ved U.S. Biathlon National Championships 2019. Billede af Dave Priganc.

Wichita til vært for 2019–2021 NIRSA Basketball Championships

Wichita, Kansas, er blevet valgt til at være vært for NIRSA Championship Series fra 2019–2021, en begivenhed, der forventes at tiltrække mere end 1.000 collegiale rekreative sportsatleter hvert år.

Som en del af aftalen vil Wichita State University og tjek Wichita vil være vært for Nirsas nationale basketballmesterskaber fra 2019–2021. Begivenheden i 2019 finder sted 12. -14. April på Wichita Hoops.

”Wichita State University er glade for at være vært for 2019, 2020 og 2021 NIRSA National Basketball Championships,” sagde Austin Sanderson, konkurrencedygtig sportskoordinator hos WSU og turneringsdirektør for Wichitas Nirsa -serie. ”Vi ser frem til at byde spillere, programmeringspersonale, VfL Wolfsburg Trøje embedsmænd, frivillige og fans til Celta de Vigo Trøje Wichita – og give dem en fantastisk samlet oplevelse. I betragtning af Wichitas centrale placering har vi en mulighed for at være vært for nogle af de større turneringer i de næste par år. ”

Mesterskaberne i Wichita anslås at generere mere end 1,5 millioner dollars i lokal økonomisk indvirkning i de tre år af aftalen.

”Wichita er i ekstase for at blive valgt som vært for NIRSA National Basketball Championships,” sagde Josh Howell, sportssalgschef hos Check Out Wichita. ”Vi er glade for at byde tusinder af atleter, trænere Montpellier HSC Trøje og familier velkommen til byen og kan ikke vente med at vise vores besøgende, hvorfor Wichita er en førende sportsdestination.”

Wichita Hoops er et 113.000 kvadratmeter stort sted, der inkluderer 12 basketballbaner, en visning af mezzanin og to koncessionsstande.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Valley Create To Hold Female Flag Football Competition

The Valley Creat Tourism & Convention Board samt Flag Football Life vil afholde en helt-kvindelig flagfodboldkonkurrence i august på Proving Grounds Sports Complex i Conshohocken, Pennsylvania.

Vi kører verdens flagfodboldkonkurrence vil blive iscenesat 14.-15. August såvel som vil fungere meget mere end Chelsea FC Trøje 45 unge kvindelige hold i 8U, 10U, 12U, samt 14U til 17U-afdelinger, en 10-plus voksen kvindelig fem VS . Bayer 04 Leverkusen Trøje Five Division, en ikke-kontakt Pro Women’s Division samt et udstillingsvindue for NAIA, en collegiatorganisation, der for nylig introducerede en kvindes flagfodboldliga.

Begivenheden vil være tilgængelig for offentligheden så godt som forventes at trække så meget som 750 tilskuere med en estimeret økonomisk virkning på meget mere end $ 200.000. Spil spilles på to fodboldbaner i fuld størrelse, hvilket svarer til otte fem vs. fem flagfodboldbaner.

”Dalen skaber sportskompensation såvel som VFTCB er så begejstrede at byde velkommen til en sådan fremragende chance for Montgomery County, PA,” sagde Jon Scheuren, direktør for Sports for the Valley Create Tourism & Convention Board. ”Dette er en betydelig sejr for kvinder inden for sport. Ud over syntetisk torv uden for felter såvel som syntetisk torv på konkurrenceniveau er Premier Mid-Atlantic Multi-Sport Competition Complex. ”

Flagfodboldliv holder ligaer såvel som konkurrencer i hele østkysten med et mål om at arrangere begivenheder på højt niveau for atleter, sagde Mike Reimel, ejer af Flag Football Life.

”Vi ønskede at fremhæve kvinder Leeds United Trøje med deres egen begivenhed,” sagde Reimel. “Sporten vokser konstant-nu en collegiatsport for kvinder på NAIA-colleges samt en kvindesanktioneret høj institutionsport i flere sportsgrene-så vi er glade for at være en del af det.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Buro Happold går sammen med Vanguardia såvel som crowd dynamics

Buro Happold styrker sine konsulentfunktioner med erhvervelsen af en af verdens førende akustik såvel som audiovisuelle konsulentfirmaer, Vanguardia Limited, samt dets datterselskabs publikum Dynamics International.

Efter at have arbejdet sammen om Yokohama F. Marinos Trøje anerkendte sportsgrene såvel som nydelsesprojekter i meget mere end to årtier, har Buro Happold såvel som Vanguardia leveret et par af de fineste spillesteder samt oplevelser over hele kloden, herunder Tottenham Hotspur Fodboldklub, O2 Arena , Qatar Education City Stadium, London Stadium såvel som Fisht Olympic Stadium.

Disse spillesteder har sat et benchmark i stadionstil såvel som teknik. Buro Happolds arv ved at tackle komplekse tekniske vanskeligheder i den byggede atmosfære sætter dem i de bedste indstillinger for at opmuntre og stil bemærkelsesværdige løsninger til deres klienter.

Fra krympende indtjening-øget af den covid-19-pandemi-til klimasituationen såvel som konkurrence fra andre sektorer for fritid, eller søger masser af organisationer i sportsgrene såvel som nydelsesindustrier Racing Club de Avellaneda Trøje højere kvarter eller storbyens integration, eller søger at Opdater aktiver for at optimere deres brugers oplevelse såvel som et industrielt afkast.

Sammen vil Buro Happold såvel som Vanguardia -teams arbejde for at løse disse problemer, som Stadium står overfor såvel som nydelse af placeringsejere såvel som operatører, mens de også forbedrer oplevelsen for fans.

James Bruce, administrerende direktør, Buro Happold sagde:

Det er en virkelig interessant tid for Buro Happold. Efter at have arbejdet sammen med Vanguardia såvel som crowd -dynamik over hele verden i meget mere end 20 år, er det et naturligt skridt til formelt at bringe dem ind i den bredere Buro Happold -portefølje. Vi forbedrer vores kollektive konsulentfunktioner såvel som at producere betydelige chancer for vores kunder.

O2 Arena, London. Billede: Growlmarg
Denne erhvervelse signaliserer en periode med hurtig acceleration for vores service såvel som markedet som helhed. Det øger vores bredde såvel som dybde af ekspertise, styrker vores klientekspertteam såvel som hjælper med at løse de komplekse vanskeligheder, der påvirker Stadia såvel som nydelsessteder.

Det producerer ligeledes en platform for den fortsatte vækst af Vanguardia-som specialiserer sig i akustik såvel som audiovisuel innovation på sport såvel som musiksteder-til nye såvel som interessante sektorer såvel som SC Braga Trøje markeder.

Jim Griffiths, direktør, Vanguardia, sagde:

Vi er alle ekstremt ekstatiske af de nye chancer, der nu findes med vores nye partnere, herunder den verdensomspændende rækkevidde, at det giver Vanguardia såvel som Crowd Dynamics International. Dette er en fantastisk chance for vores kunder såvel som medarbejdere, såvel som vi glæder os over chancen for at dele vores ekspertfærdigheder i hele Buro Happold.

Partnerskabet strækker sig ligeledes fra Buro Happolds integrerede ingeniørdesign, konsulentarbejde samt storskala visioning for sport samt nydelsessteder samt de samfund, de betjener. Erhvervelsen forbedrer især vores akustik såvel som støjteknisk specialisme såvel som miljømæssige rådgivningstjenester plus en bred vifte af elektroakustiske såvel som innovationstilbud. Det leverer ligeledes et fuldstændigt integreret mobilitetskonsulenttilbud, der omfatter inkluderende design, affald samt logistik samt publikum samt webtrafikkonsulentfunktioner.

Matthew Birchall, partner såvel som verdensomspændende sportsgrene såvel som nydelsesleder, Buro Happold, sagde:

Vi mener, at spillesteder skal give en rig, mindeværdig såvel som en bæredygtig oplevelse for deres besøgende såvel som det allerbedste mulige serviceturnering for deres interessenter. Sammen vil Buro Happold, Vanguardia såvel som crowd dynamics drive udviklingen af miljøer, der giver oplevelser til at producere de allerbedste industrielle såvel som miljøpræstationer.

Kilde og billeder, høflighed: Buro Happold

ALSD verdensomspændende forsyninger året rundt indsigt såvel som afgørende erfaringer omkring øget overskud med nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, innovation samt genåbning, genopbygning og bedring. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den næste udgave af ALSD Worldwide afholdes af Liverpool Football Club 6-7 september samt vil fungere en konference på højt niveau, udstilling samt netværksbegivenheder, ud over tekniske ture i Anfield, Evertons Goodison Park samt M&S Bankarena på ACCL -campus.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Ledende markedet for premium sæde i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel