Wichita til vært for 2019–2021 NIRSA Basketball Championships

Wichita, Kansas, er blevet valgt til at være vært for NIRSA Championship Series fra 2019–2021, en begivenhed, der forventes at tiltrække mere end 1.000 collegiale rekreative sportsatleter hvert år.

Som en del af aftalen vil Wichita State University og tjek Wichita vil være vært for Nirsas nationale basketballmesterskaber fra 2019–2021. Begivenheden i 2019 finder sted 12. -14. April på Wichita Hoops.

”Wichita State University er glade for at være vært for 2019, 2020 og 2021 NIRSA National Basketball Championships,” sagde Austin Sanderson, konkurrencedygtig sportskoordinator hos WSU og turneringsdirektør for Wichitas Nirsa -serie. ”Vi ser frem til at byde spillere, programmeringspersonale, VfL Wolfsburg Trøje embedsmænd, frivillige og fans til Celta de Vigo Trøje Wichita – og give dem en fantastisk samlet oplevelse. I betragtning af Wichitas centrale placering har vi en mulighed for at være vært for nogle af de større turneringer i de næste par år. ”

Mesterskaberne i Wichita anslås at generere mere end 1,5 millioner dollars i lokal økonomisk indvirkning i de tre år af aftalen.

”Wichita er i ekstase for at blive valgt som vært for NIRSA National Basketball Championships,” sagde Josh Howell, sportssalgschef hos Check Out Wichita. ”Vi er glade for at byde tusinder af atleter, trænere Montpellier HSC Trøje og familier velkommen til byen og kan ikke vente med at vise vores besøgende, hvorfor Wichita er en førende sportsdestination.”

Wichita Hoops er et 113.000 kvadratmeter stort sted, der inkluderer 12 basketballbaner, en visning af mezzanin og to koncessionsstande.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.