Den franske Ligue 1-side, Montpellier, udsætter planerne for det nye € 150 mio. Stadium

Montpellier Hérault Sport Club’s planer om at træde ind i et helt nyt stadion på 30.000 pladser senest 2021 er blevet afsløret.

Borgmester i Montepellier, Philippe Laurel, bekræftede til AFP, at regionale myndigheder “arbejder på jobbet med et nyt fodboldstadion”, der vil blive forberedt i 2020 eller 2021.

Det organiserede stadion, som vil være flertal, har af den regionale regering, der har en forventet budgetplan på omkring € 150 mio .

Stade de la Mosson

Det vil erstatte klubbens nuværende 32.900-kapacitet Stade de la Mosson (billedet ovenfor), der åbnede i 1972 såvel som blev genopbygget for at afholde seks kampe i løbet af FIFA World Cup France ™ i 1998. Det blev ligeledes brugt som et sted til gruppespillet kampe i 2007 Rugby World Cup.

Banebrydende på den nye Stade Louis Nicollin er klar til juni næste år, foran Frankrigs iscenesættelse af FIFA Women’s World Cup ™ i 2019, med anlægget, der er beregnet til at åbne foran sæsonen 2022/23.

Borgmester i Montpellier, Philippe Saurel, sagde ifølge den franske avis L’équipe:

Fordi Louis Nicollin var en af forløberne for kvinders fodbold (vi har fremsat) et uovertruffen partnerskab mellem offentligheden såvel som personlig for administreret finansiering.

Jobbet vil have en samlet udgift på € 200 mio., Med en arena ligeledes etableret på stedet for at holde byens håndbold Brighton & Hove Albion FC Trøje såvel som basketballklubber, BLMA. Et areal på 20.000 kvm vil blive brugt til restauranter, detail/kommerciel såvel som boliger, hvor et casino ligeledes bliver muset.

Byen Montpellier såvel som den bredere region vil udgøre 30 procent af jobomkostningerne, hvor Nicollin -gruppen såvel FC Tokyo Trøje som Montpellier HSC bidrager med opholdssummen.

Laurent Nicollin, præsident for Sevilla FC Trøje Montpellier HSC, tilføjede ifølge Frankrigs Infos -websted:

Vi er glade for at deltage i såvel som at investere i et så fantastisk projekt, såvel som det er specifikt, at dette websted vil give os ønsket såvel som viljen til at forblive i top 10, samt at deltage i Europæisk konkurrence.

Billeder, høflighed: Montpellier HSC/MHSC

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.