Arena Racing Business Gallops foran takket være digital forbedring

Storbritanniens største racerbane-gruppe, Arena Racing Company, har valgt en klog placeringsplatform, livestylet, til at drive ny race-goer-mobilapp til alle seksten af sine britiske racercourses.

Arena Racing Business (ARC) går i gang med en rejse med digital transformation. Efter at have installeret Wi-Fi på alle sine racecourses i løbet af 2019, har Storbritanniens største racerbane-gruppe valgt Sport såvel som nydelsesinnovationsspecialister, Livestyled, til at udvikle såvel som at drive den nye mobilapp til deres seksten britiske racecourses.

Udover at levere nødvendig info såvel som det materiale, som racegoers har brug for ved hånden, endte Livestyled med at blive en kerne del af ARCs digitale infrastruktur, med integrationer i de afgørende systemer, som besøgende interagerer med på race-dagen. Dette vil give fans mulighed for at glæde sig i en meget bedre racingoplevelse – fra mobil billettering på portene til at købe premium -opgraderinger såvel som mad og drikke til hurtig service på tværs af racerbane.

Derudover vil ARC udnytte alsidigheden af Livestyles teknologi. I betragtning af at enhver racerbane i gruppen har sit eget brand, vil evnen SSC Napoli Trøje til at vise materiale såvel som Athletic Bilbao Trøje ydeevne, der er passende for brugerens West Ham United Trøje regionale racecourse, være central for den nye apps succes.

Endvidere vil premium -kabinetsklienter, der drager fordel af den forbedrede gæstfrihed ved hjælp af tilbudt på tværs af Arc’s Racecourses, have en appoplevelse, der matcher deres VIP -status.

Tony Clare, direktør for innovation såvel som væddemål i Arena Racing Company, kommenterede:

Forbindelsen med livestylet er et afgørende skridt i vores rejse for at producere en meget mere digitalt forbundet oplevelse for racegoers. Deres velprøvede track record på tværs af førende sportsgrene såvel som nydelsessteder gjorde dem til den åbenlyse mulighed for os.

Det er vigtigt at forstå, hvad racegoers ønsker, såvel som den app, der er drevet af livestylet, vil levere dyb, realtidsindsigt i områder af oplevelsen, som ikke med succes kan bestemmes baseret udelukkende på klientkommentarer eller anekdotiske beviser. Disse data spiller en vigtig funktion i vores evne til at innovere gennem de kommende år.

Livestyled CCO, Harry Samuel, sagde:

Det er ekstremt interessant at byde Arena Racing -forretning velkommen til den livestylede platform. Den digitale forbedring, der tager placering inden for deres spillesteder, vil sætte et nyt benchmark for, hvad racegoers vil forvente på et løbsmøde. Vi ser frem til at arbejde omhyggeligt med dem for at levere både en meget bedre oplevelse for racingfans.

Appen er i øjeblikket i fremme af såvel som organiseret til udgivelse i løbet af sommeren 2019.

Livestyled var en sponsor for 2018 -udgaven af ALSD Worldwide – Europas førende seminar & udstilling til markedet for premium sæde og gæstfrihed – som indeholdt 60+ professionelle talere samt velkomne 251 registrerede deltagere. 2019-udgaven af denne branche-førende begivenhed afholdes på Croke Park Stadium i Dublin i oktober 28-29. Gæster drager fordel af en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de nuværende produkter, tjenester og løsninger, en række netværksbegivenheder, ud over udflugter bag kulisserne af ikke kun værtsstedet, men ligeledes 3arena såvel som Aviva Stadium , Der sikrer uovertruffen videndeling såvel som netværksmuligheder.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.