Hvordan man erobrer perfektionisme hos atleter

nøjagtigt hvordan man erobrer perfektionisme i tennis

I “Sessioner med DOC” svarer Dr. Patrick Cohn din sportspsykologi såvel som mentale træningsproblemer omkring styring af perfektionisme hos atleter. Gå Montpellier HSC Trøje til PeakSports.com samt klik på at komme i kontakt med os for at indsende din Atletico Mineiro Trøje bekymring for Dr. Cohn til svar i hans mentale spil videokast eller podcast.

Her er den bekymring, Dr. Cohn svarer i denne uge om at overvinde perfektionisme hos atleter.

Leah AS Roma Trøje spørger:

”Med min atletik, træning såvel som mit talent har jeg meget høje forventninger så godt som jeg forventer at vinde ofte. I kampe, når jeg begår fejl, bliver jeg selv frustreret og mister fokus. Nu forventer jeg at gøre disse ting i kampe, hvilket gør ondt i min selvtillid. Er jeg en perfektionist, eller er jeg bare ugunstig med mig selv under kampe? ”

Se videoen nedenfor for at høre, hvad Dr. Cohn har at angive til Leah om at styre perfektionisme hos atleter. Undlad ikke at huske at tilmelde dig, at vores YouTube -kanal opdateres på alle vores nyeste videoer!

Abonner på PeakSports YouTube -kanalen nu for at få opdateringer om vores nye indhold!

Lær beviste mentale spilteknikker til at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din kapacitet i konkurrence?

Bringer du din fineste såvel som mange positive spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan man udfører med den øverste tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed såvel som at udføre med den øverste tillid til kampe, tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis samt finde kraftfulde såvel som velprøvede mentale spilteknikker, der har hjulpet ekspertatleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere

Hvad siger Mental Game -klienter?
”Vi er imponeret over nøjagtigt, hvor meget” Det positive atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille hendes fineste tennis under kampe. Hun kom faktisk til den fjerneste runde af en konkurrence (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne/arbejdsbogen. Vi skal gøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være din fineste eller værste besiddelse på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En teknik, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du kræver for at mestre for at øge din selvtillid såvel som ydeevne mellem point.

Klik lige her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Jeg har virkelig glad for at lytte til dine tennispsykologipodcasts på iTunes samt læse dine e-bøger. Jeg har allerede forbedret mig i mit mentale spil. Jeg spillede i en tenniskonkurrence den sidste weekend såvel som spillet med den mængde selvtillid, jeg burde have i mig selv. Hvis jeg mistede et punkt eller begik en stum fejl, forstod jeg nøjagtigt, hvordan man skulle tilbyde det såvel som flytning til det næste punkt. Jeg blev ikke frustreret. ”
~ Melanie Lewis, junior tennisspiller

Øg din selvtillid såvel som fokus med professionel mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for meget mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coaching -praktikanter?
”Maggie havde en så fantastisk weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare meget mere jordet såvel som fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring såvel som at blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også opdaget at motivere hendes procesmål såvel som ikke -resultater. Derfor spillede hun så godt som vandt sin allerførste dobbeltkamp og forstyrrede et seedet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.