Hvordan reagerer du på dårlige skud?

Sådan holder du tingene i perspektiv i golf

Det er vanskeligt at miste. Dyre fejl sent i en runde er meget vanskeligere. At holde tab og fejl i perspektiv kan til tider virke umulige.

De intense negative følelser, du føler efter et dårligt tee -skud, kan forstyrre dit fokus og forårsage en nedadgående spiral over de næste flere skud.

Selvom det kan virke vanskeligt og vigtigt at styre dine følelser efter et dårligt skud, er det muligt og vigtigt for optimalt spil på golfbanen.

Det væsentlige for effektivt at styre dine følelser efter et dårligt skud er … perspektiv!

Perspektiv er, hvordan du fortolker en begivenhed.

Hvis du har et negativt perspektiv, vil du fortolke dårlige skud som et tegn på, at der er noget galt med dig, din evne eller hvordan du spiller på en bestemt dag.

Et positivt perspektiv er ikke blind optimisme, men det er evnen til at finde nogle anvendelige og objektive feedback fra en begivenhed.

For eksempel “Hvad kan jeg lære af dette?” Eller “Hvordan kan jeg tilpasse mit spil til at udføre bedre i fremtiden?”

Patrick Reed kørte på krydstogt i løbet af den sidste runde på Honda Classic 2015 …

Reed var bundet til føringen, da han forberedte sig til sit tee -skud på det 15. hul. Desværre Brighton & Hove Albion FC Trøje bortskaffede Reed sit tee -skud i vandet og faldt hurtigt fra strid.

Da han blev spurgt i sit interview efter turnering for at evaluere sin præstation på Honda Classic, brugte Reed et positivt perspektiv.

Reed: “Jeg følte, at jeg ramte bolden temmelig solid … men hver gang du har lyst til, at du ikke Senegals fodboldlandshold Trøje havde dit et spil og kæmper lidt og være i stand til at afslutte inde i top -10 er altid godt.”

Hvordan var Reed i stand til at holde et ødelæggende tab i perspektiv? Reed fokuserede på hans tidligere succeser snarere end hans fejl.

Reed har vundet fire turneringer i 39 starter på PGA -turen og klatret til en placering på nr. 15 i verden. Derudover afsluttede Reed en meget respektabel 7. på Honda Classic.

Reed: “Jeg havde tre huller, der bitede mig, men det er min bedste finish her indtil videre.”

Ved at definere dig selv efter det, du har opnået, vil du være i stand til at opbygge din selvtillid.

Et andet aspekt af perspektiv er at lære af tab.

Reed: ”Når du vinder, ser du altid overhovedet det positive og alt hvad du gjorde godt. Men når du spiller Tigres UANL Trøje dårligt, kan du finjustere og finde ud af, hvad det er, du har brug for at arbejde på. ”

For at forbedre dit perspektiv skal du prøve disse tip:

Tip nr. 1: Giv dig selv kreditrapport for dine succeser. Selv hvis du udførte dårligt i en turnering, skal du finde nogle ting, du gjorde godt. Det indebærer ikke, at du ser bort fra de fejl, du begik. Du skal bare se overhovedet på dine skud i løbet af runden.

Tip nr. 2: Brug fiasko som en mulighed for at lære og vokse. Hvad kan dine fejl instruere dig om fremtidig spil? Hvordan kan du forbedre dit spil for at forbedre dit spil til kommende turneringer?

Tilmeld dig hjælp fra en mental træner til at hjælpe dig med at sætte dit spil i perspektiv og endnu mere forbedre dit samlede golfspil.

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence. Vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program til at hjælpe dig med at gøre dette.

Lær beviste teknikker til at udføre med selvtillid!

Lider du af delikat selvtillid efter ubesvarede hits, spiller med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og afviklet på banen?

Hvis du lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence, så vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg afslutter med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at øge deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for den øverste tillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den lette spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores helt gratis golftillidsrapport!

Her lærer du de øverste mændnull

Mike Sharpe udnævnte præsident/administrerende direktør for Greater Wichita Sports Commission

Den Greater Wichita Area Sports Commission har udnævnt Mike Sharpe til organisationens næste præsident og administrerende direktør, der begynder den 4. januar 2021.

Sharpe har tilbragt de sidste syv år i Greater Kansas City Sports Commission og Foundation som direktør for forretningsudvikling. Sharpe har omfattende forbindelser med det nationale styrende kropsledelse, herunder USA Gymnastics, U.S. Figure Skating, USA Boxing, USA Weightlifting, USA Hencing, USA Volleyball og USA BMX.

”Jeg er taknemmelig for bestyrelsen for GWASC for at have givet mig denne mulighed,” sagde Sharpe. ”Jeg ser frem til at samarbejde med dem, personalet og områdesamfundet og borgerpartnere for at bygge videre på de mange aktiver i denne organisation og AZ Alkmaar Trøje Wichita -området.”

Foruden sin tid med Sports Commission i Kansas City har Sharpe mere end 22 års collegiate atletisk administrativ og coachingoplevelse. Han var assisterende kommissær for Qatars fodboldlandshold Trøje den fantastiske West -konference i fem år og Avila University’s atletiske direktør i syv år. Han arbejdede også som assistent mænds basketballtræner ved UMKC, Johnson County Community College og Pratt Community College.

I løbet af sin embedsperiode så Kansas City Vissel Kobe Trøje en stigning i den nationale erhvervelse af begivenheder og hostingmuligheder. Sharpe har arbejdet tæt sammen med adskillige samfundspartnere, atletiske konferencer og institutioner gennem tre NCAA -budcyklusser. Sharpe vandt en Master of Arts i videregående uddannelsesadministration fra University of Missouri-Kansas City og har en bachelor i videnskabsgrad i fysisk uddannelse og tilpasset fysisk uddannelse fra Kansas State University.

”Mike er den rigtige person til at tage os til det næste niveau,” sagde Doug Lampton, formand for GWASC -bestyrelsen. ”Vi er glade for at byde ham velkommen til Wichita og hjælpe ham med at fremme alt, hvad vores samfund har at tilbyde.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Call of Task League 2020-format ændret

Det nye bybaserede format til 2020-opkaldet i Task League ændres lidt for at have et turneringsbaseret format, der starter med sin anden uges spil US Sassuolo Trøje i London.

Activision Blizzard siger, at formatet er “både kendt for arven fra opkald fra opgavesport og frisk midt i baggrunden af ​​vores bybaserede franchisestruktur”, der vil blive indarbejdet sammen med et nyt pointsystem, der er i kraft fra lanceringsweekend den 24. Manchester City Trøje januar i Minneapolis .

Call of Task League -kommissær Johanna Faries fortalte Sports Illustrated, at turneringerne “var på mange menneskers ønskelister i vores TSG 1899 Hoffenheim Trøje samfund. ”Så vi og vores teams arbejdede hårdt for at skabe et nyt nyt tag på et elsket format, som vi alle føler, vil gøre konkurrencen endnu mere spændende at gå ind i 2020 -sæsonen.”

Da opkaldet fra Task League går til et bybaseret format, blev ideen om, at holdet ville rejse i en serie i stedet for at være en del af en bredere turnering, kritiseret af fans. Specifikationer blev ikke annonceret i udgivelsen, men det ser ud til, at hver af COD -ligaens dusin franchiser vil konkurrere ved hver hjemme -serie -begivenhed.

”Dette format, kombineret med et helt nyt pointsystem, der træder i kraft i lanceringsweekend, leverer en konkurrencedygtig oplevelse, hvor hver kamp i sæsonen betyder noget. .. Vores konkurrencedygtige format er et af de mange højdepunkter, vi er begejstrede for at introducere i 2020, ”sagde Activision Blizzard i en pressemeddelelse.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

USL -navne vil Kuhns som SVP for kommunikation

United Sydkoreas fodboldlandshold Trøje Soccer League har ansat Will Kuhns som sin senior vicepræsident for kommunikation og public relations, der anklager ham US Sassuolo Trøje for at opbygge og opretholde forhold til nationale, lokale og internationale medier samt skabe og udførelse af kommunikationsinitiativer til at fremme USL og dets medlemsklubber.

Som medlem af USLs udøvende team vil Kuhns levere beregnet support på tværs af alle ejendomme og afdelinger. Meget for nylig som konsulent førte Kuhns kommunikation på Austin FC i to måneder af klubbens åbningssæson, inklusive dens første syv store liga -fodboldkampe, flere internationale begivenheder og spiller-, partner- og samfundsmeddelelser.

”Vi er glade for at byde Kuhns velkommen til vores lederteam, når vi går ind i et spændende kapitel i USLs historie,” sagde United Soccer League -præsident Jake Edwards. ”Wills oplevelse og track record i amerikansk fodbold er fantastiske, og vi forventer øget synlighed for alle vores ligaer under hans ledelse.”

Kuhns begyndte sin besættelse som journalist og redaktør hos publikationer som Washington Post og Soccer America. Han tilbragte en masse af 2005 rapportering og skrivning fra Buenos Aires som en del af Fulbright U.S. Student Program. I 2006 sluttede han sig til Major League Soccer, hvor han splittede næsten 15 år mellem dens kommunikations- og indholdsafdelinger.

”Dette er en fantastisk mulighed for at fortsætte med at vokse med den sport, jeg elsker mest,” sagde Kuhns. ”Gennem fodbold samler USL hundreder af samfund over hele landet og vokser hurtigt. Det positive momentum for lokal fodbold er smitsom, inspirerende og fuld af store, menneskelige historier. Jeg er meget taknemmelig for denne West Ham United Trøje chance for at hjælpe alle, der er forbundet med USL, og dens klubber med at opnå endnu mere ekstraordinære ting. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Wilmington Sports Complex får Naming Rights Sponsor

The Wilmington City Council i North Carolina har godkendt en titel sponsoreringskontrakt på 1,3 millioner dollars med Ncino Inc., en Wilmington-baseret virksomhed, der fokuserer på monetær teknologi, til at navngive rettigheder til en offentlig sport Kompleks arrangeret for at være afsluttet i efteråret, der ville være en af ​​de største i staten.

Cape Fear Soccer Park nær centrum af Wilmington omdøbes til Ncino Sports Park som en del af en omfattende vækst, der vil se syvfeltkomplekset, der drives af Wilmington Hammerheads Youth Soccer Club, forvandles til et kompleks med 11 felter samt belysning til aftenkampe på næsten 65 hektar jord, som Hammerheads bidrog SS Lazio Trøje til byen i 2019.

”Dette partnerskab går langt ud over et forbedret sportskompleks for Wilmingtons ungdom, det handler om at investere i strukturerede aktiviteter, der har en positiv effekt i de unge menneskers liv,” sagde Wilmington Mayor Cost Saffo. “Som et af Wilmingtons mest genkendelige mærker såvel som en hjemmearbejdet markedsleder, er vi glade for at samarbejde med NCINO om dette job samt se frem til Breaking Ground i de kommende måneder.”

Komplekset kan se så meget som 140.000 mennesker årligt ifølge en pressemeddelelse. Komplekset vil omfatte område for fodbold, men ligeledes lacrosse, fodbold, ultimativ, rugby, college intramurale begivenheder samt turneringer med høj institution.

”Gennem byens parkbindingsprogram udtrykte kvarteret sit ønske om en opgraderet sportspark med kapacitet til at afholde sportskonkurrencer samt give et sundt afsætningsmarked for regional ungdom,” sagde Amy Beatty, direktør for kvarterstjenester til Ccity of Wilmington . “Med Ncinos generøse partnerskab såvel som støtte er vi i stand til at etablere en førsteklasses facilitet samt give en enorm atletisk såvel som rekreative chancer for Wilmington-familier.”

Byen Wilmington vil investere 10 millioner dollars i ejendommen. Som en del af aftalen får anlægget navngivet NCINO Sports Park i mindst 17 år. Hammerheads får $ 225.000 årligt til at håndtere en fodboldfacilitet på komplekset, rapporterede Star-News.

”Ungdomssport har magten til at bringe husholdninger såvel Borussia Dortmund Trøje som mennesker sammen samt producere et stærkere samfund,” sagde Jonathan Rowe, Ncinos hovedreklame. ”Ncino blev etableret i Wilmington over ni år tilbage såvel som siden den dag, er vi blevet dedikeret til byen Wilmington såvel som Cape Fear -regionen såvel som altid er på udkig efter chancer for at producere stærkere bånd og give tilbage tilbage . Vi er Liverpool FC Trøje stolte af dette partnerskab, evnen til at hjælpe med at gøre sport mere tilgængelige for ungdommen i vores samfund samt påvirke den næste generation af ledere. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Major League Pickleball annoncerer Team Growth

Major League Pickleball, en ekspert Pickleball League, der viser ekspert Pickleball -spillere i et særskilt holdformat, har afsløret en vækst for 12 hold for 2022 såvel som nye holdsejere, herunder iværksætter Gary Vaynerchuk. Otte hold Valencia Trøje deltog i Montpellier HSC Trøje ligaens allerførste sæson i 2021.

Ligaen har ligeledes verificeret, at 2022 MLP-udkastet vil tage placering på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York den 28. maj, en invitation-kun begivenhed, der vil blive live-streamed på MLP-kanaler inklusive MajorleaguePickleball.NET, MLP YouTube såvel som Facebook.

Relaterede historier

Super Bowl -mester Drew Brees investerer i pickleball

USA pickleball navne Chuck Menke som Chief Advertising Officer

City of Gulf Shores bryder jorden for nye pickleballbaner ved Gulf Shores Sportsplex

Major League Pickleball annoncerer teamudvidelse

Punta Gorda sikrer tre-årig tilbud med App Pickleball Tournament

Udkastet sætter holdene til MLPs allerførste 2022 -holdkonkurrence, der afholdes i Dreamland i Dripping Springs, Texas, 3. juni. Arrangementet vil fungere 48 af verdens fineste ekspert Pickleball -spillere – 24 kvinder såvel som 24 Guy – som vil kæmpe for at vinde konkurrencen, med finalen, der skal sendes på CBS Sports Network.

”MLP er det mest interessante brand i Pickleball, en sport, som jeg er ekstremt begejstret over at komme ind på et så vigtigt stadium af dens udvikling,” sagde Vaynerchuk. ”Jeg har set væksten af ​​sporten i de sidste par år, såvel som at vente på den bedste chance for at hoppe ind. Hvad MLP producerer er nøjagtigt, hvad jeg tror Pickleball har brug for – innovation, ligestilling, fremragende konkurrence også som et centralt fokus på det sociale kvarter, som denne sport skaber. ”

“MLP’s indvielsesholdskonkurrence i 2021 øgede baren for ekspert Pickleball, såvel som i 2022 vil vi fortsætte med at sætte nye standarder,” sagde MLP -kommissær Jenny Klitch. “I 2022 begynder vi MLPs andet år med nogle ekstremt interessante nyheder, herunder velkommen til nye holdsejere, der er glade for at udarbejde Belgiens fodboldlandshold Trøje samt støtte verdens fineste pro pickleball -spillere.”

2022 MLP Draft Expose vil blive iscenesat under appen New York City Open på Flushing Meadows 25-29 maj 2022. Udkastet bruger et “Snake” -format, hvilket sikrer, at hvert hold har en afbalanceret liste over to kvinder såvel som to mænd.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Januar 2011 besøgende atlet – Alyson Ruby Grzyb

af
Sky Barsch Gleiner
Sendt 8. januar 2011

Alder: 36
Bopæl: Sunderland
Familie: Mand, Steve Grzyb
Beskæftigelse: førskolelærer
Primær sport: snesko
VS: Du vil snesko i Tubbs Romp til at stampe ud brystkræft denne måned. Præcis hvor mange år har du gjort dette?
AG: Dette vil være min ottende, alt sammen i Vermont.
VS: Hvad var motivationen for at deltage?
AG: Jeg tror, ​​januar 2003 var Bologna FC 1909 Trøje det allerførste år, der var en løb i Vermont. Jeg hørte om det på radioen, men det år havde jeg allerede planer for den weekend. Den næste sommer blev min mor diagnosticeret med brystkræft. Det efterår hørte jeg om løb igen, såvel som jeg kaldte min søskende op, der bor i Maryland. Jeg sagde: “Dette virker som en virkelig sjov ting, hvorfor kommer I ikke op så godt, som vi gør det sammen?” Det var da rompen var meget mindre. såvel som holdet var ganske lille, så bare de fire af os-hun såvel som hendes anden halvdel såvel som min daværende kæreste såvel som jeg-havde det, såvel som vi forsøgte at samle nogle penge, men kun steg omkring $ 1.500. Det næste år var min mor meget syge, såvel som vi fik en hel del gode venner sammen, der kom såvel som at slutte sig til os til støtte for min mor. Min mor såvel som far sluttede sig til os i 2005. Men desværre døde min mor i juni 2005. Siden da er det typen af ​​den nøjagtige samme kernegruppe af mennesker, der mødes. Vi har mistet nogle få såvel som tilføjet nogle få. Konsekvent ville jeg oplyse i de sidste fire år, vi har haft omkring 20 teammedlemmer, såvel som for nylig er vi steget omkring $ 15.000.
VS: Præcis hvordan har du det så succes med fundraising?
AG: Min mor var yderst ønsket af en hel del mennesker såvel som i én henseende, da hun døde, er en masse mennesker, der forstod hende såvel som at lide hende, ekstremt villige til at donere til denne sag. Jeg har lige fået en inspektion i posten fra min bedstemor så godt som hun sagde: “Her er mit bit stykke husker din mor.” Med 20 personer, der alle beder om penge, har du en tendens til at få et ganske stort svar. Vi er også meget spredt ud. Jeg koordinerer teamet lige her fra Vermont, men et flertal af mennesker kommer fra forskellige stater. Min far er i Connecticut, min søskende såvel som hendes anden halvdel online i Maryland, såvel som de bringer venner. Jeg har kusiner fra Massachusetts såvel som Chicago -området, så vi trækker fra en lang række mennesker. Vi Sanfrecce Hiroshima Trøje har ligeledes et par dybe lommer at spørge fra. Der har været en række mennesker gennem årene, der konsekvent har givet donationer på USD 500 eller endda $ 1.000 donationer. Vi har gode givere. Jeg tror også, da vi har gjort det så mange år, nogle mennesker forventer det, så de planlægger det.
VS: Præcis hvordan forbereder dine gode venner i varmere klima sig på en lang snesko?
AG: Snowshoing på en ret flad såvel som plejet sti (hvilket er det, du opdager ved romp), er ikke så vanskelig. Bare at gå er tilstrækkeligt til at forberede dig. Hvis vi lavede noget baglæner, kan de kræve for at udføre mere kardiovaskulær træning, men for en simpel gåtur er de okay. Det, der normalt hindrer dem mest, er det kølige vejr, men de har opdaget at kjole i mange lag!
VS: Hvad var det med din mor, der elskede hende til så mange mennesker?
AG: Min mor var bare en af ​​de mennesker, som alle elsker. Hun var sød såvel som morsom. Hun var en stor lytter. Hun kunne godt lide at have det sjovt. Hun havde en venlig såvel som generøst hjerte.
VS: Præcis hvordan føles det at bidrage så meget til brystkræftforskning?
AG: Det er ret spændende. De allerførste par år, da vi sprang fra stigende $ 1.500 til det næste år var $ 10.000 … Vi tænkte, “Wow dette er en hel del penge.” Når jeg fortæller folk om det, er de sprængt væk.
VS: Hvad bragte dig til Vermont?
AG: Valencia Trøje Det er en lang historie. Min nu mand bragte mig til Vermont. Vi er begge fra Trumbull, Ct. Vi gik til høj institution sammen. Han rykkede op lige her efter gymnasiet, såvel som jeg havde nogle andre gode venner, der også overførte til Vermont. Jeg ville oplyse syv år senere, at en af ​​vores delte gode venner flyttede tilbage til Connecticut, såvel som det var med ham, at vi så hinanden igen såvel som da begyndte at datere såvel som den lange afstand i et par år. Vi besluttede, at en af ​​os skulle flytte, så godt jeg var forberedt på en ændring i kulisser. Jeg har været virkelig glad lige siden. Jeg kan lide det.
VS: Præcis hvordan fik du at tænke på undervisning?
AG: Da jeg var på college, studerede jeg liberal kunst med fokus på psykologi, men forstod dog ikke rigtig, hvad jeg ønskede at gøre. Jeg havde været babysitter siden jeg var 12 år gammel. Da jeg blev uddannet, fik jeg en barnepige -opgave i sommeren så godt som jeg ledte efter noget, der kan rente mig. At arbejde med unge var noget, jeg troede, jeg ville gøre. En indstilling åbnede i en børnehave i Branford, Ct. Det var en slags deltidsassistentnull