Tennis podcast: “foldes” du under pres i tennis

Forbedring af tilliden til tennis

I denne uges Tennis Psychology -podcast, Mental Game of Tennis -ekspert, besvarer Dr. Patrick Cohn et spørgsmål fra en tennis bedstemor, der siger:

”Jeg har to børnebørn (10 år og 11 år), der potentielt er meget gode tennisspillere, men let” fold ”, når presset går op og mister deres beslutsomhed, mindre smidighed/bevægelse rundt på banen, manglende presserende osv. Gør du Har du bøger eller videoer, der bygger på den meget gode gratis publikation, du har leveret? ”

Dr. Cohn giver mentale spilideer til, hvordan man forbedrer tilliden til tennis.
Lyt til denne måneds tennispsykologipodcast for at lære at forbedre din præstation i tennis og andre mentale spilbarrierer, der begrænser din præstation.

Download en gratis tennispsykologirapport for at forbedre din tennis tankegang mellem punkterne.

Forbedre din mentale sejhed for tennis hurtigt med Dr. Cohns nye tennistillid lydprogram

Abonner på Tennis Psychology -podcasten på iTunes!

Lær beviste mentale spilmetoder Barcelona Trøje til at gøre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og en masse selvsikker spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man gør med største tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og gøre med den største selvværd i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at forbedre din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilmetoder, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Vi er overrasket over, hvor meget” Det selvsikre atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille sin bedste tennis under kampe. Hun kom bogstaveligt talt til den fjerneste runde af en turnering (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne/arbejdsbogen. Vi skal gøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En metode, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at forbedre din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Dr. Cohn, et af mine mål er at blive en verdensklasse-coach, der er et par trænere fra USA, der inspirerede mig til det mest John Wooden, Kid Shula og Pat Riley. Efter at have arbejdet med dig viser jeg nu også dit navn blandt de mest indflydelsesrige trænere inden for mit felt! ”
~ Franz

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at slippe af med dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad Danmarks fodboldlandshold Trøje siger vores mentale coachingstuderende?
”Maggie havde en sådan god weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare meget mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også lært at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første Kashiwa Reysol Trøje dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Leave a Reply

Your email address will not be published.