Golf Podcast: Omfavne nerver inden konkurrencedygtige runder

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologiekspert og forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, lærer amatør at rejse professionelle golfspillere, hvordan man forbedrer deres mentale golfspil.

I denne uges golfpsykologisession hjælper Mental Game of Golf Expert, Dr. Cohn, sportsforælder, hvis datter kæmper med nerver og under før og under konkurrencedygtige runder. Talrige golfspillere bliver nervøse eller ængstelige, når det er tid til at konkurrere. Lyt til denne podcast, og lær, hvordan man håndterer nerver og udfører med golftillid.

*Download podcasten Golf Psychology #160 (højreklik og “Gem som” til din computer)

Abonner på Golf Psychology -podcasten gennem iTunes

*Få en helt gratis golftillidsrapport for at forbedre dine Preshot -rutiner.

*Lær meget mere om Dr. Cohns golfpsykologiprogrammer.

*Tjek golfspillerens mentale kant -cd og arbejdsbogprogram

Lær beviste teknikker til at udføre med selvtillid!

Lider du af delikat selvtillid efter ubesvarede hits, spiller med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til at spille frit og afviklet på banen?

Hvis du Cruz Azul Trøje lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har lært, hvordan man udfører med den øverste tillid til konkurrence, så vi har udviklet golfspillerens Mentiske Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg afslutter med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at øge deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for den øverste tillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og stole på, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at stole på mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Real Sociedad Trøje Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -vinder

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den lette spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores helt gratis golftillidsrapport!

Her lærer du de øverste mentale spilteknikker, som din Preshot -rutine skal omfatte, 6 måder, din mentale rutine nedbryder, hvorfor ubeslutsomhed er din værste fjende inden for golf og mere!

6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Hvad siger kunder?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret, fordi den allerførste gang jeg ankom til Peaksports.com! Du gav mig lige nok Club Tijuana Trøje information til at forbedre dig med det samme! Derefter var det en ren ikke-brainer at blive en topsports-abonnent! Tak for at hjælpe mig med at forbedre mit spil og glæde – selv natten over! Du er bedst på! ”
~ Randall Estes

Øg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os bompenge helt gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at udføre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.