Aspire Lounge åbner på St. Mary’s Stadium

beliggende i Itchen Stand, er den nye Aspire Lounge det seneste gæstfrihedsjob, KSS har oprettet i partnerskab med Southampton Football Club på St. Mary’s Stadium. Stilen trækker på stilprincipperne for arv, lokalitet såvel som ånd, som KSS etablerede for klubben forud for deres allerførste job sammen i 2019.

Inden for Aspire er disse principper integreret i en livlig såvel som ofte stærk måde fra de rustikke skove såvel som forvitrede metaller til den jordiske farvekombination såvel som Heritage Chalk Board -menuer.

Fremhævdet detaljer om rebtrimler såvel som industriel belysning påvirkes af den maritime lokalitet, såvel som stilen er løftet med brand -berøringer af rødt såvel som historiefortællingskunster med Southampton FC -striber, der er integreret for at garantere, at Boca Juniors Trøje resultatet fanger Saint’s Spirit.

Loungen leverer personlige spiseborde parret med en overbærende menu, der viser Hampshires fineste hjemmevoksede komponenter såvel som den langvarige opfattelse er en lounge, der både er indbydende såvel som uforglemmelig for deres gæster såvel som fans.

Anthony Cole-Johnson, salgsdirektør samt placeringsoplevelse på Southampton Football Club, sagde:

Som altid har det været en glæde at arbejde med KSS om genoplivning af vores nyeste lounge. Ved at vedtage deres ideer har vi omformet identiteten af området såvel som produceret en fantastisk lounge med baren nu udsagnsfunktionen.

Debbie Power, partnerdirektør, KSS såvel som Nick Marshall, direktør, KSS, var blandt de 40+ markedspersonale, der delte indsigt under ALSD Worldwide Seminar & Exhibition, som blev afholdt i KSS-designet primær stand på Liverpool Football Club’s Anfield Stadium tidligere denne måned. Duoen sluttede sig til panelsessioner og talte om “fremtidens stadioner” samt “ændringen af Manchester City Trøje Anfield”.

Prisgevinst
KSS vandt guld for ‘bedste ekspert servicevirksomhed, der betjener fodbold’ ved det nylige fodboldselskab Awards 2021.

Accolade er praksisens fjerde sejr ved disse prestigefyldte priser samt styrker KSS ’tilstand som førende sportsdesignere såvel som designere, der lytter såvel som arbejder med deres klienter for at producere spillesteder, der tilbyder intense såvel som dynamisk sportsgrene såvel som tilskuer erfaringer.

Nick Marshall, direktør, KSS, sagde:

Da vi fejrer 30 år i 2021, er vi glade for at have fortsat denne klientfokuserede service i hele pandemien. Vi afsluttede større træningscenter -fremskridt for Leicester City FC såvel som Liverpool FC sammen med at fremskridt Crystal Palace FC Academy såvel som Baltic Sports Village. I Stadia afsluttede vi AFC Wimbledons Plough Lane såvel som Ahmed bin Ali Stadium i Al Rayyan til FIFA World Cup Qatar 2022, mens vi beskyttede planlægningen af Anfield Road Stand -vækst Southampton FC Trøje for Liverpool FC.

KSS -direktør Nick Marshall såvel som partnerdirektører Ed Atkins såvel som Geoff Taylor gik til begivenheden på bryggeriet i London.

Ed sagde efter ceremonien:

Vi er glade for at vinde denne pris, når de igen er privilegerede at arbejde med så fantastiske klienter, hvoraf mange ligeledes fejrer succeser i aften, så vi kan arbejde på så gode job fra Stadia såvel som gæstfrihed til træningscentre.

Fodboldselskabets priser er i deres niende udgave efter en pause sidste år samt anerkender de væsentlige funktionsklubber såvel som virksomheder spiller for at gøre det muligt for spillet at være en succes på såvel som uden for banen.

Billeder, høflighed: KSS

KSS er en langvarig VIP -sponsor for Sports Location Company (SVB) samt udstiller sponsor på ALSD Worldwide Seminar & Exhibition. Klik på billedet nedenfor … for meget mere info om KSS’s brancheførende sportsdesign samt stiltjenester.

ALSD Worldwide tilbyder året rundt indsigt såvel som erfaringer omkring forbedring af indkomst med nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, innovation samt genåbning. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den nyeste udgave af ALSD Worldwide blev afholdt af Liverpool Football Club 6-7 september 2021, samt indeholdt et seminar på højt niveau med 40+ marked for høj kaliber, en udstillingshall, der viser produkter og tjenester, ud over netværksbegivenheder i Evertons Goodison Park såvel som M&S Bank Arena.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.