Brighton & Hove Albion, der er indstillet til at gå i gang med hele gæstfrihedsopgradering på Amex Stadium

Brighton & Hove Albion FC (BHAFC) har annonceret en bred vifte af gæstfrihedsforbedringer på American Express Community Stadium, som vil blive leveret af KSS, en af de førende sportsstadier og træningscenterarkitekter med en stærk tilstedeværelse i bolig-, uddannelse, kommerciel, gæstfrihed og arbejdsplads.

Dette er den første store renovering af gæstfrihed, fordi færdiggørelsen af den prisvindende KSS-designede stadion for ti år siden og inkluderer ni premium-rum for 1901 klubmedlemmer i vest-, øst- og sydstaterne.

De tre Platinum -lounger er klubbens premium -kluboplevelse fra 1901 og er placeret på halvvejslinjen med fantastiske sæder direkte uden for loungen.

Der er seks guldstuer inden for 1901 -klubben, hver med deres egen stil, herunder et industrielt bryggeri -tema lounge og en sponsoreret lounge med Heineken.

Hvert rum er skræddersyet og leverer en forbedret matchdagsoplevelse for fans og gæster.

De avancerede opgraderinger skal afsluttes i juli forud for den nye Premier League-sæson.

Brighton & Hove Albion FC (BHAFC) har annonceret en bred vifte af gæstfrihedsforbedringer på American Express Community Stadium, som leveres af KSS
Debbie Power, associeret direktør hos KSS, sagde:

Vi er meget spændende at være tilbage på Amex Stadium og arbejder sammen med vores langvarige klienter for at genindføre deres gæstfrihed. Fantastisk projekt og en fornøjelse at arbejde med BHAFC -teamet igen Senegals fodboldlandshold Trøje efter at have afsluttet deres stadion og gæstfrihed for et årti siden.

Debbie har ledet det kreative interiørdesignteam på en række KSS ‘højprofilerede sportsstedprojekter, herunder PSV Eindhoven Trøje Wembley Stadium, Anfield Stadium, Twickenham Stadium, No.1 Court Wimbledon og Amex Community Stadium, samt for højprofilerede træningscentre som f.eks. Leicester City FC, Liverpool FC, Brighton & Hove Albion FC og Tottenham Hotspurs FC.

Debbie Power er en af 50+ industriens eksperttalere på højt niveau, der vil Flamengo Trøje dele indsigt på ALSD International Conference and Exhibition, der er vært for Liverpool Football Club, 6-7 september. KSS er også en regelmæssig udstilling af sponsor ved ALSD International Events og langvarig VIP -sponsor for sportsstedforretning.

Klik på billedet ovenfor for at se denne panel -session fra ALSD International – Virtual Back i marts
Billeder, høflighed: KSS

ALSD International tilbyder året rundt indsigt og vigtige erfaringer omkring forbedring af indkomst gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, teknologi og genåbning, genopbygning og bedring. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den næste udgave af ALSD International er vært af Liverpool Football Club 6-7 september og har en konference på højt niveau, udstilling og netværksbegivenheder samt tekniske ture fra Anfield, Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena på ACCL-campus .

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.