5 Metoder Praktikanter kan meget bedre håndtere spiltid

Ekstrem spil blandt unge mennesker ender med at blive et gradvis enormt problem. Gamingafhængighed er endda blevet klassificeret som en mental sundhed og wellness -tilstand af Verdenssundheds- og wellness -organisationen. Derfor er det vigtigt, at unge mennesker er bevidste om den vanedannende karakter af spil samt leveres metoder til at bekæmpe disse ugunstige effekter. Så lige her er vores fem gør såvel som ikke at spille for unge mennesker …

Book Smart Phone Administration Trainee Workshop

Gør: I alt dit arbejde først

Forskning har vist, at praktikantspillere bruger 30% mindre tid på at læse såvel som 34% mindre tid på deres hjemmearbejde. Derfor er det vigtigt, at trainee -spillere opretter sunde rutiner, hvor de kun gør det muligt for sig at spille spil, når de har Athletic Bilbao Trøje afsluttet det nødvendige arbejde. Det kan være, at praktikanter såvel som deres forældre opretter en kontrakt, hvor spil er forbudt såvel som kun brugt som belønning, når praktikanten har undersøgt i en bestemt periode eller afsluttet et bestemt stykke arbejde.

Ikke: mister søvn over det

Mange unge vælger at fortsætte med at spille videospil sent på natten, med undersøgelser, der viser, at 24% af unge spiller efter kl. 21. Gaming sent på natten er blevet forbundet med højere niveauer af søvnighed om dagen samt et løft i den tid, der tager efterårss søvn, især hvis spil er voldelige. Dette er Flamengo Trøje problematisk, da søvnmangel kan forårsage en lang række problemer, således at det kan forårsage et fald i hukommelsen såvel som koncentrationsniveauer, ud over at udløse et øget fokus på ugunstige aspekter.

Gør: Indstil en tidsbegrænsning

Studerendes krav om at håndtere deres tid for at sikre, at de ikke koster hele deres tidsspil. En metode, hvor praktikanter kan håndtere deres tid med succes, er ved at oprette en tidsplan, hvor de rutineres i, hvad de gerne vil opnå i den kommende uge. Når man opsætter dette, kræver praktikanter imidlertid at huske, at det er sandsynligt, at de vil undervurdere den tid, der er nødvendig for at totale opgaver; Derfor skal de prøve såvel som at huske nøjagtigt, hvor lang tid lignende opgaver tog for at gøre deres skøn meget mere nøjagtige.

Må ikke: Brug så godt meget tid alene i dit rumspil

Studerendes krav om at sikre, at spil ikke isolerer dem såvel som at have en ugunstig effekt på deres sociale færdigheder eller den høje kvalitet af deres forbindelser med deres jævnaldrende såvel som forældre. Praktikanter krav om at huske, at sociale interaktioner såvel som at have venner såvel som husholdninger omkring dem er afgørende, da de kan tilbyde vigtig støtte, støtte såvel som kammeratskab i tider med behov.

Det kan være, at forældre ikke må gøre det muligt for deres børn at spille i deres rum såvel som i stedet holde spil i et fælles rum, hvor de kan meget bedre screen -spilrutiner samt motivere husstanden til at interagere såvel som at spille sammen.

Gør: Få træning

Det er vigtigt, at praktikanter ikke bringer spil til træningsomkostningerne, da forskningsundersøgelsen har vist øvelse for at give en lang række fordele. NHS antyder, at det at være aktiv er en fantastisk metode til at forbedre dit velbefindende, med undersøgelser, der opdager, at øvelse ligeledes kan forbedre dit humør samt forbedre din selvtillid. Rutinemæssig træning kan ligeledes hjælpe praktikanter akademisk, således at forskningsundersøgelser opdagede koncentrationsniveauer for at være 21% højere, Sevilla FC Trøje når enkeltpersoner afsluttede en 45 minutters træning ved frokosttid.

Endelig tanke

Det er vigtigt, at praktikanter har metoder til at holde på toppen af ​​deres spilrutiner samt sørge for, at de stadig tildeler den nødvendige tid til deres akademiske studier, socialt samvær og fysisk aktivitet. Ligesom en masse ting udføres spil sandsynligvis finest i moderation. For meget flere ideer såvel som ressourcer, skal du inspicere vores guide til elektronikadministration for studerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.