NFL autoriserer Raiders flytter til Las Vegas

National Football League har godkendt flytningen af Oakland Raiders til Las Vegas. Holdet forventes at begynde at spille på et nyt Domed Stadium, der skal udvikles i nærheden af Las Vegas Strip. Flytningen blev sendt 31-1 af NFL-ejere, hvor Miami Dolphins er imod.

Raiders forventes at spille 2017 samt 2018-sæsoner i Oakland, hvor det har leasing fra år til år på Oakland Coliseum. Det er dog ikke klart, hvor holdet kan spille i 2019. De nye 1,7 milliarder dollars Las Vegas Stadium, som har fået 750 millioner dollars i opbakning fra Nevada Angiv lovgiver, forventes ikke at være i alt før 2020.

”Min far sagde altid,” Raiders storhed er i sin fremtid, ”såvel som chancen for at udvikle et stadion i verdensklasse i verdens underholdningsfinansiering er et betydeligt skridt i retning af at opnå denne storhed,” Raiders-ejer Mark Sagde Davis. ”Jeg vil gerne sige takket være kommissær Roger Goodell, National Football League såvel som mine 31 partnere. Jeg vil ligeledes gerne sige takket være guvernør Brian Sandoval og Nevada -lovgiveren for deres engagement. Endelig vil jeg gerne takke Sheldon Adelson for hans vision såvel som lederskab, uden hvilket dette job aldrig ville have endt med at blive en realitet.

”Raiders blev født i Oakland såvel som Oakland vil altid være en del af vores DNA. Vi forstår, at nogle fans vil være utilfredse såvel som endda vrede, men vi håber, at de ikke dirigerer den forværring mod spillerne, trænere såvel som personale. Vi planlægger at spille på Colosseum i 2017 samt 2018, samt håber at blive Polens fodboldlandshold Trøje der som Oakland Raiders op, indtil det nye stadion åbner. Vi vil Ecuadors fodboldlandshold Trøje ikke have andet end at bringe et mesterskab tilbage til Bay -området. ”

Raiders spillede i Oakland fra 1960–1981, før Kashima Antlers Trøje de flyttede til Los Angeles. Holdet spillede i Los Angeles indtil 1995 såvel som derefter flyttede tilbage til Oakland. Oakland-embedsmænd forsøgte en indsats i sidste øjeblik på at foreslå en ny stadionaftale, men tilbuddet blev afvist af NFL-ejere.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.