Rays Ballpark Financial Plan in Works in Tampa Bay

Finansielle planer for et nyt baseballstadion i Tampa Bay for at være vært for strålerne i halvdelen af ​​hver store liga baseball -sæson er taget et kig på byen Tampa, borgmester Jane Castor fortalte Tampa Bay Times i sidste uge.

Rays ‘lejekontrakt på Tropicana Field i Skt. Petersborg udløber efter 2027 -sæsonen, og holdet har forsøgt at finde et nyt stadion i flere sæsoner nu. Dens “søsterby” -plan som foreslået er at spille spil i Tampa Bay tidligere i sæsonen, hvor vejret vil være mildere, før han flytter til Montreal for at afslutte sæsonen, efter at den canadiske forårstø er afsluttet. En salgsfremmende kampagne, der blev planlagt af holdet, var planlagt til at starte under MLB -slutspil, men blev senere indgivet.

Hillsborough County og Tampa Sports Authority ville finansiere en 27.000-kapacitet ballpark til at være vært for forårstræning og halvdelen af ​​den ordinære sæson, hvor holdet spiller den anden halvdel på en ny Montreal Ballpark. Strålerne har sagt, at de Ecuadors fodboldlandshold Trøje ville betale halvdelen af ​​de anslåede omkostninger på $ 700 millioner i Florida. Eventuelle planer med split-sæson skulle stadig godkendes af Major League Baseball.

”Intet er væk fra bordet med undtagelse af borgerens fodrømmer for stadionet,” Valencia Trøje sagde Castor til The Times. ”Alt er stadig muligt som en finansieringsmekanisme. … Manchester United Trøje Jeg kan forestille mig meget mere end et forslag, der blev præsenteret for strålerne. ”
Hvad angår Montreal Stadium, ville Quebec være klar til at subsidiere sin konstruktion, hvis det viser sig at generere tilstrækkelige skattemæssige overskud for provinsen, sagde Premier François Legault i marts. Montreal har været uden et baseballhold i betragtning af, at Expos tilbage til Washington efter sæsonen 2004.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.