AC Milano samt FC Internazionale Milano afslører to nye stadionideer

AC Milano samt FC Internazionale Milano har afsløret to nye koncepter, udviklet af befolket såvel som Urawa Red Diamonds Trøje Manica/Sportium, til reconversionen af ​​den nuværende Giuseppe Meazza Stadium og udviklingen af ​​en sport samt hjemmeunderholdningsdistrikt i San Siro -området.

AC Milano såvel som FC Internazionale Milano (Inter Milan) har forelagt Milanos kommune en forberedende fil til gennemførlighedsjob Siro -område.

De to nye forslag er resultatet af en konstruktiv dialog med kommunen såvel som er blevet fastlagt i henhold til de 16 betingelser, der tilbydes af kommunen såvel som byrådet i november 2019.

De nye ideer, der er udviklet af befolkede såvel som Manica/Sportium -tilbud til tilbageholdelse af en del af den nuværende Giuseppe Meazza Stadium inden for et nyt detailhandel såvel som sportsdistrikt, der kan bruges 365 dage om året, inklusive ca. 106.000 kvadratmeter ECO -Ventligt område (næsten det dobbelte af de nuværende 56.000 kvadratmeter miljøvenlige område på det nuværende sted).

De nye ideer, der er udviklet af befolkede såvel som Manica/Sportium -tilbud til tilbageholdelse af en del af den nuværende Giuseppe Meazza Stadium inden for et nyt detailhandel Frankrigs fodboldlandshold Trøje såvel som sportsdistrikt, der kan bruges 365 dage om året, inklusive ca. 106.000 kvadratmeter ECO -Jørlig plads

Det vil være et knudepunkt, der er viet detailhandel, sport, kulturel såvel som fritidsaktiviteter både udendørs såvel som indendørs, herunder en løbende bane, en cykelsti, et eksternt fitnesscenter, en skateboardpark, også en fem-a-side-bane Som sportsmuseum: Mange af sportstjenesterne vil blive tilbudt helt fri for gebyr til Milanese såvel som borgere i de omkringliggende områder.

Begge ideer ville give et genialt distrikt, der er afsat til den næste generation, banebrydende for sin lave miljøeffekt såvel som høj bæredygtighed, hvilket producerer et nyt tilfredsstillende sted for sociale såvel som rekreative aktiviteter i nabolaget.

AC Milano såvel som FC Internazionale Milano Tottenham Hotspur Trøje mener, at det er vigtigt, især på grund af det nuværende øjeblik, at påbegynde et job, der repræsenterer meget mere end en milliard euro af personlige investeringer, som vil producere utallige nye opgaver samt tjene som hjørnesten for Den fremtidige fremskridt i byen Milano såvel som italiensk fodbold.

Fremskridt vil være et knudepunkt, der er afsat til detailhandel, sport, kulturel såvel som fritidsaktiviteter, udendørs såvel som indendørs, inklusive en løbende bane, en cykelsti, et udvendigt fitnesscenter, en skateboardpark, en fem-a-side-bane som godt som sportsmuseum

Kilde og billeder, høflighed: acmilan.com

#Acmilan #intermilan #football #footballclubs #seriea #sportsbiz #sportsindustry #stadia #stadium

ALSD Worldwide-Europas førende begivenhed for Premium Seat & Sports Hospitality Industry-der finder sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober, 12-13, vil analysere nøjagtigt, hvordan man øger indkomsten med nye builds, renoveringer, serviceudvidelser såvel som det seneste Teknologi såvel som nøjagtigt hvordan man inddriver mistet indkomstpublicering Covid-19.

Den næste udgave af ALSD International-arrangeret af ALSD såvel som sportsstedforretning-fungerer en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de seneste produkter, tjenester og løsninger, ture fra Anfield, Goodison Park samt M&S ​​Bank Arena såvel som forskellige netværksbegivenheder, hvilket sikrer optimerede chancer for viden-del, netværk såvel som forretning.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren

#ALSD – Fører premium sædeindustrien i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.