Bud Light bliver officiel øl af Overwatch League

The Overwatch League har udnævnt AB InBev Esports League’s officielle ølpartner. Som en del af aftalen vil Bud Light fungere som ligaens officielle ølpartner såvel som vil aktivere på fan watch -fejringer over hele verden, eksklusive Kina.

Partnerskabet var en del af ligaens embedsmand, der introducerede på sine holds markeder i weekenden den 27. -28. April, som omfattede en online -begivenhed i Allen, Texas, der fungerede som en huskamp for Dallas -brændstoffet. Fra 2020 begynder ligaens 20 hold at spille inden for deres husmarkeder. Spil er i øjeblikket iscenesat på Blizzard Arena i Burbank, Californien.

ABI såvel som Bud Light vil ligeledes aktivere deres sponsorering på Overwatch League’s Grand Sao Paulo FC Trøje Finals 2019, hvoraf det sted såvel som datoen forventes at blive afsløret snart.

”Samarbejde med et brand som Bud Light såvel som AB InBev -husholdningen af ​​mærker gør det muligt for os at fortsætte med at nå fans på nye såvel som interessante måder,” sagde Brandon Snow, Chief Revenue Policeman of Activision Blizzard Esports Leagues. ”Vi er meget glade for at arbejde med en virksomhed, der Marokkos fodboldlandshold Trøje opdager værdi ved at bringe fans sammen for at fejre det ekstremt fineste inden for konkurrencedygtig underholdning.”

”Vores forretning har en lang historie med at tilpasse os med fantastiske sportspartnere såvel som Overwatch League passer bestemt til den regning,” sagde João Chueiri, senior vicepræsident for forbrugerforbindelser, der reklamerer i AB InBev. ”Bud Camerouns fodboldlandshold Trøje Light var en af ​​de tidlige adoptører af eSports med vores Bud Light Esports All-Stars-program år tilbage såvel som vi er glade for at udvide vores fodaftryk med Premier Esports-bolig- eller erhvervsejendom i Overwatch League. Dette partnerskab giver os en chance for at engagere os i en ny sektion af juridisk-drik-aldersfans samt opstille vores mærker med en af ​​de mest interessante eSports-egenskaber, der er tilgængelige lige nu. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.