Will Waller ved navn CEO for National Wheelchair Basketball Association

Will Waller er blevet udnævnt til administrerende direktør for National Wheelchair Basketball Association, effektiv straks. Waller, der har fungeret i organisationens bestyrelse siden 2016, har trukket sin bestyrelsesindstilling tilbage for at tage det øverste sted.

Waller er den tidligere vicepræsident for HR -forretningstransformation til Goodyear -dækket såvel som gummifirma. Han har været medlem af NWBA i 25 år såvel som er en fem-gangs paralympisk såvel som verdensmestermedalje.

”Will bringer til denne funktion en unik kombination af forretningsskarphed såvel som NWBA -oplevelse som atlet i flere afdelinger, i Team USA såvel som i bestyrelsen,” sagde Sarah Brasiliens fodboldlandshold Trøje Castle, præsident for NWBA Board of Director. ”Han har ligeledes bevist erfaring med at køre modifikation, der forbedrer forretningsresultater, herunder i løbet af de sidste seks måneder, at den administrerende direktørfunktion var ledig. Vi mener, at han er unikt kvalificeret til at støtte bestyrelsen i at fremskynde udviklingen mod vores strategiske plan. ”

Waller vil lede organisationens personale såvel som den daglige forretning i NWBA, mens den lægger vægt på styrkelse af nøgleforbindelser samt øget indtægter med sponsorering såvel som fundraising. ”NWBA har spillet en central funktion i alle elementer i min personlige rejse, der låser op for mit lederskabspotentiale,” sagde Waller. ”Jeg tænker på det et privilegium at bringe traditionen og visionen, som vores grundlægger, Dr. Timothy J. Nugent, først etableret i 1948. Dette LOSC Lille Trøje mål forbliver passende i dag. Vores sport, atleter såvel som brand har betydelige potentielle at producere værdi både for NWBA såvel som til stede såvel som fremtidige partnere. Jeg planlægger at arbejde utrætteligt med såvel som for vores medlemmer at forbedre NWBA for at sikre, at vi kan nå flere atleter, der kan drage fordel af at spille denne bemærkelsesværdige sport. ”

NWBA har 3.000 medlemmer i 43 stater, Puerto Rico såvel som Canada såvel som består af mere end 200 kørestolsbasketballhold på tværs Tottenham Hotspur Trøje af 22 konferencer.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.