Cleveland Cavaliers såvel som Aramark introducerer mobilbestilling på Q

Cleveland Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena har i dag endt med at være det allerførste NBA-team såvel som Arena til at tilbyde nye sædeforsendelsestjeneste ved hjælp af Apple Company Snak.

Cavaliers såvel som Aramark – fødevarer såvel som drikkevareleverandør til Quicken Loans Arena (Q) – har i dag afsløret, at fans i udpegede sektioner under Cavs såvel som Cleveland Monsters (AHL) -spil er i stand til at bruge Apple Company Chat til Placeringsordrer, der bruger deres iPhone’s beskeder -app til at have menuprodukterne leveret direkte til deres sæder.

Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena er det allerførste NBA -team såvel som Arena til at pilotere tjenesten.

Apple Company Chat gør det muligt for fans at bruge hastigheden, enkelheden såvel som fordelen ved tekstbeskeder at købe såvel som at betale for menuprodukter uden at downloade en speciel app. Testningen af denne service på Q er det seneste eksempel på Aramarks forpligtelse til at bestemme nye såvel som geniale metoder til at udnytte nutidig innovation til at forestille sig forskellige elementer i fødevarer i Arena såvel som drikkevarer. Tjenesten tilbydes for resten af Cavs såvel som Monsters 2018-19 House Schedle.

Med enkelheden i en tekstbesked, kan Cavs såvel som monstre -fans, der sidder i den nedre skål på arenaen, være i stand til at købe valg af drikkevarer (øl såvel som vand) fra komforten i deres sæder ved hjælp af deres iPhone. Pilotprogrammet kører med slutningen af hvert holds sæson.

Bestilling er enkel*:

Åbn iPhone -videokamera -appen

Scan QR -koden på sædet tilbage

Følg anvisningerne på meddelelseskærmen til placering til placeringsordre

Komplet aftale med Apple Pay

Nyd spillet, mens køb leveres til sædeplacering

*For at bruge tjenesten kræves iOS 11.3 eller højere samt en Apple Pay -konto.

Aramark var den allerførste sportskoncessionær til Paris Saint-Germain Trøje at pilotere denne moderne mobilbestillingstjeneste ved hjælp af Apple Company -chat, da den eksperimenterede med innovationen i baseball -sæsonen 2018.

Cleveland Cavaliers såvel som Quicken Loans Arena har endt med at være det allerførste NBA-team såvel som Arena til at tilbyde nye sædets forsendelsestjeneste ved hjælp af Apple Company Chat

Nic Barlage, Cavs såvel som Quicken Loans Arena President for Company Operations, sagde:

Krydset mellem teknologi, service såvel som fordele inspirerer os fortsat, såvel som vi er glade for at samarbejde med vores partnere Inter Milan Trøje på Aramark om denne geniale metode til bestilling. At opdage en metode til at tilbyde en forbedret spiloplevelse med meget enklere såvel som hurtigere bestillingsevne for vores fans tilføjer en mere praktisk funktion på Q, at vi er glade for at pilotere resten af Cavs såvel som Monsters -sæsonen.

Kevin Kearney, distriktschef, Aramarks sport og hjemmeunderholdningsafdeling, sagde:

Vi er glade for at pilotere denne nye tjeneste, der leverer på Quicken Loans Arena. Med meget flere mennesker, der bruger Portugals fodboldlandshold Trøje deres mobile gadgets til daglige transaktioner, søger vi konstant efter geniale metoder til at integrere digital innovation i fødevarer såvel som drikkevarer. Integrationen af Apple Company-chat med bestillingsprocessen er ikke kun fanvenlig såvel som hurtigt tilgængelig, det afspejler fansens ændrede forventninger såvel som adfærd såvel som vi ser frem til Cavs såvel som Monsters-fans, der giver det et forsøg.

Aramark er en levering af sponsorpartner for ALSD International, Europas førende seminar såvel som udstilling for premiumsædet såvel som gæstfrihedssektor, vedrørende Dublins Croke Park Stadium i oktober, 28-29.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for sektoren for premium sæde og gæstfrihed

#Sportsvenuebusiness – den førende platform for branche -nyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.