Sådan håndteres fejl som denne pro

at give slip på fejl i konkurrence

Hver atlet laver fejl … det er en del af sport.

Tænk på, hvor mange gange du har set en elite figurskøjteløb over deres egen skøjte, under-rotat på et let spring eller glemme deres program?

Eller en veteran baseballspiller bliver fanget med at tage en fastball lige over pladen med baserne indlæst, blive plukket ud ved første base eller glemme, hvor mange outs der var midt i en inning?

Eller en NBA -spiller, der kaster en bold på tribunen på et let pas, går glip af en dunk eller træder ud af grænserne ved et uheld?

Hver baseballspiller har begået en fejl … hver basketballspiller har vendt bolden om.

Du er ikke alene om at begå fejl … og bare fordi du begår en fejl, betyder det ikke, at du ikke kan få succes i en anden del af dit spil.

Tag følgende eksempler som bevis …

James Harden fra Houston Rockets har revet NBA op i scoringen, i gennemsnit 36,2 point pr. Kamp … gennemsnit 5,5 FC Tokyo Trøje omsætninger pr. Kamp.

Catcher Yadier Molina, der har tjent ni MLB Gold Glove Awards … har også tilladt 82 bestået bolde i sin karriere.

Nashville Predator-målmand Pekka Rinne vandt Vezina Trophy 2017-18 for bedste goaltender i NHL, men opgav også 17 mål i en fire-spilspænd i januar 2019.

Det, der adskiller topatleter fra resten af pakken, er, at topatleter ikke tillader fejl at tage dem ud af spillet mentalt.

Top atleter er i stand til hurtigt at rebound, når de konkurrerer.

Top atleter genoplever ikke deres fejl igen og igen.

Top atleter berøres ikke mundtligt.

Top atleter fokuserer ikke på, hvad der er gjort, men hvad de kan gøre nu.

Lad os henvise tilbage til James Harden fra Houston Rockets og hans syn på at lave fejl.

I et spil, hvor Rockets næsten gav væk et spil til Toronto Raptors, var Rockets i stand til at overvinde nogle fejl og trække en smal 121-119-sejr.

Houston tilladte Raptors tilbage i spillet efter at have haft en 11 -punkts føring med 1:14 tilbage i spillet.

Efter spillet talte Harden om holdets evne til at overvinde fejl og få sejren.

Harden: ”Alle vil begå fejl, men din energi og din indsats udgør disse fejl. I aften er jeg sikker på, at vi begik en masse fejl, men den måde, vi roterede og boksede ud og bevogtede basketballen, kompenserede for mange af dem. ”

Det er sandt … Hver atlet begår fejl.

Jo før du kan acceptere denne kendsgerning, kan du lære at fokusere igen efter en fejltagelse i stedet for at dvæle ved fejlen.

Den mentale dygtighed ved fokusering giver dig mulighed for at koncentrere dig, rebound hurtigere og bidrage til det næste skuespil.

At give slip på fejl under konkurrence:

Udvikle en fokuserende signal.

En fokusering af signal er noget, der bevæger din opmærksomhed væk fra fejlen og hjælper dig med at fokusere på at udføre dit bedste i øjeblikket.

En fokusering af signal kan være så enkel som en sætning, såsom “Det er i fortiden” eller fastgørelse af dit udstyr.

Prøv dette til fokusering: -ladt det go.-fokus på det næste spil.-Nej er det perfekte. Gå videre. Tiltrækkende det næste skuespil betyder noget.

Med en fokuseringserklæring på plads vil du være mere parat til at flytte forbi fejl i konkurrence.

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Hvis du er en topudøver under øvelse, men Sanfrecce Hiroshima Trøje finder dig selv underpresterende i konkurrence, er den mest sandsynlige skyldige, der holder dig tilbage, dit mentale spil. Faktisk kæmper mange atleter med det samme problem….

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Mød os via Skype, telefon, FaceTime eller Goto -møde. Med dagens videoteknologi er Rangers FC Trøje vi i stand til at komme i kontakt med atleter og træner over hele kloden.

Mental sejhed coaching hjælper seriøse atleter som dig med at afsløre troen og holdningerne, der forhindrer dig i at optræde til dit potentiale. Du lærer mentale spilstrategier at udføre på dit højdepunkt oftere, overvinde præstationsplateauer og manglende konsistens

Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coachingstuderende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. Mange tak. ”~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

”Efter din session havde Mason et spil. Han havde det bedste spil indtil videre! Han trængte, skød, ingen mål, men to assists, men han var cool med det, fordi hans fokus var på at skyde og ikke scorede (endelig), forsvarede godt med sine hænder – endelig satte det hele sammen. Det var sjovt at se, og du kunne fortælle, at han følte sig rigtig god til det. ”~ Kelly, lacrosse mor

“PeakSports.com -webstedet er så spændende. Jeg undersøgte dem alle og uden tvivlnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.