Joint venture produceret for at fremme ren sport

Saitama City, Japan-Worldwide Skating Union (ISU) såvel som Japan Anti-Doping Company (JADA) samarbejdede for at give “Pure As Ice” såvel som “Play True 2020 ”kampagner under ISU World Figur Skating Championships i Saitama City.

Atleter blev interviewet Schalke 04 Trøje såvel som sportsværdibaserede Wales fodboldlandshold Trøje videoer blev vist på stedet for at nå tilskuere med en ren sportsbesked.

Atleter komponerede ligeledes reality -meddelelser til “Rengør den sande sport” på en plakat med titlen “Be True for Yourself”, “Sport lærer dig at stå op, selv når du falder,” såvel som “Skate Clean!” Disse meddelelser vises under Tokyo2020-spil som en TSG 1899 Hoffenheim Trøje del af “i-play True Torch Relay” Tokyo2020 Tradition Project.

Jada “Play True 2020” er en del af Sport for Tomorrow (SFT) job ledet af den japanske regering i 2020 Tokyo Olympic såvel som paralympiske spil for at fremme en række aktiviteter for at beskytte sportens integritet såvel som at fremme værdierne af sport.

State Farm udvider League of Legends-sponsorering med 2021

Specificer Farm vil forlænge sin sponsorering af League of Legends eSports med 2021, herunder støtte til LCS, tre verdensomspændende begivenheder (verdensmesterskab, midt-sæsoninvitation såvel som all- Star -begivenhed) såvel som LOL College Championship.

State Farm var et af de allerførste ikke-endemiske mærker, der accepterede League of Legends i Nordamerika, da den begyndte sin støtte i 2018. Udvidelsen vil omfatte verdensmesterskabet i 2021, som vil blive iscenesat i Nordamerika.

”Vi er glade for at afsløre, at Specificer Farm forlænger deres sponsorering med League of Legends eSports såvel som LCS, der bekræfter den uovertrufne værdi såvel som chancer for, at vores sport leverer til AC Milan Trøje mærker,” sagde Naz Aletaha, leder af eSports -partnerskaber i Riot Games, udgivere af League of Legends. ”State Farm har en rig historie med at sponsorere et par Leicester City Trøje af de største sportsgrene såvel som atleter i verden såvel som vi var begejstrede for at være deres Mexicos fodboldlandshold Trøje første sponsorering i Esports i begyndelsen af vores sæson 2018. Dette sponsorat er blevet forlænget tidligere end forventet, da vi både er glade for at udvide såvel som at udvikle os på vores masser af fan-centriske aktiviteter med 2021 League of Legends verdensmesterskabet, der tager placering i Nordamerika. ”

Blandt højdepunkterne i sponsorforlængelsen er Specificer Farm Analyst Desk til LCS-udsendelser såvel som alle engelsksprogede verdensomspændende udsendelser af verdensomspændende begivenheder samt League of Legends College Championship. Specificer Farm vil ligeledes få digitale “cheerboard” -printere på nogen måde LCS House såvel som væk begivenheder, inklusive den seneste LCS Spring Finals i St. Louis. Forsikringsdækningsvirksomheden vil ligeledes forblive den, der leverer sponsor for League of Legends College Championship.

”Sidste år introducerede vi specificerer Farm som den første sponsor for League of Legends College Championship,” sagde Michael Sherman, programleder for Collegiate League of Legends Esports. ”Siden da er College League of Legends konkurrencedygtige felt vokset til meget mere end 350 skoler. Vi er glade for at have specificeret gård om bord, når vi fortsætter ned ad vores vej til at gøre League of Legends til en inkluderende, generation, college -sport. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Hvordan man erobrer perfektionisme hos atleter

nøjagtigt hvordan man erobrer perfektionisme i tennis

I “Sessioner med DOC” svarer Dr. Patrick Cohn din sportspsykologi såvel som mentale træningsproblemer omkring styring af perfektionisme hos atleter. Gå Montpellier HSC Trøje til PeakSports.com samt klik på at komme i kontakt med os for at indsende din Atletico Mineiro Trøje bekymring for Dr. Cohn til svar i hans mentale spil videokast eller podcast.

Her er den bekymring, Dr. Cohn svarer i denne uge om at overvinde perfektionisme hos atleter.

Leah AS Roma Trøje spørger:

”Med min atletik, træning såvel som mit talent har jeg meget høje forventninger så godt som jeg forventer at vinde ofte. I kampe, når jeg begår fejl, bliver jeg selv frustreret og mister fokus. Nu forventer jeg at gøre disse ting i kampe, hvilket gør ondt i min selvtillid. Er jeg en perfektionist, eller er jeg bare ugunstig med mig selv under kampe? ”

Se videoen nedenfor for at høre, hvad Dr. Cohn har at angive til Leah om at styre perfektionisme hos atleter. Undlad ikke at huske at tilmelde dig, at vores YouTube -kanal opdateres på alle vores nyeste videoer!

Abonner på PeakSports YouTube -kanalen nu for at få opdateringer om vores nye indhold!

Lær beviste mentale spilteknikker til at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din kapacitet i konkurrence?

Bringer du din fineste såvel som mange positive spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan man udfører med den øverste tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed såvel som at udføre med den øverste tillid til kampe, tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis samt finde kraftfulde såvel som velprøvede mentale spilteknikker, der har hjulpet ekspertatleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere

Hvad siger Mental Game -klienter?
”Vi er imponeret over nøjagtigt, hvor meget” Det positive atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille hendes fineste tennis under kampe. Hun kom faktisk til den fjerneste runde af en konkurrence (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne/arbejdsbogen. Vi skal gøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være din fineste eller værste besiddelse på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En teknik, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du kræver for at mestre for at øge din selvtillid såvel som ydeevne mellem point.

Klik lige her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Jeg har virkelig glad for at lytte til dine tennispsykologipodcasts på iTunes samt læse dine e-bøger. Jeg har allerede forbedret mig i mit mentale spil. Jeg spillede i en tenniskonkurrence den sidste weekend såvel som spillet med den mængde selvtillid, jeg burde have i mig selv. Hvis jeg mistede et punkt eller begik en stum fejl, forstod jeg nøjagtigt, hvordan man skulle tilbyde det såvel som flytning til det næste punkt. Jeg blev ikke frustreret. ”
~ Melanie Lewis, junior tennisspiller

Øg din selvtillid såvel som fokus med professionel mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at erobre dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller gennem Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for meget mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coaching -praktikanter?
”Maggie havde en så fantastisk weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare meget mere jordet såvel som fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring såvel som at blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også opdaget at motivere hendes procesmål såvel som ikke -resultater. Derfor spillede hun så godt som vandt sin allerførste dobbeltkamp og forstyrrede et seedet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Fubo Sportsbook Planer Betting Lounge på MetLife Stadium med Jets Partnership

Fubo Sportsbook har annonceret Ideel før 2021 NFL-sæsonen et flerårigt partnerskab med New York Jets, der vil omfatte en Fubo Sportsbook-lounge på MetLife Stadium for Jets Home Spil, der åbner denne sæson.

Partnerskabet forventes officielt at blive lanceret i fjerde kvartal 2021 underlagt alle gældende lovgivningsmæssige godkendelser og vil være Fubo Sportsbooks første sponsorering af et professionelt sportshold.

“Dette partnerskab med Fubo Sportsbook er et andet stort skridt for New York Jets i vores rejse for at prioritere engagement med vores fanbase, herunder forbedring af deres samlede stadionoplevelse Boca Juniors Trøje på spildagen,” sagde Jeff Fernandez, Jets vicepræsident for serviceudvikling og Canadas fodboldlandshold Trøje udvikling og Ventures. “Med Fubo Sportsbook vil Jets -fans blive behandlet med deres innovative mobile check -out og indsatsplatform, som vil blive bragt til live på den dynamiske nye Fubo Sportsbook Lounge.”

Loungen har omkring 7.000 kvadratmeter plads i alderen 21 år Uruguays fodboldlandshold Trøje og vil tilbyde Jets fans en casino-stil sportsbog med betting oddsintegration, incitamenter og særlige fordeltilbud. Fans vil være i stand til at nyde hvert spil fra omkring NFL og placere live mobile indsatser ved hjælp af Fubo Sportsbook -appen. Jets Mobile App -brugere vil modtage adgang til specielle anvendelser såvel som spildagincitamenter bundet til loungen.

”New York Jets er en førende sportsorganisation med en stærk base af entusiastiske og hengivne fans, og vi er overbevist om holdets fremtidige succes,” sagde Scott Butera, præsident for Fubo Gaming. ”Vi er i ekstase over at være deres partner i at bruge dette samfund til en virkelig speciel sportsvæddemål og glædeoplevelse.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Vermonter indtager 2. pladsen i 2018 Skyrunning World Series

lørdag den 13. oktober blev Vermonter Hillary Gerardi den første amerikaner, der blev podium i den samlede kategori i Migu Skyrunning World Series.

Gerardi, der oprindeligt kommer fra Saint Johnsbury og nu bor i Chamonix, Frankrig, indtog 16. plads i det sidste løb i dette års serie, The Limone Extreme Skyrace, en Argentinas fodboldlandshold Trøje 29k fodgange i Lombardiet, Italien, lørdag. Gerardi var en af 927 konkurrenter fra 37 lande, der konkurrerede. Løberne taklede 2.500 m højde på et teknisk kursus, der krævede klatring med ens hænder til tider.

Gerardi afsluttede også sæsonen som Champion in the Sky Extra -kategori og tjente 440 point i serie løb i løbet af 2018 -løbssæsonen.

Den øverste samlede placering i World Series er baseret på en løbers top to finish i sæsonen i Sky Classic og Sky Extra Category.

Gerardi tog andenpladsen for serien i den samlede kategori og afsluttede sæsonen med 390 point, kun fire point færre end verdensmesteren, Ragna -debats fra Holland. Kilian Jornet var den samlede mester for herreserien.

Skyrunning erhverver popularitet Ajax Trøje i USA. Det er forskelligt fra Ultra -løb, og det er meget mere teknisk end trail -løb. Typisk bruger konkurrenter dele af en racehastighed på at vandre op ad stejle sektioner af stier eller klatring, uopdykket, over 3. og 4. klasse terræn.

Den internationale Skyrunning Federation definerer Skyrunning som “bjergkørsel over 2.000 meter, hvor minimumshældningen er seks procent i løbet af den samlede afstand og bør omfatte sektioner på 30 procent.” Med andre ord, der kører på utroligt tekniske høje bjergstier. Som Gerardi satte det i september, “Det er ikke skyrunning, hvis du ikke behøver at bruge dine hænder.”

Gerardi tiltrådte World Series -kredsløbet i 2017 og har på kun et år fået opmærksomhed for en række sejre, inklusive Tromso Skyrace den 4. august (hvor hun tog 10. pladsen samlet) og Trofeo Kima, et vanskeligt 52k løb på tværs af snefelter, Moræner og udsatte kamre med faste reb i Valmasino, Italien. Gerardi vandt Kima på 7 timer, 37 minutter og 29 sekunder – bare et minut genert for kursusrekorden. I 2014 vandt en anden Vermonter, Huntingtons Kasie Enman, Kima Race og fortsatte med at binde for det andet i Skyrunning World Series Ultra -kategorien,

Den 13. september tog Gerardi bronzen til Team USA i de lodrette verdensmesterskaber i Kinlochlevin. Gerardi var en af 15 amerikanske løbere, der blev inviteret til at konkurrere om det første nogensinde komplette amerikanske skyrunning-hold.

Hun havde en stor sejr den samme weekend, der hjalp med at beskytte hendes titel i himlen ekstra kategori i et 32K -løb op på det tekniske og udsatte Glen Coe -skyline i vådt, regnfuldt vejr.

I køb for at vinde Skyrunning World Series direkte, ville Gerardi have været nødt til at tjene sjette plads eller bedre på Limone. Hun havde tidligere placeret ottende i løbet to gange.

Årets sejr på andenpladsen i den samlede kategori og førstepladser i himlen Ekstra kategori RB Leipzig Trøje præsenterer store trin i Gerardis løbskarriere. I 2017, som en rookie, sluttede hun på andenpladsen i Sky Classic -kategorien. Dette er den første sæson, hun har lavet podiet til de samlede ekstra divisioner og Sky -divisioner.

Se de fulde sæsonresultater for alle løbere på tværs af Skyrunning World Series, her.

Billedtekst: Den 22. juli 2018 tog Hillary Gerardi andenpladsen i Dolomyths Run Skyrace i Canazei, Italien. Her topper hun ud efter at have klatret næsten 1.000 fod pr. Mile for 10k. Foto af Mattia Rizzi.

Golf Podcast: Tag dit øvelsesspil til kurset

Dr. Patrick Cohn, golfpsykologiekspert og forfatter af “Golfer’s Mental Edge” CD -programmet, det mentale spil golf og den mentale kunst at sætte, underviser i amatør At udtrykke professionelle golfspillere, hvordan man forbedrer deres mentale golfspil.

I denne uges golfpsykologisession hjælper Mental Game of Golf Expert og forfatter af det mentale golfspil, Dr. Cohn, en golfspiller med at forbedre hans praksisrutine.

httpss: //media.libsyn.com/media/golfpsychology/golf_podcast132_practice_to_course.mp3

*Download podcasten Golf Psychology #132 (højreklik og “Gem som” til din computer)

Abonner på Golf Psychology -podcasten ved hjælp af iTunes

*Få en gratis golftillidrapport for at forbedre dine Preshot -rutiner.

*Lær meget mere om Dr. Cohns golfpsykologiprogrammer.

*Tjek golfspillerens mentale kant -cd og arbejdsbogprogram.

Lær gennemprøvede metoder at gøre med selvtillid!

Lider du af sårbar selvværd efter ubesvarede hits, leger med strenge eller høje forventninger, der undergraver selvtillid eller manglende evne til Yokohama F. Marinos Trøje at spille frit og sparket tilbage på banen?

Hvis du lider af manglende fokus, lav selvtillid eller andre mentale spilhindringer på banen, kan du ikke nå dit sande golfpotentiale …

Succesrige golfspillere har FC Utrecht Trøje lært, hvordan man gør med den største tillid til konkurrence, så vi har udviklet Golfer’s Mental Edge -arbejdsbog og CD -program for at hjælpe dig med at gøre dette!

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer de 8 øverste mentale træningssessioner, jeg foretager med mine personlige studerende for at hjælpe dem med at forbedre deres mentale spil og forbedre konsistensen på kurset.

Golfspillerens mentale kantprogram inkluderer 8 tillidsforstærkende cd’er, MP3-lydoptagelser og en 8-session golfspillers mentale kantbearbejdning.

Golfspillerens mentale kant: En 8-ugers plan for største tillid

Hvad siger studerende?
”Den mentale side er alt i golf – evnen til at se dit skud eller linje og er afhængig af, at du kan ramme det skud eller putt. Dr. Cohn har hjulpet mig med at være afhængig af mit spil og sætte slagtilfælde. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Excursion Winner

”Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere! Jeg kan ikke fortælle dig, hvor tydeligt jeg var i stand til at tænke i alle fire runder med turnéskole. Den grundlæggende spilplan, du gav mig, fokuserede mig virkelig. Mit selvtillidsniveau har aldrig været højere under en turnering. Uanset hvor meget pres der var, var jeg i stand til at kontrollere mine tanker og henrette. Tak Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Lær kraftfulde golftillidstrategier!

Gør du nogen “dyre” mentale spilfejl under din Preshot -rutine?

Tjek ud: 6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Download vores gratis golftillidrapport!

Her lærer du de øverste mentale spilmetoder, som din preshot -rutine har brug for, 6 måder din mentale rutine nedbryder, hvorfor ubeslutsomhed er din værste fjende inden for golf og mere!

6 ‘dyre’ fejl, golfspillere begår med deres Preshot -rutine

Hvad siger kunder?

”Dr. Cohn, mit golfspil er forbedret i betragtning af, at den allerførste gang jeg ankom på PeakSports.com! Du gav mig lige nok information til at forbedre dig med det samme! Derefter var det en ren ikke-brainer at blive en topsports-abonnent! Tak for at hjælpe mig med at forbedre mit spil og glæde – selv natten over! Du er ideel til! ”
~ Randall Tysklands fodboldlandshold Trøje Estes

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at slippe af med dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at gøre med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke meget mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Tennis Podcast: Tennis Juniors, der spiller forsigtigt

Effektivt spil i kampe

Velkommen til session nummer toogtres af Tennis Psychology Podcast.

Dr. Patrick Cohn hos Sports Psychology for Tennis, er et mentalt spil af tennisprofessionel såvel som hjælp til konkurrencespillere, tennistræner samt forældre forbedrer selvtillid, fokus samt ro, der bruger sportspsykologestrategier.

I denne uges tennispsykologisession lærer Dr. Cohn dig:
Sådan spiller du dit spil i kampe.

Mange tennisspillere vender tilbage til en spillestil, der ikke er så effektiv i kampe.

Lyt til dette mentale spil Tennis Podcast for at finde ud af, hvordan du spiller din mest effektive spilstil i kampe.

*Download Tennis Psychology Podcast #62 (højreklik samt “Gem som” til din computer)

Abonner på Tennis Psychology Podcast via iTunes

*Indsend dit mentale spil tennis bekymring til Dr. Cohn på Peak Performance Sports

*Download en gratis tennispsykologirapport for at forbedre din tankegang mellem point

Forbedre din mentale sejhed for tennis hurtigt med Dr. Cohns nye tennis tillids lydprogram!

Lær velprøvede mentale spilstrategier for at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din kapacitet i konkurrence?

Bringer du dit fineste såvel som mest positive spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan de skal optræde med ultimativ tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed såvel som at udføre med ultimativ selvtillid i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis samt finde magtfulde såvel som velprøvede mentale spilstrategier, der har hjulpet ekspertatleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere

Hvad siger Mental Game -klienter?
”Tak for al viden, værktøjer, materiale såvel som vejledning, du har givet mig Celta de Vigo Trøje gennem dette kursus. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til praktikanter i klubben, men bringer også denne vidunderlige uddannelse uden for atleter, der virkelig er engagerede, såvel som at sigte mod at nå deres toppræstation. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller flere af disse “dyre” uforcerede mentale Barcelona Trøje spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være din fineste eller værste besiddelse på banen.

Hvis du bruger dit sind effektivt mellem punkter.

En strategi, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du kræver for at mestre for at øge din selvtillid såvel som ydeevne mellem point.

Klik lige her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Vi er forbløffet over nøjagtigt, hvor meget” Det positive atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille hendes fineste tennis under kampe. Hun kom faktisk til den fjerneste runde af en konkurrence (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne såvel som arbejdsbog. Vi skal gøre alle 3 i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Øg din selvtillid Bayer 04 Leverkusen Trøje såvel som fokus med professionel mental spilcoaching!

Master mental spiltræner Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kom i kontakt med os for mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coaching -praktikanter?
”Jeg vil lade dig forstå, at din tennis tillids -cd’er har været yderst nyttige for mig. Jeg lytter til dem i bilen, såvel som programmet hjælper mig med at overvinde en levetid med konkurrencepræstationsangst. Sig tak til dig! ”
~ Wing Wu

Richmond Area To Host 2023-2024 USATF Cross Country Championships

2023 og 2024 USA Track & Field Cross Country Championships vil blive iscenesat i Pole Green Park i Hanover County, Virginia, som en del af Richmond Cross Country Festival. Arrangementet arrangeret af USA Track & Field Virginia vil indeholde meget mere end 700 atleter, der vil konkurrere årligt om nationale titler og internationale race -kvalifikationer.

De foreløbige datoer er 4. februar 2023 og 3. februar 2024. Løbere ved 2023 -begivenheden konkurrerer om et sted på U.S. -holdet om 2023 Pan American Games, mens det amerikanske hold til verdensmesterskabet vælges i 2024.

Richmond Region Tourism, USATF Virginia Association, Collegiate Running Association og Hanover County arbejdede også for at tiltrække begivenheden.

”Vi er hædret og begejstrede for at byde USA’s baner og feltrejse i landet til landet velkommen til regionen,” sagde Jerrine Lee, vicepræsident for Sports i Richmond Region Tourism. ”Dette vil være en dynamisk og historisk begivenhed for vores samfund, da landets bedste langrendsatleter løber gennem den 232 mål store polgrønne Park.”

Hvert af løbene vil indeholde seks nationale mesterskabsbegivenheder, herunder: U20 Women’s 6K mesterskabsløb (under 20 år), U20 Men’s 8K Championship Race (under 20 år), Senior Women’s CF Monterrey Trøje Inter Milan Trøje 10K Championship Race (åbne løbere 20- 39 år), Senior Men’s 10K Championship Race (Open Runners 20-39 år), Master’s Women’s 8K Championship Race (løbere 40+ år) og Master’s herres 8K Championship Race (Runners 40+ år).

Andre begivenheder, der vil blive knyttet til mesterskabet, er de amerikanske væbnede styrker nationale mesterskaber og en borgerrace, der vil være åben for offentligheden.

”Vi er enormt ekstatiske over for at være værtsstedet for USA Track & Field Cross Country National Championships i 2023 og 2024,” John A. Budesky, Hanover County -administrator. ”Pole Green Park vil være det ideelle sted for disse begivenheder, og alle vores gæster vil opdage, at Hanover County er et vidunderligt imødekommende sted med vores masser af spisning, nydelse og historiske attraktioner. Vi ser frem til at byde dem velkommen. ”

”Virginia Association of USATF er meget glad for at have fået tildelt U.S. Cross Country Championships for 2023 og 2024,” sagde Ray Funkhouser, USA Track & Field Virginia Association præsident. ”Dette vil bringe de allerbedste langrendsløbere i USA til Virginia, da de ser ud til at tjene en plads på holdet, der vil repræsentere De Forenede Stater i PAN AM og verdensmesterskabet. Dette er en fantastisk mulighed for jomfruer og især unge løbere til at komme ud og se det allerbedste i landet konkurrere på Santos Laguna Trøje et kursus, der er meget tilskuervenlig. Denne begivenhed vil være en ekstraordinær tid for masser af tjenester at blive involveret i denne nationale begivenhed og deltage i os og vores partnere. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Tennis podcast: “foldes” du under pres i tennis

Forbedring af tilliden til tennis

I denne uges Tennis Psychology -podcast, Mental Game of Tennis -ekspert, besvarer Dr. Patrick Cohn et spørgsmål fra en tennis bedstemor, der siger:

”Jeg har to børnebørn (10 år og 11 år), der potentielt er meget gode tennisspillere, men let” fold ”, når presset går op og mister deres beslutsomhed, mindre smidighed/bevægelse rundt på banen, manglende presserende osv. Gør du Har du bøger eller videoer, der bygger på den meget gode gratis publikation, du har leveret? ”

Dr. Cohn giver mentale spilideer til, hvordan man forbedrer tilliden til tennis.
Lyt til denne måneds tennispsykologipodcast for at lære at forbedre din præstation i tennis og andre mentale spilbarrierer, der begrænser din præstation.

Download en gratis tennispsykologirapport for at forbedre din tennis tankegang mellem punkterne.

Forbedre din mentale sejhed for tennis hurtigt med Dr. Cohns nye tennistillid lydprogram

Abonner på Tennis Psychology -podcasten på iTunes!

Lær beviste mentale spilmetoder Barcelona Trøje til at gøre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og en masse selvsikker spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man gør med største tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og gøre med den største selvværd i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at forbedre din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilmetoder, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Vi er overrasket over, hvor meget” Det selvsikre atlet ”-program har hjulpet min niese med at spille sin bedste tennis under kampe. Hun kom bogstaveligt talt til den fjerneste runde af en turnering (semifinale) efter at have afsluttet cd’erne/arbejdsbogen. Vi skal gøre alle fem i serien. ”
~ Jason Bourguignon, onkel

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En metode, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at forbedre din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Dr. Cohn, et af mine mål er at blive en verdensklasse-coach, der er et par trænere fra USA, der inspirerede mig til det mest John Wooden, Kid Shula og Pat Riley. Efter at have arbejdet med dig viser jeg nu også dit navn blandt de mest indflydelsesrige trænere inden for mit felt! ”
~ Franz

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at slippe af med dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller ved hjælp af Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for meget mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad Danmarks fodboldlandshold Trøje siger vores mentale coachingstuderende?
”Maggie havde en sådan god weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare meget mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er meget mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også lært at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første Kashiwa Reysol Trøje dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

USA Archery samarbejder med HotelPlanner for at tilbyde medlemmer Rabontered Rates

USA Archery har afsløret et partnerskab med HotelPlanner, hvilket gør Travel Innovation Platform såvel som hotelbookingsmotor til deres specielle på internethotellens reservationsudbyder.

USA Archery -medlemmer, konkurrenter såvel som fans vil have personaliseret gevinst adgang til til diskonteringsrate hotelbookinger til sanktionerede begivenheder. Dette partnerskab tilføjer til HotelPlanners voksende liste over Team USA -tilknyttede partnere, herunder USA Triathlon, USA Boxing, USA Bobsled/Skeleton, USA Judo, USA Pickleball samt U.S. -kunstskøjteløb.

Relaterede historier

Phil Andrews: Fremtiden for USA Hegnbegivenheder

John Farra udnævnte U.S. Biathlon Director of Sport Development

World Rugby, Worldwide Working Group on Women & Sport introducerer samarbejde

For en lille by, rugby som økonomisk udvikling

Ski jumping hold fra USA såvel som Norge producerer partnerskab

”Vi er Marokkos fodboldlandshold Trøje usædvanligt glade for at tilføje USA Archery -organisationen til vores portefølje af Team USA -tilknyttede partnere,” sagde Bruce Rosenberg, præsident for Hotelplanner. ”Når bueskytter rejser til træning eller konkurrence, ønsker vi, at de skal have en problemfri hotelbookingoplevelse samt et stressfrit hotelophold. Vi er i ekstase til at støtte USA -bueskytter såvel som deres fans i de kommende måneder såvel som år. ”

Beliggende i Colorado Springs, National Archery Association, forstod i dag som USA Archery, blev udviklet i 1879 for at fremme samt fremme bueskydningens sport.

Medlemskab er tilgængeligt for alle inkluderet i alle bueskydningsdiscipliner, herunder mål, felt såvel som 3-D. USA Archery sanktionerer meget mere end 200 begivenheder hvert år såvel som gennemfører indendørs, uden for såvel som collegiale nationale mesterskaber ud over det amerikanske bueskydeteam -kvalifikationsserie.

”Med begivenhedsinddragelse, der når rekordstor deltagelse, vil dette partnerskab verificere et vigtigt værktøj for bueskytter, når de planlægger deres rejse,” sagde Rod Menzer, administrerende direktør for USA Archery. “Hotelplanner bruger atleter enkle, strømlinede gevinst adgang til den allerbedste hotelpriser såvel som værdier under konkurrencer.”

Det specielle hotelplanner -link Costa Ricas fodboldlandshold Trøje på USA Archery’s websted vil tilbyde de allerbedste pladshastigheder, der er tilgængelige, VM i fodbold Trøje med en del af indtægterne fra alle reservationer, der understøtter USA Archerys programmer.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail