NCAA åbner foråret bud på lacrosse, tennis samt FCS-fodbold

NCAA har åbnet op til bud på ekstra forårsmesterskabsbegivenheder, der blev omplanlagt siden af de covid-19-pandemi, inklusive foreløbige runder til 2021 Football Championship Subdivision-slutspil .

Division I Football Oversight Committee vil afgøre så meget som 16 potentielle besiddelser såvel som derefter vælge otte første runde-greb fra de forudgående steder. Kvartfinalen såvel som semifinalholdssteder ville ligeledes blive valgt fra de forudgående Real Sociedad Trøje Newcastle United Trøje steder baseret på sammensætningen af beslaget.

Division I Football Championship Committee’s teknik til at vælge 16 potentielle besiddelser, før banen er valgt, såvel som spil afholdes den 24. april er, at det mindsker faren Manchester City Trøje for, at en institution kan vælges til at holde et spil, uden at sit hold deltager. Denne teknik leverer udvalgets alsidighed, når man vælger opholdssteder.

Finalen af FCS -mesterskabet vil være på Toyota Stadium i Frisco, Texas, den 16. maj.

De andre tilbudte sportsgrene er mænds såvel som kvinders lacrosse, ud over mænds såvel som kvinders tennis, i alle afdelinger. Budveje er åben på ncaa.org/bids såvel som destinationer har indtil 5. april for at indsende ansøgninger. Holds vil blive afsløret den 16. april. Info vedrørende baseball såvel som softball vil ligeledes offentliggøre i de kommende uger.

Der var planer om at tildele foreløbige runder til forudbestemte g.

Division I -mænds såvel som kvinders fodboldmesterskaber afholdes begge på et centraliseret sted i Cary, North Carolina, i foråret. University of North Carolina afholder Division I Field Hockey Championship.

Med den nylige citatcyklus til begivenheder med 2025–2026 afsluttet i oktober, vil denne budproces give byer, der muligvis har gået glip af begivenheder en anden chance, eller dem, der aldrig har citeret før muligheden for at se, hvad oplevelsen handler om. Den hurtige vending på budprocessen er at prøve såvel som at lindre ændringer af COVID-19-forhold i destinationer.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.