State Farm udvider League of Legends-sponsorering med 2021

Specificer Farm vil forlænge sin sponsorering af League of Legends eSports med 2021, herunder støtte til LCS, tre verdensomspændende begivenheder (verdensmesterskab, midt-sæsoninvitation såvel som all- Star -begivenhed) såvel som LOL College Championship.

State Farm var et af de allerførste ikke-endemiske mærker, der accepterede League of Legends i Nordamerika, da den begyndte sin støtte i 2018. Udvidelsen vil omfatte verdensmesterskabet i 2021, som vil blive iscenesat i Nordamerika.

”Vi er glade for at afsløre, at Specificer Farm forlænger deres sponsorering med League of Legends eSports såvel som LCS, der bekræfter den uovertrufne værdi såvel som chancer for, at vores sport leverer til AC Milan Trøje mærker,” sagde Naz Aletaha, leder af eSports -partnerskaber i Riot Games, udgivere af League of Legends. ”State Farm har en rig historie med at sponsorere et par Leicester City Trøje af de største sportsgrene såvel som atleter i verden såvel som vi var begejstrede for at være deres Mexicos fodboldlandshold Trøje første sponsorering i Esports i begyndelsen af vores sæson 2018. Dette sponsorat er blevet forlænget tidligere end forventet, da vi både er glade for at udvide såvel som at udvikle os på vores masser af fan-centriske aktiviteter med 2021 League of Legends verdensmesterskabet, der tager placering i Nordamerika. ”

Blandt højdepunkterne i sponsorforlængelsen er Specificer Farm Analyst Desk til LCS-udsendelser såvel som alle engelsksprogede verdensomspændende udsendelser af verdensomspændende begivenheder samt League of Legends College Championship. Specificer Farm vil ligeledes få digitale “cheerboard” -printere på nogen måde LCS House såvel som væk begivenheder, inklusive den seneste LCS Spring Finals i St. Louis. Forsikringsdækningsvirksomheden vil ligeledes forblive den, der leverer sponsor for League of Legends College Championship.

”Sidste år introducerede vi specificerer Farm som den første sponsor for League of Legends College Championship,” sagde Michael Sherman, programleder for Collegiate League of Legends Esports. ”Siden da er College League of Legends konkurrencedygtige felt vokset til meget mere end 350 skoler. Vi er glade for at have specificeret gård om bord, når vi fortsætter ned ad vores vej til at gøre League of Legends til en inkluderende, generation, college -sport. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.