Capital One Arena flytter til All-Digital Ticketing

Hjemmet til Washington Capitals og Washington Wizards vil fjerne papirbilletter og gå alt-digitale til sportsbegivenheder samt koncerter og andre underholdningsbegivenheder.

Ændringen træder i kraft den Costa Ricas fodboldlandshold Trøje 1. januar 2020 for alle ikke-sportslige begivenheder på Capital One Arena. For Capitals Corinthians Paulista Trøje and Wizards -fans vil billetterne være alle digitale for dem, der er sæsonbilletindehavere i starten af ​​slutspillet for begge ligaer, annoncerede Monumental Sports & Entertainment.

Sæsonbilletmedlemmer har adgang til et udvalg af tutorials inden starten af ​​sæsonen 2020–2021 for at fungere som en opdatering om, hvordan man får adgang til mobile billetter. Den eneste måde for fans af hovedstæder, troldmænd og WNBAs mystik at have en papirbillet til spil vil være at købe en på billetkontoret; Billetkøb af enkelt spil, der er foretaget online, er blevet leveret digitalt i de sidste tre sæsoner.

”Hos Monumental har vi haft en meget stærk mobil tilstedeværelse i de sidste fire år med det store flertal af vores fans, der i øjeblikket drager fordel af fordelene ved at bruge digitale billetter til indrejse i hovedstæder og Wizards -spil på Capital One Arena,” sagde Jim Van Stone, MS & E’s præsident for forretningsdrift og chef for kommerciel officer. ”Vi er fokuseret på at gøre hele vores billetproces så strømlinet som muligt, mens vi sikrer, at vores fans er fuldt uddannet og forberedt på, hvordan man bedst styrer deres billetter.”

Capital One Arena vil bruge Ticketmaster -tilstedeværelse til at håndtere den digitale billet til begivenheder.

”Mobil billettering på Capital One Arena vil give fans en mere praktisk oplevelse og styrke større sikkerhed for vores gæster,” sagde David Touhey, Kashiwa Reysol Trøje præsident for spillesteder hos MS&E. “Monumental fortsætter med at bane vejen ved at bruge ny teknologi til at levere en førsteklasses fanoplevelse.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.