Tennis Podcast: Genoprettillid efter at have tabt

øget tillid til tennis

I denne uges Tennis Psychology -podcast, Mental Game of Tennis Expert, svarer Dr. Patrick Cohn en bekymring fra en tennisinstruktør, der siger:

”Jeg har et problem med min 14 år datter. Hun mistede sin tillid efter at have mistet dårligt i en tennisturnering. Hun spillede lige en anden kamp, ​​og hun var oppe i det første sæt 5-3 end endte med at være 5-5, og hun var oppe i Tie Brake 6-2 og tabte 10-8 og i det andet sæt. Hun kæmpede ikke og mistede 6-2. Hvad kan jeg gøre for at give hende tilbage hendes selvtillid? ”

Dr. Cohn leverer mentale spiltips til nøjagtigt, hvordan man øger tilliden til tennis.
Lyt til denne måneds tennispsykologipodcast for at opdage nøjagtigt, hvordan du forbedrer din præstation i tennis og andre mentale spilbarrierer, der begrænser din præstation.

Download en gratis tennispsykologirapport for at forbedre din tennis tankegang mellem punkterne.

Forbedre din mentale sejhed til tennis hurtigt med Dr. Cohns nye tennis tillids lydprogram

Abonner på Tennis Psychology -podcasten på iTunes!

Lær velprøvede mentale spilstrategier for at udføre din fineste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) så meget som din evne i konkurrence?

Bringer du dit fineste og mest selvsikre spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har opdaget nøjagtigt, hvordan de skal optræde med ultimativ tillid til turneringer.

Hvis du er parat til at forbedre din mentale sejhed og udføre med ultimativ selvtillid i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at øge din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilstrategier, der har hjulpet ekspertatleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for konkurrencespillere

Hvad siger Mental Game -klienter?
”Tak for al den viden, værktøjer, materiale og vejledning, du har givet mig i hele dette kursus. Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til praktikanter i klubben, men bringer også denne vidunderlige uddannelse udenfor til atleter, der virkelig er engagerede, og sigter mod at nå deres toppræstation. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver Leeds United Trøje en eller flere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit fineste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En strategi, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du kræver for at mestre for at øge din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik lige her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Danielle Watford FC Trøje gjorde det virkelig godt med at kontrollere hendes følelser under kampene i dag. Vi var ekstremt stolte af hende for ikke at have vist hendes frustrationer under kampen; Jeg tror, ​​det var en stor præstation. Hun kiggede virkelig på at styre sine følelser, selv når hun dobbelt skyldte eller begik fejl. De ændringer, vi så US Sassuolo Trøje på Danielle’s opførsel på mindre end 24 timer, var fantastiske! Sig tak til dig for din vejledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforælder

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at overvinde dine mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Telefonopkald os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere info om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores mentale coaching -praktikanter?
”Maggie havde en så fantastisk weekend. Som altid, efter at hun arbejder med dig, virker hun bare mere jordet og fokuseret. Hun er mindre tilbøjelig til at se sig omkring og blive distraheret under sin kamp. Hun er mere fokuseret på et punkt ad gangen. Som forælder har jeg også opdaget at tilskynde til hendes procesmål og ikke resultater. Derfor spillede hun godt og vandt sin første dobbeltkamp og forstyrrede et podet hold i en virkelig virkelig tæt kamp! ”
~ Katherine Johnson Cannata, Maggies mor

Leave a Reply

Your email address will not be published.