Clay Walker til at lede National Physical Fitness Foundation

Clay Walker er blevet udnævnt til administrerende direktør for National Physical Fitness Foundation, den officielle nonprofit for præsidentens råd for sport, fysisk kondition samt ernæring.

Fonden Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje blev chartret af Kongressen i 2010 for at støtte såvel som forbedret målet med Rådet ved at generere investeringer i private sektoren såvel som partnerskaber for at hjælpe amerikanere online aktive, sunde liv. Blandt de job, Borussia Monchengladbach Trøje der ledes af stiftelsen, er Presidential Youth Physical Fitness -programmet, National Design for Physical Fitness Evaluation samt uddannelse i skoler, et program, der har nået meget mere end 20 millioner praktikanter over hele landet.

”Vi er glade for at byde Clay velkommen, da stiftelsens nye administrerende direktør såvel som er positive, at hans specielle ledelse såvel som serviceerfaring, integreret med hans velprøvede forståelse af sportsbranchen, vil hjælpe med at bringe interessante partnerskaber, indsats samt muligheder Til stiftelsens arbejde, ”sagde formand for National Physical Fitness US Sassuolo Trøje Foundation Board Jimmy Lynn. “Clay’s evne til at udvikle stærke beregnede planer såvel som hans entusiasme for sund livsstil vil hjælpe grundlæggende effekten endnu flere børn, institutioner såvel som kvarterer over hele landet.”

Walker fungerede tidligere som administrerende direktør for PrestoSports, en uafhængig collegiate atletik -software -applikationsudbyder. Før det førte han indsamlingsindsats som administrerende direktør for Bigteams -softwareapplikationsplatformen samt fungerede som vicepræsident for serviceudvikling hos USA Today Sports. Han tilbragte ligeledes 13 år som senior vicepræsident for NFL Players Association’s licens såvel som reklamedivision.

”Jeg er i ekstase over at deltage i fundamentet såvel som at hjælpe med at etablere offentlig-private partnerskaber, der udvider ungdomssportdeltagelsen, især i undervurderede samfund,” sagde Walker. ”At sikre, at ungdomssport fortsat forbliver en afgørende del af materialet i kvarterer i hele Amerika, er vigtig for vores mission.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.