Major League Pickleball annoncerer Team Growth

Major League Pickleball, en ekspert Pickleball League, der viser ekspert Pickleball -spillere i et særskilt holdformat, har afsløret en vækst for 12 hold for 2022 såvel som nye holdsejere, herunder iværksætter Gary Vaynerchuk. Otte hold Valencia Trøje deltog i Montpellier HSC Trøje ligaens allerførste sæson i 2021.

Ligaen har ligeledes verificeret, at 2022 MLP-udkastet vil tage placering på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York den 28. maj, en invitation-kun begivenhed, der vil blive live-streamed på MLP-kanaler inklusive MajorleaguePickleball.NET, MLP YouTube såvel som Facebook.

Relaterede historier

Super Bowl -mester Drew Brees investerer i pickleball

USA pickleball navne Chuck Menke som Chief Advertising Officer

City of Gulf Shores bryder jorden for nye pickleballbaner ved Gulf Shores Sportsplex

Major League Pickleball annoncerer teamudvidelse

Punta Gorda sikrer tre-årig tilbud med App Pickleball Tournament

Udkastet sætter holdene til MLPs allerførste 2022 -holdkonkurrence, der afholdes i Dreamland i Dripping Springs, Texas, 3. juni. Arrangementet vil fungere 48 af verdens fineste ekspert Pickleball -spillere – 24 kvinder såvel som 24 Guy – som vil kæmpe for at vinde konkurrencen, med finalen, der skal sendes på CBS Sports Network.

”MLP er det mest interessante brand i Pickleball, en sport, som jeg er ekstremt begejstret over at komme ind på et så vigtigt stadium af dens udvikling,” sagde Vaynerchuk. ”Jeg har set væksten af ​​sporten i de sidste par år, såvel som at vente på den bedste chance for at hoppe ind. Hvad MLP producerer er nøjagtigt, hvad jeg tror Pickleball har brug for – innovation, ligestilling, fremragende konkurrence også som et centralt fokus på det sociale kvarter, som denne sport skaber. ”

“MLP’s indvielsesholdskonkurrence i 2021 øgede baren for ekspert Pickleball, såvel som i 2022 vil vi fortsætte med at sætte nye standarder,” sagde MLP -kommissær Jenny Klitch. “I 2022 begynder vi MLPs andet år med nogle ekstremt interessante nyheder, herunder velkommen til nye holdsejere, der er glade for at udarbejde Belgiens fodboldlandshold Trøje samt støtte verdens fineste pro pickleball -spillere.”

2022 MLP Draft Expose vil blive iscenesat under appen New York City Open på Flushing Meadows 25-29 maj 2022. Udkastet bruger et “Snake” -format, hvilket sikrer, at hvert hold har en afbalanceret liste over to kvinder såvel som to mænd.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.