Buro Happold går sammen med Vanguardia såvel som crowd dynamics

Buro Happold styrker sine konsulentfunktioner med erhvervelsen af en af verdens førende akustik såvel som audiovisuelle konsulentfirmaer, Vanguardia Limited, samt dets datterselskabs publikum Dynamics International.

Efter at have arbejdet sammen om Yokohama F. Marinos Trøje anerkendte sportsgrene såvel som nydelsesprojekter i meget mere end to årtier, har Buro Happold såvel som Vanguardia leveret et par af de fineste spillesteder samt oplevelser over hele kloden, herunder Tottenham Hotspur Fodboldklub, O2 Arena , Qatar Education City Stadium, London Stadium såvel som Fisht Olympic Stadium.

Disse spillesteder har sat et benchmark i stadionstil såvel som teknik. Buro Happolds arv ved at tackle komplekse tekniske vanskeligheder i den byggede atmosfære sætter dem i de bedste indstillinger for at opmuntre og stil bemærkelsesværdige løsninger til deres klienter.

Fra krympende indtjening-øget af den covid-19-pandemi-til klimasituationen såvel som konkurrence fra andre sektorer for fritid, eller søger masser af organisationer i sportsgrene såvel som nydelsesindustrier Racing Club de Avellaneda Trøje højere kvarter eller storbyens integration, eller søger at Opdater aktiver for at optimere deres brugers oplevelse såvel som et industrielt afkast.

Sammen vil Buro Happold såvel som Vanguardia -teams arbejde for at løse disse problemer, som Stadium står overfor såvel som nydelse af placeringsejere såvel som operatører, mens de også forbedrer oplevelsen for fans.

James Bruce, administrerende direktør, Buro Happold sagde:

Det er en virkelig interessant tid for Buro Happold. Efter at have arbejdet sammen med Vanguardia såvel som crowd -dynamik over hele verden i meget mere end 20 år, er det et naturligt skridt til formelt at bringe dem ind i den bredere Buro Happold -portefølje. Vi forbedrer vores kollektive konsulentfunktioner såvel som at producere betydelige chancer for vores kunder.

O2 Arena, London. Billede: Growlmarg
Denne erhvervelse signaliserer en periode med hurtig acceleration for vores service såvel som markedet som helhed. Det øger vores bredde såvel som dybde af ekspertise, styrker vores klientekspertteam såvel som hjælper med at løse de komplekse vanskeligheder, der påvirker Stadia såvel som nydelsessteder.

Det producerer ligeledes en platform for den fortsatte vækst af Vanguardia-som specialiserer sig i akustik såvel som audiovisuel innovation på sport såvel som musiksteder-til nye såvel som interessante sektorer såvel som SC Braga Trøje markeder.

Jim Griffiths, direktør, Vanguardia, sagde:

Vi er alle ekstremt ekstatiske af de nye chancer, der nu findes med vores nye partnere, herunder den verdensomspændende rækkevidde, at det giver Vanguardia såvel som Crowd Dynamics International. Dette er en fantastisk chance for vores kunder såvel som medarbejdere, såvel som vi glæder os over chancen for at dele vores ekspertfærdigheder i hele Buro Happold.

Partnerskabet strækker sig ligeledes fra Buro Happolds integrerede ingeniørdesign, konsulentarbejde samt storskala visioning for sport samt nydelsessteder samt de samfund, de betjener. Erhvervelsen forbedrer især vores akustik såvel som støjteknisk specialisme såvel som miljømæssige rådgivningstjenester plus en bred vifte af elektroakustiske såvel som innovationstilbud. Det leverer ligeledes et fuldstændigt integreret mobilitetskonsulenttilbud, der omfatter inkluderende design, affald samt logistik samt publikum samt webtrafikkonsulentfunktioner.

Matthew Birchall, partner såvel som verdensomspændende sportsgrene såvel som nydelsesleder, Buro Happold, sagde:

Vi mener, at spillesteder skal give en rig, mindeværdig såvel som en bæredygtig oplevelse for deres besøgende såvel som det allerbedste mulige serviceturnering for deres interessenter. Sammen vil Buro Happold, Vanguardia såvel som crowd dynamics drive udviklingen af miljøer, der giver oplevelser til at producere de allerbedste industrielle såvel som miljøpræstationer.

Kilde og billeder, høflighed: Buro Happold

ALSD verdensomspændende forsyninger året rundt indsigt såvel som afgørende erfaringer omkring øget overskud med nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser, premium siddepladser, gæstfrihed, F&B, innovation samt genåbning, genopbygning og bedring. For meget mere information, klik på banneret nedenfor …

Den næste udgave af ALSD Worldwide afholdes af Liverpool Football Club 6-7 september samt vil fungere en konference på højt niveau, udstilling samt netværksbegivenheder, ud over tekniske ture i Anfield, Evertons Goodison Park samt M&S Bankarena på ACCL -campus.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren
#ALSD – Ledende markedet for premium sæde i de sidste 30 år
#sportsvenuebusiness – den førende platform for markedsnyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.