Shiffrin: The Mindset of a Olympic Champion

Hvad er tankegangen til en olympisk mester?

Hvad synes en mester, når man konkurrerer? Hvordan nærmer de sig træningssessioner? Hvad adskiller en olympisk mester fra en gennemsnitlig atlet? Som OL i 2014 afslutter, er mange af os ærefrygt for atleternes talent og rå fysiske egenskaber. Men for hver Olympian er der mange andre, der besidder talenter og fysisk statur, der ikke kommer til eliteniveauet i deres sport.

Mens talent er vigtigt, er der en ting, der er forskellen-makeren for olympiske mestre … det er deres “tankegang.” Et “tankesæt” er holdninger, selvtillid og fokus, som en atlet har udviklet, som former, hvordan han nærmer sig en situation. Kald det mental Wales fodboldlandshold Trøje sejhed … selvom frugterne af en atlets tankegang ses i konkurrence, dyrkes den i træningssessioner, praksis og hvordan en atlet reagerer på fejl. I det væsentlige følger en atlets tankegang dem overalt, hvor han eller hun går, og på sin side påvirker alt, hvad han eller hun gør.

Den amerikanske Mexicos fodboldlandshold Trøje teenager Mikaela Shiffrin, der er 18 år gammel, blev den yngste olympiske slalåmester, da hun vandt kvindernes begivenhed på Sochi Games 2014. Shiffrin blev også den første amerikaner, der vandt Slalom -begivenheden i 42 år. Shiffrin debuterede i verdensmesterskabet i 2011 og vandt sin første verdensmesterskabstitel i Slalom i 2013. Hvad kan vi lære om hendes tankegang, der kan hjælpe andre med at udføre?

Shiffrin er en meget dygtig skiløber, men har opnået succes i en tidlig alder på grund af hendes “tankegang” og hendes daglige tilgang til praksis og konkurrence. Shiffrins tankegang er, at succes foretages gennem en række daglige små trin og altid lærer af fejl, ”Du kan skabe dit eget mirakel. Men du gør det ved aldrig at kigge forbi alle de små trin undervejs. ”

Shiffrin havde en behagelig føring efter hendes første løb i kvindernes slalåm -konkurrence på Sochi Games. I løbet af sit andet løb havde Shiffrin et næsten fald på den iskolde sne, og hendes føring over andenpladsen faldt fra 1,19 sek til 0,59 sekunder med kun en slipup. Shiffrin rebound hurtigt og skilnede et næsten fejlfri bundsektion for at vinde guldmedaljen. Du kunne se hende bare stole på instinkt og hendes praksis for at tilpasse sig.

Et fald på det sidste løb kunne have taget Shiffrin ud af medaljekonkurrence. Shiffrins tankegang var hurtigt at vurdere kurset og holde fokus på, hvad hun havde brug for at gøre for at vinde. ”Jeg har gjort den bedring i praksis hundrede gange, hvis ikke mere. Så jeg sagde: ‘Du ved hvad du skal gøre – oplad tilbage til kurset’. ‘ Shiffrin panik ikke, men reagerede med den forsikring, hun havde været i denne situation før og gjorde en stor bedring for at komme tilbage på sporet. Shiffrin har dyrket tankegangen til en mester, hvilket resulterede i hendes rekordoptrædelsespræstation på Sochi Games.

For at udvikle tankegangen til en mester som Shiffrin, skal du indse, at succes er en proces med handling, evaluering og tilpasning. Hun var i stand til at stole på sine færdigheder under enormt pres og under modgang. Hvis hun panik i det øjeblik, slutter hun ud af medaljerne. Du skal forstå, at det at lære at foregribe og klare fejl i praksis vil hjælpe dig med at reagere på modgang i konkurrence.

Tilmeld dig en gratis mental sejhedsrapport!

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år og op, overvinde mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for ultimativ selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller coach, der ønsker at opdage beviste tillidsforstærkende teknikker, der garanteres drastisk opbygge selvtillid og forbedre sportspræstation.

Lær mere om et af vores mest populære CD -programmer i Paris Saint-Germain Trøje den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre anull

Leave a Reply

Your email address will not be published.