Kritiske kapaciteter til mobil besøgende-oplevelse

I det følgende udtalelsesstykke diskuterer livestylet de kritiske muligheder for at opnå den bedst mulige mobile fanerfaring i verden og fremhæve de vigtigste funktioner og funktionaliteter.

Hos Livestyled er vores vision at ‘skabe en bedre besøgendeoplevelse.’ Fra at arbejde med en lang række spillesteder har vi samlet data og indsigt i, hvad vores brugere og klienter virkelig ønsker fra vores produkt.

Nedenfor fremhæver vi de vigtigste funktioner og funktionalitet, som vi har fundet at være vigtige for at gøre mobile apps vellykkede for arena -spillesteder.

Personalisering og adaptiv brugeroplevelse (UX) baseret på at forstå ventilatorens kontekst

Se “Kontekstbevidst blog”.

Vores klients spillesteder er vært for mange forskellige typer begivenheder, derfor spænder de besøgende, der kommer gennem døre, meget fra begivenhed til begivenhed. Dette betyder, at personalisering er et centralt krav til at levere en fremragende mobil kundeoplevelse.

Det er vigtigt at have evnen til at præsentere en brugergrænseflade til hver person, der er relevant, ikke kun med hensyn til det indhold, der vises (f.eks til brugeren. For at arbejde problemfrit i-tredje, i betragtning af den hurtige karakter af live-begivenhedsmiljøer, skal den rigtige funktion være på brugerens fingerspidser på alle tidspunkter. Hvis de skal søge gennem appen eller klikke flere gange for at finde, hvad de har brug for, vil de have en tendens til at give op.

At levere dette i den virkelige verden kræver en underliggende dataplatform, der reagerer på alt, hvad vi ved om ventilatoren i realtid, hvilket gør det muligt for hele den mobile brugergrænseflade at ændre sig baseret på følgende oplysninger om ventilatoren:

Billetkøb og billettype

Beliggenhed

Demografi

Community Scoring / Network Analysis

Og alt andet, vi ved om dem

Denne personalisering bør også udvide til at skubbe meddelelser, så brugere modtager beskeder, der passer til deres nuværende kontekst.

Hver begivenhed er unik Barcelona Trøje med hensyn til indholdet, de involverede kommercielle partnere og endda lokalitetslayout eller konfiguration. Den mobile kundeoplevelse skal være lige så fleksibel såvel som selve bygningen og de operationelle teams, der leverer liveoplevelsen.

Mobil bestilling

Se “LivePaper Food & Beverage”.

Mobilbestilling er vigtig Tysklands fodboldlandshold Trøje for at levere afkastet på investeringer, som vores kunder ønsker. De vigtigste overvejelser til mobilbestilling inkluderer:

Unified Basket – gør det muligt for brugere at købe F&B, merchandise, premium -opgraderinger, parkering og eventuelle andre indtægtsstrømme, du vil køre, derefter opdeler midlerne automatisk og sende det passende beløb til de rigtige bankkonti (cateringfirmaer, merchandisers, spillested osv.) .

Prioritering af relevante produkter baseret på placering og købsadfærd – ved hjælp af en forståelse af kundeadfærd inklusive deres billettype, de indrømmelser, der er mest praktiske for dem, de mennesker, der deltager i deres gruppe (deres “netværk”) og de produkter, som andre lignende brugere har købt. Tilbud kan også være tidsbaseret og begrænset til specifikke grupper af fans, for at tilskynde folk til at ankomme tidligere og kun tilbyde rabatter, hvor det vil have en positiv indflydelse på bundlinjen.

Fleksibilitet i operationel implementering – understøtter forskellige modeller til forskellige dele af lokalet, herunder Click & Collect, mobile barer, virtuel kø, plus sæde- og suite levering til premium -områder.

EPOS -integration – Synkroniseringsprodukter fra EPO’erne og afsendelse af ordrer tilbage til EPOS for forsoning og rapportering.

Inkorporering af Wayfinding & Navigation i F & B -rejsen – simpelthen & let at vise brugeren, hvordan man kommer fra deres nuværende placering til det rigtige indsamlingspunkt.

Loyalitet

Mange spillesteder ser et gennemsnit på mindre end 2 besøg pr. Ventilator pr. År. Dette betyder, at enhver loyalitetsordning skal maksimere ventilatorens udgifter til hvert eneste besøg, og endda en beskeden stigning i gentagen besøgendefrekvens kan have en stor indflydelse. De værktøjer, vi bruger til at opnå dette, er:

Virtuel valuta-Aktivering af belønninger og brugeropgaver i form af kredit, der kan bruges på alt, hvad der er tilgængeligt til at købe via den samlede kurv. Disse “kreditkampagner” kan finansieres af sponsorer og bruges til at incitamere kunderne til at bruge mere.

Loyalitetsgrupper – Identificering af grupper af kunder (f.eks. Sæsonbilletindehavere, Suite -billetindehavere osv.) Og præsenterer eksklusivt indhold og tilbud til dem. Dette er et godt værktøj til sponsorer, Atletico Mineiro Trøje men det giver dig også mulighed for at oprette dine egne loyalitetsordninger til at pleje dine bedste kunder.

Udløsede belønninger – sæt triggere baseret på hvor mange gange ventilatoren deltager i lokalet, hvilke dele af bygningen de besøger, det beløb, de bruger enten i en enkelt rækkefølge eller over deres kundeliv, og enhver anden adfærd, du vil incitamere.

Grafik, høflighed: livestylet

Livestylednull

Leave a Reply

Your email address will not be published.