Albany -regionens sportskompensation produceret i New York

Albany -regionens sportskompensation vil forgrene sig fra Find Albany, Specific Capitol i New York.

Sportskompensationen ville fungere i takt med den nyligt rebrandede MVP-arena såvel som regionens andre spillesteder til sikre nye tjenester samt sørge for, at organisationen kan bruge ressourcer på passende måde. Den nye betegnelse af en sportskompensation vil gøre det muligt for et officielt punkt at komme i kontakt med for at gøre planlægning af sportsbegivenheder meget lettere for tjenester såvel som gør det muligt for Destination Administration & Advertising Association at maksimere den økonomiske indvirkning.

”Discover Albany værdsætter den fortsatte støtte fra regionens direktør Daniel P. McCoy, formand Andrew Joyce såvel som hele Albany -regionen lovgiver,” sagde Find Albany præsident såvel som administrerende direktør Jill Delaney. “Formalisering vil gøre det muligt for os at meget bedre arbejde sammen med partnere, brand vores destination for disse visse målgrupper samt land med ny service, der vil Real Madrid Trøje drive økonomisk vækst for regionen.”

Sportskompensationen vil fortsætte med at føre service til regionale hoteller, restauranter, butikker såvel som andre afgørende ferieattraktioner. Nyheden kommer efter, at byen har NCAA Division I -mænds ishockey -regionale.

”Hvert år byder Albany -regionen såvel som MVP -arenaen det største niveau af collegiale sportsgrene sammen med vores hushold for titusinder af utallige fans,” sagde McCoy. ”Jeg er sikker på, at vi går videre, vil vi se endnu flere fordele i den nærmeste fremtid i den type meget mere fremtrædende sportsbegivenheder, som regionale beboere kan blive i ekstase over.”

Andre sportsbegivenheder, der driver turisme ind Santos Laguna Trøje i området, inkluderer Albany Firewolves, Albany Empire, Siena Saints samt andre regionale sportshold, som alle vil drage fordel af sportskommissionens reklamestrategier. Det største mål med sportskompensationen er at målrette sportsmarkedet samt fremvise Albany -regionen som et knudepunkt for sportsassocierede begivenheder såvel som aktiviteter, samtidig med at det bringer område, regionale såvel som nationale sportsbegivenheder til Albany County.

”At arbejde med Find Albany har gjort det muligt for Wales fodboldlandshold Trøje universitetet at maksimere chancerne for at bruge vores faciliteter, tegne meget mere uden for begivenheder samt promovere Ualbany -mærket,” sagde universitet ved Albany direktør for atletik Mark Benson. “Ved at komme sammen som en sportskompensation, som jeg har set i mange andre destinationer, kan sportsfacilitetsledere fra hele regionen arbejde sammen for at byde meget flere sportsbegivenheder velkommen, hvilket forbedrer den høje livskvalitet for alle i vores region.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.