Mark Devlin udnævnte permanent administrerende direktør i Huddersfield Town

EFL Sky Bet Championship Side, Huddersfield Town AFC, har bekræftet, at Mark Devlin er blevet udnævnt til klubbens permanente administrerende direktør efter en stint som midlertidig administrerende direktør.

Mark har været Huddersfield Towns midlertidige administrerende direktør siden 13. januar 2020 og vil fortsætte sin rolle på permanent basis.

Mark er en erfaren sportsadministrator med en bevist track record på tværs af 20+ år med at arbejde i seniorstillinger på flere fodboldklubber, senest med kollega Sky Bet Championship Side Brentford og League of Ireland Champions Dundalk.

HTTV fangede Mark Devlin for at diskutere sin tid i Huddersfield Town indtil videre:

Jeg har virkelig haft min tid her hidtil. Jeg tror, jeg har sagt tidligere i et par interviews, klubben er større, end jeg forventede; Antallet af sæsonkortindehavere og personale, især over ved Canalside, og du kan se den store opsætning på træningsbanen.

Alle har været meget imødekommende. Jeg havde ingen idé om, hvilken slags velkommen en Londoner ville modtage i Yorkshire, og jeg er meget glad for at sige uden undtagelse, at det har været meget varmt og venligt.

Det er dejligt, at formanden har bedt mig om at blive på. Jeg er begejstret og privilegeret at kunne arbejde sammen med alle i klubben for at tage os videre.

Med vigtigheden af rollen i fodboldklubben forklarede Mark, hvordan han fik forstået Huddersfield Town som en klub og operationelt:

Det er vigtigt at komme ind med et åbent sind, ikke forudfattede ideer. Min tilgang er at give mig selv mindst tre måneder, 100 dage, for at mødes med alle individuelt og som grupper for at gennemgå tal og strategidokumenter for at få mine fødder på jorden for at forstå folket, kulturen og værdierne i klubben.

Formanden har været næsten et år, og han har nogle værdier, han ønskede at introducere, og jeg tror, de er opmærksomme på for denne klub.

Efter at have været i klubben siden januar, detaljerede Mark, hvad han har fokuseret på indtil videre:

Træningsgrunden var i gang, der var en masse løse ender med det, men den er næsten komplet. Der er stadig noget arbejde at gøre, når entreprenørerne kan komme tilbage på stedet.

Det vil være et af Rangers FC Trøje de bedste træningskomplekser uden for Premier League. Huddersfield Town har en træningsfacilitet, som vi kan være meget stolt af. Det sted, vi har leveret til Atletico Madrid Trøje de spillere og de færdigheder, vi har dernede, vil være fremragende.

Jeg har arbejdet på fodboldsiden om, hvordan vi kan gøre træningsbanen bedre og strukturen i vores fodboldafdeling, så vi ser på, hvordan vi kan få bedre ressourcer og smarte på den måde, vi opererer der.

Væk fra fodbold har jeg set på, hvordan vi kan generere flere indtægter til klubben. Især når du ikke ejer stadionet. Vi skal være smartere med hensyn til vores kommercielle produktion. Vi mister vores kommercielle direktør i den næste måned eller deromkring, vi er i færd med at rekruttere nogen til at udføre denne rolle. Jeg kan se os arbejde bedre med vores kommercielle partnere fremover.

Når vi ser på vores fanbase, leverer vores indholdsudgang, skal vi være utroligt smarte over alle disse. Jeg har arbejdet hele vejen overalt. Vi er nu nødt til at bruge den tid, vi har fået i denne krise for at omforme virksomheden.

Jeg arbejder stadig på disse planer i øjeblikket, da vi potentielt ser på at bringe nogen indtægter indtil udgangen af dette år, hvad angår potentielt at spille fodbold i stadioner uden fans.

Mark diskuterede også Covid-19-situationen, fremtiden for fodbold og Huddersfield Town økonomisk.

Se det fulde interview nedenfor på #httv …

HTTV fangede Mark Devlin om sin tid i Huddersfield Town indtil videre

Billeder og video, høflighed: Huddersfield Town

Kilde:

#football #footballclubs #httv #sportsbiz #sportsindustri

ALSD International-Europas førende begivenhed for Premium Seat & Sports Hospitality Sector-finder sted på Liverpool FCs Anfield Stadium i oktober, 12-13, vil undersøge, Costa Ricas fodboldlandshold Trøje hvordan man øger indtægterne gennem nye bygninger, renoveringer, serviceudvidelser og den nyeste teknologi og hvordan At inddrive tabt indtægter efter Covid-19.

Den næste udgave af ALSD International-organiseret og leveret af Association of Luxury Suite Directors i forbindelse med sportsstedforretning-vil indeholde en konference på højt niveau, en udstillingshall, der viser de nyeste produkter, tjenester og løsninger, bag kulisserne ture af Anfield Stadium, Evertons Goodison Park og M&S Bank Arena og adskillige netværksbegivenheder, hvilket sikrer optimerede muligheder for viden-deling, netværk og driver forretning.

#Alsdinternational – Europas førende begivenhed for premium sæde- og sportshospitalfrihedssektoren

#ALSD – Fører premium sæde sektor i de sidste 30 år

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – den førende platform for sektornyheder, synspunkter og udvikling

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.