Caerau Ely AFC afslører planer for New Stand, Clubhouse and Training Pitch

Welsh Football League Club, Caerau Ely AFC, har afsløret planer om at bygge et nyt 150-personers stativ på Cardiff Home.

Caerau Ely AFC, der plejer sin handel i det andet niveau af walisisk fodbold, ønsker også at opbygge en træningsbane og et nyt klubhus – som alle vil hjælpe med at sikre, at det overholder ligareglerne.

Kunstnerens indtryk af, hvordan det nye stand på klubbens jord-jord-jord kan se ud, er også blevet offentliggjort, se ovenfor og nedenfor.

Caerau Ely AFC var vindere af Division 1 tilbage i 2014-15, men deres faciliteter var ikke af den konventionelle krævede for at træde op til den øverste flyvning.

Formand Mark Rees sagde, at klubben havde ambitioner om at Portugals fodboldlandshold Trøje bringe den walisiske Premier League -fodbold til Western Cardiff, men tilføjede, at Caerau Ely AFC også var nødt til at opfylde kriterierne, der blev introduceret næste sæson for deres nuværende liga i niveau to.

Rees sagde:

Det er et krav for West Ham United Trøje næste sæson for os at have 250 pladser på Welsh Football League Division Sanfrecce Hiroshima Trøje One -niveau. Stativet er et behov for os, og der er også et krav til minimumsstørrelse for omklædningsrummet.

Jeg er ivrig efter, at vi får de bedste faciliteter til vores samfund.

Han tilføjede, at udviklingen ville blive hjulpet af en walisisk fodbold afhængig af grundforbedringsstipend.

En designerklæring, der blev indsendt som en del af applikationen, sagde:

Kernemålet er at skabe en moderne udvikling, der positivt engagerer sig i det omkringliggende område, der anvender design af høj kvalitet.

Ordningen er opmærksom på arten af stedets placering og søger at sikre, at kvaliteten af levevis og privatliv for fremtidige beboere og eksisterende tilstødende besættere.

Omfanget af ordningen [er] fundet ud af de behov, der i øjeblikket er udtrykt i Caerau Ely AFC.

Ud over udvidelsen til klubhuset ville ordningen se installationen af en ny 60 m 40m træningsbane.

Sagen vil blive overvejet på et planlægningsudvalgsmøde i Vale of Glamorgan Council, under hvis jurisdiktion klubbens grund falder.

Design gengivelse, der viser, hvordan det nye stand kan se ud

Kilde: Walesonline.co.uk

#Sportsvenuebusiness

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.