Valley Create To Hold Female Flag Football Competition

The Valley Creat Tourism & Convention Board samt Flag Football Life vil afholde en helt-kvindelig flagfodboldkonkurrence i august på Proving Grounds Sports Complex i Conshohocken, Pennsylvania.

Vi kører verdens flagfodboldkonkurrence vil blive iscenesat 14.-15. August såvel som vil fungere meget mere end Chelsea FC Trøje 45 unge kvindelige hold i 8U, 10U, 12U, samt 14U til 17U-afdelinger, en 10-plus voksen kvindelig fem VS . Bayer 04 Leverkusen Trøje Five Division, en ikke-kontakt Pro Women’s Division samt et udstillingsvindue for NAIA, en collegiatorganisation, der for nylig introducerede en kvindes flagfodboldliga.

Begivenheden vil være tilgængelig for offentligheden så godt som forventes at trække så meget som 750 tilskuere med en estimeret økonomisk virkning på meget mere end $ 200.000. Spil spilles på to fodboldbaner i fuld størrelse, hvilket svarer til otte fem vs. fem flagfodboldbaner.

”Dalen skaber sportskompensation såvel som VFTCB er så begejstrede at byde velkommen til en sådan fremragende chance for Montgomery County, PA,” sagde Jon Scheuren, direktør for Sports for the Valley Create Tourism & Convention Board. ”Dette er en betydelig sejr for kvinder inden for sport. Ud over syntetisk torv uden for felter såvel som syntetisk torv på konkurrenceniveau er Premier Mid-Atlantic Multi-Sport Competition Complex. ”

Flagfodboldliv holder ligaer såvel som konkurrencer i hele østkysten med et mål om at arrangere begivenheder på højt niveau for atleter, sagde Mike Reimel, ejer af Flag Football Life.

”Vi ønskede at fremhæve kvinder Leeds United Trøje med deres egen begivenhed,” sagde Reimel. “Sporten vokser konstant-nu en collegiatsport for kvinder på NAIA-colleges samt en kvindesanktioneret høj institutionsport i flere sportsgrene-så vi er glade for at være en del af det.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.