4 tegn på en komfortzone i tennis

komfortzoner i tennis

En komfortzone for tennisspillere kan holde deres tennisspil tilbage.

Hvad er komfortzoner?
Komfortzoner er forventninger til, hvordan du tror, ​​du skal udføre. Komfortzoner kan være baseret på din statistik, din rekord mod en bestemt spiller eller score under en kamp.

Din største udfordring med en komfortzone er, når du spiller bedre end forventet. Mange spillere har en tendens til at sikre deres føring i sættet eller matchen, når de begrænser sig med en komfortzone.

Her er et eksempel fra en junior tennisspiller …
Han sagde:

”Jeg var oppe med fire kampe, optrådte på mit højdepunkt. Derefter tog jeg en beslutning om at lette lidt, og derefter blev hele mit spil kastet af. Min modstander var i stand til at få fire lige kampe fra mig og endte med at vinde det ene sæt kamp. Men efter AS Monaco Trøje det fjerde spil var jeg bange for, at jeg var bange for at bruge vinklerne, så jeg for det meste samlede point ud, men i stedet for at få min modstander til at løbe rundt, var jeg den, der spillede i mine modstandere. ”

Tennisspillere, der spiller inden for deres komfortzone, spiller ofte foreløbigt og prøver at undgå at lave fejl. Du fokuserer på ikke at ødelægge snarere end på, hvordan du vil konstruere pointen til din fordel.

Du kan også tro, at du allerede har vundet kampen og kysten. Du tror måske, at du kan lette op og bare få bolden i retten til at vinde kampen. Begge tankesæt er skadelige for din præstation.

Hvordan ved du, om du spiller inden for din komfortzone?
Her er 4 tegn på, at du spiller inden for din tennis komfortzone:

Du er nervøs eller ængstelig, når du spiller bedre end forventet

Du begynder at miste tilliden, Sydkoreas fodboldlandshold Trøje når du spiller bedre end forventet

Du sikrer din føring og spiller forsigtigt, når du har en stor føring

Du er bange for at begå fejl, når du er oppe i sættet

Når du ved, at du spiller inden for en komfortzone, er det næste trin at lære at skubbe ud over din komfortzone. Du vil fokusere på processen i stedet for at tænke på scoringen eller hvem der er oppe i kampen.

Du skal stræbe efter at spille hvert spil, som om det er starten på kampen, med den samme intensitet. På den måde tænker du ikke på, hvem der er op eller nede i kampen.

Du vil også fortsætte med at spille aggressivt. Vælg dine skud. Prøv at undgå bare at få bolden tilbage i retten.

Når du spiller inden for Schweiz fodboldlandshold Trøje en komfortzone, begynder du at give op og spille defensivt. En aggressiv spillestil holder dit momentum i gang og hjælper dig med at afslutte kampen.

Lær beviste mentale spilmetoder til at gøre dit bedste på banen!

Udfører du (eller dine spillere) op til din evne i konkurrence?

Bringer du dit bedste og en masse selvsikker spil til kampe?

Succesrige tennisspillere har lært, hvordan man gør med største tillid til turneringer.

Hvis du er klar til at forbedre din mentale sejhed og gøre med den største selvværd i kampe, kan tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere kan hjælpe dig med at gøre dette!

Brug tennistillid til at hjælpe med at forbedre din mentale sejhed i tennis og opdage kraftfulde og beviste mentale spilmetoder, der har hjulpet professionelle atleter med at vinde!

Tennistillid: Mental sejhed for turneringsspillere

Hvad siger Mental Game -kunder?
”Tak for al den viden, værktøjer, materiale og support, du har givet mig i hele dette kursus. Det var virkelig en stor oplevelse. Jeg ser frem til at integrere dette mentale træningssystem ikke kun til studerende i klubben, men også bringe denne fantastiske uddannelse udenfor til atleter, der virkelig er engageret, og stræber mod at nå deres højdepræstationer. ”
~ Tim Whitehead, Head Tennis Professional, MGCP

Download vores gratis tennispsykologirapport!

Oplev, om du laver en eller meget mere af disse “dyre” uforcerede mentale spilfejl under kampe!

Download vores gratis tennispsykologirapport:

Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Du vil opdage:

Hvordan dit sind kan være dit bedste eller værste aktiv på banen.

Hvis du bruger dit sind med succes mellem punkter.

En metode, der kan hjælpe dig med at slippe det sidste punkt.

De øverste mentale spilfærdigheder, du har brug for for at mestre for at forbedre din selvtillid og ydeevne mellem point.

Klik her for at downloade din gratis rapport i dag: Seks uforcerede ‘Mental Game’ -fejl Tennisspillere laver mellem point

Hvad siger tennisspillere?
”Danielle gjorde det virkelig godt med at kontrollere hendes følelser under kampene i dag. Vi var meget tilfredse med hende for ikke at have vist hendes frustrationer under kampen; Jeg tror, ​​det var en stor præstation. Hun så virkelig kontrol over sine følelser, selv når hun dobbelt skyldte eller begik fejl. De ændringer, vi så på Danielle’s opførsel på mindre end 24 timer, var fantastiske! Tak for din vejledning! ”
~ Jennifer Alamo, tennisforælder

Forøg din selvtillid og fokus med ekspert mental spilcoaching!

Master mental spilinstruktør Dr. Patrick Cohn kan hjælpe dig med at få Rnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.