Nashville -borgmesteren accepterer at Fairgrounds Speedway Revitalization Plan

NASCAR, der vendte tilbage til Nashville -markedet den sidste sæson med sit første Cup Series -løb på Nashville Superspeedway, kan oprette potentialet for et andet spor i destinationen for at få et Future Cup Series weekend.

Et forslag fra Bristol Motor Speedway om at genoplive Nashville Fairgrounds Speedway blev aftalt af Nashville -borgmesteren John Cooper tirsdag og satte scenen for lokalet til potentielt at være vært for en NASCAR -begivenhed så snart 2023.

En udgivelse fra borgmesterens kontor sagde “Partnerskabet vil resultere i et moderniseret spor, der opfylder NASCAR-seriens standarder og omdanner Fairgrounds Speedway til et ægte multifunktionelt sted, der også kan være vært for ikke-racing, indtægtsgenererende begivenheder.” Det tilføjede ”En skifer af NASCAR-serien og andre større løb, ud over en udvidet kalender med indtægtsproducerende, ikke-motorsports-begivenheder ville generere omkring $ 100 millioner årligt i økonomisk aktivitet gennem besøgende udgifter på hoteller, restauranter og andre lokale attraktioner, Ifølge en analyse fra turistøkonomi, en afdeling af Oxford -økonomi. ”

Sporet 0,596 mile, der stammer fra 1904, var vært for mindst et cupløb fra 1958–1984. Xfinity-serien kørte sidst på spillestedet i 2000. Nashville Superspeedway er vært for NASCAR Camping World Truck Series (24. juni), Xfinity Series (25. juni) og Cup Series (26. juni) i 2022 i det andet år i en fireårig år Aftale Nashville Superspeedway har med NASCAR.

Forslaget siger, at Bristol Motor Speedway ville styre og betjene sporet i en 30-årig periode, mens Metro Sports Authority vil udstede 30-årige indkomstobligationer til finansiering af ombygninger, herunder en genopbygget tribune til 30.000 fans og lydbegrænsende komponenter. Sporudlejningen vil blive reduceret til 20 dage om Valencia Trøje året med indkomststrømme for at betale for sporets ombygning, herunder huslejebetalinger, brugergebyrer og skatter, der er betalt af lånere af spillestedet, sponsoraftaler og begivenhedsindtægter.

”Når ombygningerne er afsluttet, vil Nashville Fairgrounds Speedway være en ny destination for motorsport og underholdning,” sagde Bristol Motor Speedway Executive Vice President og General Manager Jerry Caldwell. ”Vi vil operere for at maksimere mulighederne Wolverhampton Wanderers Trøje for begivenheder, mens vi mindsker indvirkningen på beboerne i området. Vores mål er at skabe noget, som Nashville og det omkringliggende samfund kan være glade for. ”

I henhold til aftalen vil en uafhængig sportsfinansieringsspecialist gennemgå de foreslåede økonomiske rammer. burde det godkendes, planen vil blive forelagt Board of Fair Commissioners til godkendelse og derefter forelagt Sports Authority og Metropolitan Council. Fairgrounds-webstedet vil også være placeringen for en ny fodboldspecifik stadionåbning i 2022 for Nashville SC.

”I overensstemmelse med den nationale profil, at Nashville Soccer Club bringer til messeområdet i 2022, vil dette innovative partnerskab bringe vores historiske Speedway tilbage til livet som en kronjuvel i verden af motorsport,” sagde Cooper. ”At have professionel fodbold og NASCAR side om side vil gøre vores messeområder til en familiedestination for Nashvilles fremtid. Jeg ser frem til at samarbejde FC Utrecht Trøje med Bristol, staten Tennessee, Fair Board, Sports Authority og Rådet for dette forslag. ”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.