Aldershot Town FC udsætter kunstnerindtryk for ombygning af Ebb Stadium

Aldershot Town FC i Schalke 04 Trøje sidste uge fremlagde forslag til ombygning af Ebb Stadium til Rushmoor Borough Council, som ville se den fremtidige fremme af et nyt stadion, inklusive begge siddepladser såvel som stående områder, der giver klubben et langvarigt hus, hvorfra de kan udvikle deres ambitioner på banen.

Med tilladelse fra EPR -arkitekter tilbyder disse tre billeder et allerførste kig på, hvordan disse planer kan se ud …

Vanarama National League -siden forsynede Rushmoor Borough Council med sine forslag til ombygning af hele Ebb Stadium, Aldershot Towns hus, fordi den oprindelige dannelse af klubben i 1926, i sidste uge.

Dette ville se den potentielle udvikling af et nyt stadion, inklusive både siddepladser såvel som stående områder, der giver klubben et langvarigt hus, hvorfra man kan udvikle sine ambitioner på banen.

Dette nye stadion har det potentielle at give en FC Utrecht Trøje meget bedre matchday -oplevelse for klubbens trofaste fans, ud over at gå til holdets fans. Funktioner inkluderer fremme af ny status såvel som siddende områder, nye barer såvel som seminarfaciliteter, som ligeledes vil tilføje vitalitet til omgivelserne rundt i klubben, ud over en stærkere såvel som meget mere stabil monetær base ved Mexicos fodboldlandshold Trøje at tilføje indkomst udenfor matchdage.

Derudover er der chancer for det bredere område omkring klubben. Rushmoor Borough Council er begyndt på processen med at søge en investeringspartner til at tænke på fremskridtschancer for et antal steder inden for sit ejerskab, herunder Parsons Barracks Cars and Truck Park.

Billeder, høflighed: EPR -arkitekter

Kilde: Theshots.co.uk

#Sportsvenuebusiness – Holder dig ved det!

Del denne artikel

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.