Datoer, spillesteder og puljer, der blev annonceret for 2023 World Baseball Classic

Datoer, spillesteder og puljer til 2023 World Baseball Classic er blevet annonceret sammen med det kvalificerende system til de fire nye hold involveret.

Den femte rate af den internationale turnering-sanktioneret af World Baseball Softball Confederation (WBSC)-spilles fra 8. til 21. marts 2023 på tværs af fire lokationer:

Chase Field, Hjemmet til Arizona Diamondbacks (Phoenix), 11.-15. Marts

Loandepot Park, hjemstedet for Miami Marlins, 11-21 marts

Intercontinental Stadium i Taichung, Taiwan, 8-13 marts

Tokyo Dome i Japan, 9-13 marts

I 2023 udvides feltet til 20 hold fra 16 hold. De 16 hold, der deltog i 2017-klassikeren, inviteres til at spille i 2023 og får sammen med fire hold, der vil have fremskredt fra 2022-kvalifikationerne, afholdes i Armin-Wolf-Arena i Regensburg, Tyskland, fra 16. til 21. september, fra 16. til 21. september, fra 16. til 21. september, fra 16. til 21. september fra 16. til 21. september fra SC Braga Trøje 16. til 21. og på Rod Carew National Stadium i Panama City, Panama, fra 30. september til 5. oktober.

2023 WBC vil indeholde fem-hold-puljer i den første runde til round-robin-spil. De to øverste hold i hver af de fire første runde -puljer går videre til kvartfinalen, mens de to øverste hold fra hver kvartfinale pool går videre til mesterskabsrunden.

Chase Field vender tilbage som en verdensbaseball-klassisk vært i 2023 efter at have fungeret som et første runde-sted i 2006 og 2013. Spilene til Pool C vil omfatte den forsvarende verdensbaseballklassiske mester USA, Canada, Mexico, Colombia og en vinder fra kvalifikation.

”Vi er hædret og begejstrede for at byde fans velkommen til at jage Field for 2023 World Baseball Classic,” sagde Diamondbacks præsident og administrerende direktør Derrick Hall. ”Denne begivenhed er Cerezo Osaka Trøje et andet eksempel på Arizonas stærke omdømme som en international destination for større sportsbegivenheder. Vores fans skabte en elektrisk og mindeværdig atmosfære til WBC 2013, og jeg er overbevist om, at deres stolthed og lidenskab vil blive udstillet for verden at se igen. ”

Loandepot Park bliver det første spillested i turneringshistorien, der er vært for spil i alle tre runder af en verdensbaseball -klassiker samme år. Pool D indeholder finalist Puerto Rico, Venezuela, Israel, Den Dominikanske Republik og en vinder fra 2022 -kvalifikationen. Den nordamerikanske kvartfinale, inklusive holdene, der går videre fra Pool C og D, finder sted den 17.-18. Marts, mens semifinalen og finalen spilles fra 19. til 21. marts.

”Sammen med vores fans, partnere og hele South Florida -samfundet er vi hædret Major League Baseball og Major League Baseball Players Association har valgt Loandepot Park til at være vært for alle tre runder i 2023 World Baseball Classic,” sagde Marlins formand og hovedejer ejer Bruce Sherman.

Taichung – også en vært i 2013 – vil være vært for Pool en konkurrence mellem hold fra Chinese Taipei, Cuba, Italien, Holland og en vinder fra 2022 World Baseball Classic Qualifier.

Tokyo Dome, der har været vært for puljer i hver af de foregående fire World Baseball Classics (2006, 2009, 2013 og 2017), vil igen være hjemsted for første runde spil (pool B) og kvartfinale spil i 2023. Pool B vil indeholde Japan , Korea, Kina, Australien og en vinder fra Kvalifikationen i 2022. Kvartfinalen den 15.-16. Marts Santos Laguna Trøje indeholder de to øverste hold fra Pool B sammen med de to hold, der går videre fra Pool A i Taiwan.

”Jeg vil gerne udtrykke min dybeste respekt for WBC Inc. for alt deres hårde arbejde med at organisere 2023 World Baseball Classic, efter den to-årige udsættelse,” sagde Takashi Yamada, Chief Officer, Culture and Sports Projects of the Yomiuri Shimbun. ”Rollen som den næste turnering vil være mere markant end fortiden for at vise verdens solidaritet.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.