Sådan slipper du af med hjemsøgende tidligere forestillinger

Håndtering af en dårlig præstation

Dårlige forestillinger kan dvæle i lang tid med nogle atleter.

Du kan sandsynligvis forholde dig til, hvor dybt et dårligt spil, rutine eller konkurrence kan skade fremtidige forestillinger …

Der er masser af eksempler på sportsgrene, hvor kun en dårlig præstation kan modregne en dominoeffekt …

En baseballspiller, der slår ud fire gange i et spil, kan finde sig selv i en nedgang over de næste flere spil …

Eller en tennisspiller, der ser hans rangeringsrop på grund af et par dårlige kampe, kan have svært ved at komme tilbage på sporet …

Eller en gymnast, der falder af bjælken, som normalt er hendes bedste begivenhed, kan uventet se ukarakteristiske fejl i andre begivenheder.

Hvorfor ser det ud til, at en en dårlig præstation kan snebold og påvirke fremtidige konkurrencer?

Denne effekt er ikke skylden på manglende færdigheder. Et dårligt spil frarøver dig ikke dine atletiske talenter og evner. Problemet med spillet er typisk et “hukommelse” -problem.

Følg denne logik et Yokohama F. Marinos Trøje øjeblik …

Du har øvet, forberedt og trænet til en bestemt konkurrence, der går lidt forkert …

Du laver et par fejl eller er bare ikke helt på toppen af ​​dit spil, og du er ødelagt Inter Milan Trøje af resultatet. Nu sparker din hukommelse ind.

Du ser ikke ud til at ryste minderne om den dårlige præstation. Erindringerne om denne forestilling ser ud til at hjemsøge dig. Når du forbereder dig til den næste konkurrence, kryber disse dårlige minder i spidsen for dit sind.

Efterhånden som den næste konkurrence begynder, afspilles disse billeder igen og igen i dit sind, der omrører negative følelser og skader din selvtillid.

Mange atleter har problemer med at hoppe tilbage, når de bærer vægten af ​​”dårlige minder” eller negative billeder af tidligere forestillinger.

I professionelle sportsgrene taler topatleter om værdien af ​​at have en “kort hukommelse” eller glemme en dårlig præstation og gå videre til den næste konkurrence.

L.A. Rams havde et glemmeligt spil mod Tampa Bay Buccaneers i det fjerde spil i 2019 -sæsonen. Rams mistede 55-40, men det var den måde, holdet mistede, som var problemet.

Rams quarterback Jared Goff begik fire omsætninger med den sidste, der førte til det spil-beslutende touchdown. Nogle veteranspillere begik dyre sanktioner, og Rams ‘forsvar havde svært ved at stoppe Tampa Bays overtrædelse.

Efter spillet talte Goff om værdien af ​​at slette mindet om nederlaget og fokusere på det næste spil.

Goff: “Lad denne gå så hurtigt som muligt og gå på.”

En metode til at træde på fra den fattige teampræstation blev brugt af Rams Safety Eric Weddle.

Weedle: ”Brænd filmen helt ærligt. brænd det og skridt på. ”

Smarte anbefalinger fra Weedle. At afspille et dårligt spil i dit sind bidrager kun til yderligere forestillinger.

At gå videre fra en dårlig præstation kræver, at du fokuserer fremad og ikke genoplever fortiden.

Gå videre fra en dårlig præstation

Brænd filmen. I stedet for at afspille billederne af fejl og tab, skal du forestille dig selv, der udfører med succes i din næste konkurrence.

Visualisering hjælper dig med at fokusere på at fungere godt i fremtidige konkurrencer snarere end at tillade, at minder fra tidligere forestillinger dominerer dit sind.

Stræb efter at bruge den tidligere konkurrence som en læringsoplevelse. Hvad kan du forbedre dig i den næste uges praksis baseret på din sidste konkurrence?

Forbedre mental forberedelse i sport!

Hvis du er en atlet, der ofte er stram, anspændt, ængstelig eller ønsker at lære meget mere om, hvordan man sparker bedre tilbage under pres, er den sparkede atlet atlet for dig!

Tillid og evnen til at sparke tilbage under modgang er, hvad mesterskabsatleter gør bedst.

Det tager kun et anspændt øjeblik for dig at miste et vigtigt punkt, gå glip af en putt eller miste en anden fra din skødetid. Du har ikke råd til at lade distraktioner løbe vild i dit sind og få dig til at lave fejl på vigtige tidspunkter i spillet!

Den sparkede atlet er et komplet system til at vise dig, hvordan du sparker tilbage som en mester og udnytter kraften i afslapning, når du træder på spillefeltet, domstolen, banen eller kurset i praksis og spil!

Denne arbejdsbog og CD -program består af 2 lyd -cd’er, der inkluderer 14 dages fokusforbedringsøvelser og en grundlæggende til at følge arbejdsbogen, der guider dig gennem hver af de 14 dage, hjælper dig med at anvende strategier og tilpasse øvelserne til dine personlige fokusudfordringer.

Du vil opdage:

Hvordan man hurtigt identificerer distraktioner, der saboterer din koncentration, og hvordan du hurtigt fokuserer igen efter distraktioner.
Sådan bruges pre-shot-rutiner før skud eller tjener til at hjælpe dig med at være meget mere opgavefokuseret i stedet for at bekymre dig om resultater.
Sådan bruges pregame -rutiner til at Corinthians Paulista Trøje hjælpe dig med at udnytte kraften i zonekoncentration før konkurrence.

Lær meget mere om en af ​​vores en masse populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

The Kicked Back Athlete: En 14-dages plan for bemærkelsesværdig koncentration

Hvad siger kunder om vores mentale spilprogrammer?

”Jeg købte først
‘Den selvsikre atlet’ for at se, hvordan programmet gik og med det samme så
Resultater. jegnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.