2026 Cross Country World Championships på vej til Tallahassee; Tokyo til at afholde 2025 World Athletics Championships

World Athletics Council har valgt Tallahassee, Florida, til at afholde 2026 World Athletics Cross Country Championships, mens de også vælger Tokyos olympiske stadion til at afholde 2025 World Athletics Championships samt tildele de at tildele den 2025 verdensmesterskaber på langrend til Kroatien.

Erklæringen blev afgivet under det 228. verdens atletikråd, der tilfredsstiller i Oregon forud for verdensmesterskabet i 2022, der vil være i Eugene fra fredag.

Relaterede historier

Verdens atletik indendørs mesterskaber Nanjing 2023 forsinket til 2025

Logo afsløret for 2023 World Athletics Championships

Louisville skal afholde 2023 ACC indendørs spor såvel som feltmesterskaber

NAIA annoncerer Indiana Wesleyan som Hold for Outside Track & Field Championships

2026 Cross Country World Championships på vej til Tallahassee; Tokyo til at afholde 2025 World Athletics Championships

Iscenesættelsen af ​​de 46. langrendsmesterskaber i Tallahassee i 2026 tilføjer listen over verdensbegivenheder, der er arrangeret for De Forenede Stater såvel som er en del af World Athletics ‘Aspiration to ended med at være en top fem sport i USA i 2028, året året, året af Los Angeles -spil. Arrangementet var sidst i USA i 1992, da Boston holdt løbet; New York iscenesatte begivenheden i 1984.

”Tallahassee, Florida, er uden ekstatisk at være blevet valgt til at afholde 2026 World Athletics Cross Country Championships,” sagde Go til Tallahassee administrerende direktør Kerri Post. ”Over 10 år tilbage begyndte vi at udvikle en førende langrendsfacilitet samt producere en ny begivenheds grundlæggende for at drive meget mere atletdeltagelse, tegne meget flere tilskuere såvel som fans samt udvide eksponeringen også Som levedygtighed i langrendssporten. World Athletics Cross Country Championships i Tallahassee Nagoya Grampus Trøje vil konkurrere med de største atletikkonkurrencer rundt om i verden samt efterlade et vedvarende fodaftryk på sporten. Vi er hædret såvel som taknemmelige over for World Athletics for chancen for at afholde OGC Nice Trøje denne prestigefyldte begivenhed samt se fremad for at byde verden velkommen til Florida. ”

Verdens atletikmesterskaber i 2025 vil se sporten vende Yokohama F. Marinos Trøje tilbage til det sted, der afholdt sidste års olympiske lege, i det år, hvor den japanske forening af atletikforbund fejrer sit hundredeårsår. I 2025 vil Tokyo have chancen for at udfylde sit stadion med fans, der blev afvist chancen for at gå til Tokyo 2020 olympiske lege på grund af pandemiske begrænsninger.

”Vi er meget tilfredse med, at verdens atletik har demonstreret sin selvtillid såvel som afhænger af i Japan for at afholde verdensmesterskabet i 2025 atletik,” sagde Jaaf -præsident Mitsugi Ogata. ”Sammen med World Athletics som et hold vil vi drage fordel af denne chance for at vise den allerbedste mulige verdensomspændende begivenhed for at vokse vores sport til et højere niveau. Historien har vist, at vi har evnen såvel som energi til at holde verdens bedste atleter såvel som at påvirke verdensomspændende publikum. Vi lover, at det olympiske stadion i Tokyo vil være fuld af fans til at ende med at blive en uforglemmelig oplevelse for atleterne såvel som alle involverede. ”

De andre kandidater var Nairobi, Schlesien såvel som Singapore. Tokyo scorede den største af de fire kandidater i citatundersøgelsen på tværs af fire fokuserede områder: det potentielle for en magtfuld fortælling; fortjeneste, der genererer chancer for verdens atletik; en destination, der vil forbedre sportens verdensomspændende profil; såvel som ordentlig klima.

”Inden for et meget stærkt felt af kandidater til at afholde verdensmesterskabet for atletik 2025 brugte Tokyo et overbevisende bud,” sagde verdens atletikpræsident Sebastian Coe. ”Jeg håber, at dette vil være et lysende lys for Japan, da de fejrer 100 år af den japanske forening af atletikforbund i 2025 ved at bringe atletik i verdensklasse tilbage til folket i Tokyo.”

Kroatien i 2024 vil have Medulin såvel som Pula som co-hosts til verdensmesterskabet i landet.

”Vi er taknemmelige over for verdens atletik for de afhænge af vist såvel som nu er det lige så meget som os i de næste 18 måneder at præsentere Kroatien, Istrien, Medulin såvel som Pula, samt verdensmesterskabet i langrend, på Størst muligt niveau, ”sagde kroatisk atletikforbund præsident Ivan Vestic. ”I 2002 løb de allerbedste europæere i Medulin såvel som nu, i 2024, vil verdens fineste atleter køre på det mest smukke tværspor i verden.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.