Mike Sharpe udnævnte præsident/administrerende direktør for Greater Wichita Sports Commission

Den Greater Wichita Area Sports Commission har udnævnt Mike Sharpe til organisationens næste præsident og administrerende direktør, der begynder den 4. januar 2021.

Sharpe har tilbragt de sidste syv år i Greater Kansas City Sports Commission og Foundation som direktør for forretningsudvikling. Sharpe har omfattende forbindelser med det nationale styrende kropsledelse, herunder USA Gymnastics, U.S. Figure Skating, USA Boxing, USA Weightlifting, USA Hencing, USA Volleyball og USA BMX.

”Jeg er taknemmelig for bestyrelsen for GWASC for at have givet mig denne mulighed,” sagde Sharpe. ”Jeg ser frem til at samarbejde med dem, personalet og områdesamfundet og borgerpartnere for at bygge videre på de mange aktiver i denne organisation og AZ Alkmaar Trøje Wichita -området.”

Foruden sin tid med Sports Commission i Kansas City har Sharpe mere end 22 års collegiate atletisk administrativ og coachingoplevelse. Han var assisterende kommissær for Qatars fodboldlandshold Trøje den fantastiske West -konference i fem år og Avila University’s atletiske direktør i syv år. Han arbejdede også som assistent mænds basketballtræner ved UMKC, Johnson County Community College og Pratt Community College.

I løbet af sin embedsperiode så Kansas City Vissel Kobe Trøje en stigning i den nationale erhvervelse af begivenheder og hostingmuligheder. Sharpe har arbejdet tæt sammen med adskillige samfundspartnere, atletiske konferencer og institutioner gennem tre NCAA -budcyklusser. Sharpe vandt en Master of Arts i videregående uddannelsesadministration fra University of Missouri-Kansas City og har en bachelor i videnskabsgrad i fysisk uddannelse og tilpasset fysisk uddannelse fra Kansas State University.

”Mike er den rigtige person til at tage os til det næste niveau,” sagde Doug Lampton, formand for GWASC -bestyrelsen. ”Vi er glade for at byde ham velkommen til Wichita og hjælpe ham med at fremme alt, hvad vores samfund har at tilbyde.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.