Pyramiden af ​​præstation og reduktion af fejl

fokuserer i kritiske øjeblikke af spillet

Har du nogensinde mistet dit fokus i et kritisk øjeblik i konkurrence, og det førte til en fejltagelse?

Har du nogensinde spekuleret på nøjagtigt, hvad der forårsagede den fejltagelse? Var det en fysisk eller mental fejltagelse?

Du kan tilskrive fejl til angst. Mens angst kan forstyrre dit fokus, er der mere ved det end bare angst.

Den bedste måde at styre fejl er at kende den proces, hvorpå de forekommer …

Jeg interviewede Dr. Tom Hanson med hensyn til de faktorer, der førte til præstationsfejl.

Dr. Tom Hanson er en mental coach og en sportspsykologiekspert.

Hanson skrev bogen, “Spil Big: Mental Soughness Secrets, der tager baseballspillere til det næste Urawa Red Diamonds Trøje niveau” og medforfatter til den populære baseballbog, “Heads Up Baseball: Spiller spillet en tonehøjde ad gangen.”

I interviewet diskuterede Hanson sin pyramidemodel for atletisk præstation.

Hanson: ”Jeg har en pyramide opdelt i fem lag; Det er performance -pyramiden for mig. På toppen af ​​toppen er der ydelse (hvad der faktisk sker).

Så er laget lige under det fysisk (hvad gjorde du fysisk).

Mit ene eksempel er, at en fyr laver en fejl på tredje base … der er en jordbold, der kommer til ham på tredje, og han lader det gå gennem hans ben. Så resultatet er en fejlydelse. Den næste ting, hvad gjorde du [fysisk komponent]? Nå, han trak hænderne op for tidligt; Hans muskler blev stramme, og han trak hænderne op.

Det tredje niveau ned er fokus. Han [tredje baseman] mistede sit Southampton FC Trøje fokus. Det var ikke kun på bolden, der hoppede … Der skete noget, at pludselig bolden blev sløret eller lille eller blandet med baggrunden. På en eller anden måde blev det overvældende for ham.

Det næste niveau ned er følelser. Hvorfor blev det [hans fokus] forstyrret? Nå, der var nogle følelser, sandsynligvis frygt for, at han greb ham og fik hans muskler til at trække sig sammen, inklusive hans øjne, hvilket rodede hans fokus. Derefter rodede han den fysiske del, og det rodede resultatet.

Hvad var så skræmmende ved denne jordkugle? Nå, så kommer du til bunden [af pyramiden], som er tro. Det er her, han har en tro, der fik ham til at opfatte den jordbold som en trussel.

Det er som åh nej, der kan ske noget virkelig dårligt, hvis jeg skruer op, og så sparker det i frygt, der ødelægger følelser, der ødelægger din fysiske mekanik, der forårsager resultatet. ”

Du kan reducere fysiske fejl ved at forbedre din selvtillid (tro), styre dine følelser med spil-tid og skærpe dit fokus. Ved at angribe præstationsfejl på basisniveau, tro, ifølge Hanson, fungerer du bedre i konkurrence.

Prøv disse tip for at reducere fejl:

Tip nr. 1: Undersøg din selvbegrænsende overbevisning. Din tro kan undergrave din selvtillid alvorligt. Tænker du for eksempel på dig selv som en choker eller en langsom starter? Debat objektivt gyldigheden af ​​din selvbegrænsende overbevisning.

Tip AS Roma Trøje nr. 2: Fokuser på dine mål og ikke på at forsøge at få godkendelse af andre (trænere, forældre, holdkammerater). Når du bekymrer dig om, hvad andre synes, spiller du for ikke at begå fejl (frygt for fiasko).

Lyt til og download det fulde interview med Dr. Tom Hanson og mange andre topsportpsykologer på denne side: PeakSports Member Network

Øg din selvtillid med mental spilcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan hjælpe dig eller din atlet (er) i alderen 12 år og op, overvinde mentale spilproblemer med personlig coaching.

Du kan arbejde sammen med Dr. Patrick Cohn selv i Orlando, Florida eller via Skype, FaceTime eller telefon. Ring til os gratis på 888-742-7225 eller kontakt os for mere information om de forskellige coachingprogrammer, vi tilbyder!

Hvad siger vores studerende?
“Wow !!! Hvilken uge havde jeg. Jeg var i stand til at optræde med en selvtillid, der gjorde det muligt for min stil at skinne igennem – ikke mere at komme ind på arenaen med det “hjorte i forlygterne” look eller følelse. Jeg stoppede med at evaluere mig selv, mens jeg optrådte, og jeg forlod faktisk arenaen, efter at mine mønstre følte, at jeg havde oplevet en masse sjov. mange tak.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

For alle atleter-lær tillidsforstærkende teknikker!

D har du et negativt selvbillede af dig selv som atlet, der kvæler selvtillid?

Ligegyldigt ow positivt du prøver at være, er du ikke i stand til at ryste tvivlen, der skynder dig ind i dit hoved, når du stiller din konkurrence op?

Har du mærket dig selv som en taber, dårlig tættere eller middelmådig atlet, og disse etiketter holder dig fast i et hjørne af selvmedlidenhed og ubeslutsomhed?

Hvis du har svaret ja på nogen af ​​disse spørgsmål, kan du tjekke den selvsikre atlet!

Det selvsikre atlet-CD- og Workbook-program er en 14-dages plan for ultimativ selvtillid. Dette program er ideelt til enhver atlet eller coach, der ønsker at opdage velprøvede tillidsforstærkende teknikker, der garanteres drastisk opbygge selvtillid og forbedre sportspræstation.

Lær mere om et af vores mest populære CD -programmer i den selvsikre atlet -serie …

Den selvsikre atlet: en 14-dagesnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.