2018 NFL Draft producerer rekordøkonomisk indvirkning

En økonomisk konsekvensrapport udarbejdet af Check Out Dallas har estimeret, at NFL -udkastet i 2018 producerede $ 125,2 millioner i økonomisk indvirkning for Dallas -regionen og 74 millioner dollars i direkte udgifter. Tallene blev udarbejdet ved hjælp af Destination Internationals økonomiske konsekvensberegner.

2018 -udkastet, der blev iscenesat på AT&T Stadium i Arlington, Texas, var det første NFL -udkast, der blev afholdt i et NFL -stadion. Estimatet er den største indflydelse for ethvert NFL -udkast og antages at være første gang, at begivenheden har produceret meget mere end 100 millioner dollars i økonomisk indvirkning for Hold -regionen.

”Udkastet i Dallas øgede endnu en gang baren Wales fodboldlandshold Trøje for at holde byer i det, der er blevet en af ​​årets mest forventede sportsbegivenheder,” sagde Peter O’Reilly, NFL Senior Vice President for Events og Club Company Development. ”Vi er taknemmelige over for Dallas Cowboys, Dallas Sports Sanfrecce Hiroshima Trøje Commission og alle vores partnere for at hjælpe med at skabe en sådan uforglemmelig begivenhed for vores fans, klubber, indgående spillere og medier.”

En rekordmængde på meget mere end 100.000 fans gik til åbningsdagen for udkastet og NFL Draft-oplevelsen den 26. april. Meget mere end 200.000 fans gik til i det mindste en del af den Racing Club de Avellaneda Trøje tre-dages begivenhed.

”Når vi afholder en større begivenhed, engagerer vi alle vores region for at garantere virkningen af ​​begivenheden virkelig føles i mange år fremover,” sagde Charlotte Jones Anderson, chef for brand officer for Dallas Cowboys. ”Vi mener, at NFL -udkastet har været en af ​​vores mange succesrige begivenheder, specifikt fra et samfundsinteraktionsmæssigt synspunkt. Ikke kun modtog nyhedsdækningen af ​​Community Outreach meget mere end 1 milliard medieindtryk alene, men udkastet rørte ved meget flere mennesker end nogensinde før. NFL -udkastet leverer en af ​​de største platforme for en region til at engagere hele skoledistrikter, partnere og kvarterer, da det er en begivenhed, der gennem spillet ud over marken kan gøre alle drømme til virkelighed. ”

Data udarbejdet fra deltagerens undersøgelser på stedet viste også, at 60,5 procent af alle udkast til gæster fløj til North Texas for begivenhederne, og at den lokale andel af dagsbesøgende var 85,3 procent. Meget mere end 463.000 fans fra alle 50 specificerer registreret for en mulighed for at modtage helt gratis billetter til en af ​​de tre dage af begivenheden.

”Dallas har en fantastisk historie med at afholde premierte sportsbegivenheder, og vi blev beæret over at samarbejde med NFL og Dallas Cowboys for at tilbyde denne mulighed for vores samfund,” sagde Monica Paul, administrerende direktør for Dallas Sports Commission. “Fra udkastet til biograf inde i AT&T Stadium til NFL Draft -oplevelsen udenfor, til samfundsengagementet, det var en uforglemmelig begivenhed for fodboldfans fra hele landet.”

NFL -udkastet i 2019 finder sted den 25. -27. April i Nashville, Tennessee.

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.