Illinois åbner første curlingfacilitet

Det første dedikerede curlingsted i Illinois er officielt åbnet i Rental Property Park, Illinois, for Yokohama F. Marinos Trøje at give Windy City Curling Club et permanent hjem.

Klubben på 100 medlemmer har været aktiv i betragtning af at 2014, men ikke havde sin egen facilitet i DuPage County før denne måned. Centret inkluderer tre curlingark, omklædningsrum og drikkevarer. Det vil tilbyde ligaspil, offentlige læring-til-krøller begivenheder og virksomhedsudflugter.

”Vi værdsætter den utrolige støtte fra Rental Property Park og DuPage Sports Commission,” Englands fodboldlandshold Trøje sagde Matt Galas, et af klubbens grundlæggende medlemmer. ”Det er en sand afspejling af visionen for dette nye center, som er” det er meget mere end curling; Det er samfund. ‘”

Centrets første Bonspiel, den officielle betegnelse for en curling -turnering, finder sted 18. – 21. juli med 32 hold, der deltager. En af de deltagende vil være Tyler George, der vandt en guldmedalje på Wintertime Games 2018 i Gangneung, Sydkorea.

”Jeg er begejstret over at tjekke Windy City Curling Center i juli, især at være placeret så tæt på Chicago,” Kashima Antlers Trøje sagde George. “Curlers i regionen og i hele landet vil være i ekstase at høre, at Windy City Curling Club fremmer sporten i området med denne facilitet og introducerer sporten for meget flere mennesker.”

Del dette:
Twitter
Facebook
Print
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.